Νέα

Πρωκτικό σεξ – Τα μυστικά της «πίσω πόρτας»

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fargoN

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
+1 postcount στον καθυστερα τον Τοντοκ

dragon fly

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε αφού όπως λες στο ζήτησε εκείνη να το κάνετε σκίστεις τον κώλο, πάντως αν στο ζήτησε στα αλήθεια από μόνη της σίγουρα δεν είναι η πρώτη της φορά.
Επίσης θα συμφωνήσω με τους συναδέλφους ότι και εγώ στα 17 μου κοιμόμουν τέτοια ώρα και σε αυτήν την ηλικία σκεφτόμουν τι θα πω την άλλη μέρα στο καθηγητή που ήμουν αδιάβαστός και πως να πλησιάσω καμιά κοπέλα να της πω απλά ένα γειά και τώρα οι ανησυχίες τους είναι πως θα γαμηθούν απ'τον κώλο.
Ε, ρε πούστη μου να μην είμαστε τώρα μαθητές με αυτά που γίνονται στα σχολεία.

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο νιός έχει τα νιάτα
κι ο γέρος την αρμάτα
ειν και τα δυό γαμάτα

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Με σάλιο και υπομονή
γίνεται ο κώλος σα μουνί

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα φίλε, καλά είναι όλα τα λιπαντικά, αλλά όχι και μεγάλη ποσότητα, γιατί ο κώλος θέλει και λίγο ζόρι, αλλιώς δεν λεει. Λοιπόν λίγο λίπανση και πολλή υπομονή, τουλάχιστον να το χαρείς εσύ, γι΄αυτή δεν το πολυπιστεύω. Απ΄ όσες έχω γνωρίσει, μία μόνο μου έδινε κώλο με ευχαρίστηση, αλλά ήταν ψιλοψωνάρα και μου έλεγε ότι πονάει μεν αλλά έχει άλλη αίσθηση. Οι υπόλοιπες, από απειροελάχιστα έως τίποτα.

fargoN

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ σε όλους απάντησαν, όσο αναφορά την ηλικία μου έχω τελειώσει  τις σχολικές μου δραστηριότητες αν και 17 είμαι πρωτοετής φοιτητής οικονομικού απλώς έχω κερδίσει χρονιά απλό, από κει και πέρα ποτέ μου με όσες είχα πάει δεν είχα ορέξεις για περίεργα γούστα απλός αφού μου το ζήτησε και η ιδία (παρθένα όταν τι πρωτοπήρα) απλώς περιέργεια, η περιέργεια του πρωτάρη που λεμέ
Περιμένω και άλλες απαντήσεις και απαντήστε μου σας παρακαλώ στα ερωτήματα
Χαζές/ειρωνικές απαντήσεις όπως του φίλου τοντοκ θα αγνοηθούν

Ευχαριστώ

By the way πέδες οι εποχές όντως έχουν αλλάξει αρκετά πιστέψτε με χαχαχα

Επισκέπτης
Ευχαριστώ σε όλους απάντησαν, όσο αναφορά την ηλικία μου έχω τελειώσει  τις σχολικές μου δραστηριότητες αν και 17 είμαι πρωτοετής φοιτητής οικονομικού απλώς έχω κερδίσει χρονιά απλό, από κει και πέρα ποτέ μου με όσες είχα πάει δεν είχα ορέξεις για περίεργα γούστα απλός αφού μου το ζήτησε και η ιδία (παρθένα όταν τι πρωτοπήρα) απλώς περιέργεια, η περιέργεια του πρωτάρη που λεμέ
Περιμένω και άλλες απαντήσεις και απαντήστε μου σας παρακαλώ στα ερωτήματα
Χαζές/ειρωνικές απαντήσεις όπως του φίλου τοντοκ θα αγνοηθούν

Ευχαριστώ

By the way πέδες οι εποχές όντως έχουν αλλάξει αρκετά πιστέψτε με χαχαχα
ρε αδερφε...με συγχωρεις αλλα πως περασες Οικονομικο με τετοια ορθογραφια??? (με τετοια λαθη που βλεπω εδω...πανω απο 10 δν επαιρνες στις μπουρδελο-παν/δικες..)!!! :):):):):)

fargoN

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ηρέμησε ρε φίλε σιγά μην περνάω και το κείμενο από ορθογράφο και στη τελική οικονομικό πέρασα όχι κανένα φιλοσοφικό τμήμα !

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ελλάδα είμαστε, ότι δηλ.....................................

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η ορθογραφία σε μάρανε, το θέμα είναι να γαμάς κανένα κωλαράκι σφιχτό και στριτζάτο. Δηλαδή τα παιδιά τού Τσιτουρίδη ή τού Βούγια ή δεν ξέρω ποιανού άλλου κερατά, κωλώνουνε, επειδή πήραν χαριστικές μεταγραφές σ΄ άλλες σχολές από αυτές πού πέρασαν και δεν κάνουν σεξ; Αυτά φίλε μου είναι γιά τον λαουτζίκο και γι΄ αυτούς πού δεν ξέρουν πού βρίσκονται.ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εχει δίκιο ο φίλος ,η KY είναι πολύ καλή σαν λιπαντικό,την έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν με πολύ καλά αποτελέσματα.
Καλή σας μέρα παιδιά!

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα εκλεισε και ολοκληρώθηκε με την χρήση ΚΥ και ξυλοκαίνης ολα τα άλλα περιτεύουν....η μόνη διαφωνία για το σκουφάκι, κόλο θέλω επαφή.είναι καύλα το στενο και με την ξυλοκαίνη κάνεις τρέλες αλλα δεν ακούς όσο πρέπει τα βογγητά του ξεσκίσματος.

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.081
Πόντοι
10.413
πείτε ρε παίδες του νεαρού φίλου (και σε εμένα)  και για κλυσματάκι που παίζει.....

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Duo play, water based στα super market, με χαλάει να παίρνω πράγματα από το φαρμακείο. Θεωρώ κατάπτυστες πάντως όσες ζητάνε λιπαντικό. Ολες όσες κατά δήλωσή τους πραγματικά γούσταραν το μόνο που χρειαζόντουσαν ήταν να καυλώσουν αρκετά και σάλιο. Το δε σημάδι πραγματικης αφοσίωσης, είναι μόνη της να πάρει τον πούτσο από τον κώλο στο στόμα, το γνωστό Ass To Mouth. Σε γυναίκα που θα παω να βαλω λιπαντικό και θα μου πει με καυλα δεν χρειαζεται, είμαι έτοιμος να δωσω πολλά.

Επισκέπτης
καλα, αλλα αμα το πεος εχει παχος μελιτζανας τι να κανουν και αυτες οι κακομοιρες? :cheesy:

εμενα με χαλαει το οτι υπαρχει περιπτωση να βγαλουν τιποτα ασχημες οσμες μετα την εισοδο η και τιποτα αλλο χειρωτερο (εχουμε φαει και ολας..). Εκει εγω παθαινω κατιτίς και για κανα μηνα εχω ψυχολογικό. :headbang:

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.081
Πόντοι
10.413
ρε παίδες,

δεν άκουσα πουθενά τα gayboys του site....
αυτοί θα μπορούσαν να δώσουν καλές οδηγίες για το πρωκτικό (προετοιμασία, τυχόν κλύσματα, αποφυγή ατυχημάτων κλπ).....
πούστε-ρε-σεις?

ANAL_yze THIS

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Το μοναδικό πράγμα που δεν ξέρεις όταν πηδάς κώλο είναι τι χρώμα θα έχει η π....τσα όταν τη βγάλεις. Αν το ξεπεράσεις αυτό τότε έχεις να κερδίσεις πολλά.....και κυρίως σε γυναικεία αφοσίωση.....τα αρνητικά της όλης φάσης τα γνωρίζουν καλά οι γυναίκες για αυτό και μας εκτιμούν απεριόριστα....προχωράτε συναγωνιστές και δεν θα χάσετε.
καλα, αλλα αμα το πεος εχει παχος μελιτζανας τι να κανουν και αυτες οι κακομοιρες? :cheesy:

εμενα με χαλαει το οτι υπαρχει περιπτωση να βγαλουν τιποτα ασχημες οσμες μετα την εισοδο η και τιποτα αλλο χειρωτερο (εχουμε φαει και ολας..). Εκει εγω παθαινω κατιτίς και για κανα μηνα εχω ψυχολογικό. :headbang:

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.081
Πόντοι
10.413
αλήθεια, μπορείτε να καταλάβετε εάν μία γκόμενα το έχει ξανακάνει από τον κώλο?
δεν εννοώ σε περιπτώσεις που είναι σαν ξεσκισμένη και φαίνεται ίσως και διά γυμνού οφθαλμού....
μιλάω για αυτές που το έχουν κάνει πολύ λίγες, λίγες ή μερικές φορές?
πώς τις "κόβεται" ότι το πάνε το γράμμα?

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
αλήθεια, μπορείτε να καταλάβετε εάν μία γκόμενα το έχει ξανακάνει από τον κώλο?
δεν εννοώ σε περιπτώσεις που είναι σαν ξεσκισμένη και φαίνεται ίσως και διά γυμνού οφθαλμού....
μιλάω για αυτές που το έχουν κάνει πολύ λίγες, λίγες ή μερικές φορές?
πώς τις "κόβεται" ότι το πάνε το γράμμα?

Όταν στο γαμήσι ή στο γλυφομούνι την πλακώσεις στα κωλοδάχτυλα και δεν τσινίσει, έχεις πολύ καλές προοπτικές να γαμήσεις κώλο. Αυτές που έχουν τον κώλο τους πιο ιερό και από την Αγία Τράπεζα, συνήθως τσινούν από το κωλοδάχτυλο κιόλας.

Τώρα, για την καλύτερη διείσδυση, αλλά και για την καύλα του πράγματος έχω να πώ δύο πράγματα:
- Πρώτον, τι μαλακίες γράφετε για ξυλοκαϊνες; Αν αναισθητοποιηθεί τοπικά ο σφικτήρας και το έντερο της γκόμενας και δε νιώσει λίγο πόνο και ζόρι, τότε τι κώλο γαμάτε; Η σωστή γκόμενα μάλιστα, άμα αποφαίσει να τον φάει από τον κώλο, θέλει και κάποιο πόνο και ζόρι για να νιώσει ότι γαμιέται από κώλο.
- Δεύτερον, μην ακούω και πάλι μαλακίες για ΚΥ και λιπαντικά. Το καλύτερο λιπαντικό, μακρά και πέρα όλων των υπολοίπων, είναι το σάλιο και τα κολπικά υγρά.
- Τρίτον, μην τρελαθείτε με τυχόν ατυχίες και ατυχήματα, γιατί για τον σωστό και συνειδητοποιημένο κωλομπαρά αυτά είναι αναμενόμενα -κάποια στιγμή. Μην κάνετε και τη γκόμενα να νιώσει σκατά (μια που το 'φερε η κουβέντα).

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.081
Πόντοι
10.413
respect στην εμπειρία σου....
και επίσης πάνω-κάτω (προσωπικά) έτσι κινούμαι.....
όμως για αυτά τα ΓΑΜΩ-κλυσματάκια που είχαν αναφερθεί κάποτε, ποιος θα μου απαντήσει?
ΟΚ, όταν μου έχουν τύχει ατυχηματάκια το έχω παίξει άνετος (μπρος στην καύλα του ότι σκίζω κώλο μπορώ να παραβλέψω το ατύχημα), αλλά εάν μπορώ να το κάνω και πιο άνετο δεν θα έλεγα όχι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom