re mia fora gamisa mia tipisa kai gemise o poutsos mou skato... ante tin bromiara...
Στις 10 συνηθίζεις...
Εξάλλου περίμενες να δεις; Φρυγανιές;
Εκεί που τον έβαλες, μόνο σκατά έχει...
re mia fora gamisa mia tipisa kai gemise o poutsos mou skato... ante tin bromiara...
kατι αλλο μαγκες, ο πουτσος εχει σχεδιαστει για να γαμαει και κωλο αλλιως θα ηταν σαν ψαρι
Σωστοτατος!!!παιδια ο κωλος ειναι το μουνι του μελλοντος!!!!!!!!
kατι αλλο μαγκες, ο πουτσος εχει σχεδιαστει για να γαμαει και κωλο αλλιως θα ηταν σαν ψαρι
δεν ξερω ρε παιδια, αλλα εγω με τον κωλο εχω προβλημα....ενω μου αρεσει πολυ οποτε τον εχω δοκιμασει εχω βγει καφε...! τισ προαλλεσ κανω να τον χωσω..παω να τον βγαλω και μου βγαινει μαζι και ενα..κλαρι! τι εγινε εδω τισ λεω....και μου λεει , σορρυ...ειχα φαει φασολακια λαδερα το μεσημερι!!!! απο αυτο και μετα....ειμαι απελπισμενοσ!!!!
παιδια το πιο βασικο ειναι η ιεροτελεστια της προετοιμασιας του κωλου. το μπανακι παρεα, το κλυσματακι, το καθαρισμα, το σκουπισμα και το περασμα με KY δεν το αλλαζω ουτε με το πιο ροδαλο μουνι στημενο !!!
παιδια το πιο βασικο ειναι η ιεροτελεστια της προετοιμασιας του κωλου. το μπανακι παρεα, το κλυσματακι, το καθαρισμα, το σκουπισμα και το περασμα με KY δεν το αλλαζω ουτε με το πιο ροδαλο μουνι στημενο !!!