Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.772
- Πόντοι
- 3.556
Σε ευχαριστώ αγαπητέ μου Ωριών αλλά νομίζω υπερβάλεις λίγοΤο καλύτερο νήμα!!
Καθόλου! Να σκεφτείς, το βάζω πιο πάνω και από την υπερνηματάρα μου!Σε ευχαριστώ αγαπητέ μου Ωριών αλλά νομίζω υπερβάλεις λίγο
Δεν έχω λόγια Βάζω μουσική που βοηθά να γαληνέυουμε από το καθημερινό '' χάος'' που ζούμε όλοι μας, δυστυχώς...Καθόλου! Να σκεφτείς, το βάζω πιο πάνω και από την υπερνηματάρα μου!
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται! - bourdela.com forum
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Survivor μετά από μόλις έναν μήνα γνωριμίας https://www.protothema.gr/life-style/article/1292488/konstadinos-emmanouil-padreuetai-o-proin-paiktis-tou-survivor/ Με αφορμή το θέμα, θα εκτιμούσα τις απόψεις σας, πάνω σε ανάλογες "σχέσεις" ή...www.bourdela.com
Παίζεις μουσικάρες!
καλα τα λεει ο Ωριωνας, ωραια και χαλαρωτικη μουσικη.Σε ευχαριστώ αγαπητέ μου Ωριών αλλά νομίζω υπερβάλεις λίγο
Πολύ καλό ! Ο tycho επίσης πολυ αξιόλογος θα έλεγα, έχω ακούσει όλα του τα album !!
παντως τον τυπο που υποκαθιστα το drum machine πρεπει να τον πηγαν μετα τη συναυλια κατευθειαν στο τρελλαδικοΠολύ καλό ! Ο tycho επίσης πολυ αξιόλογος θα έλεγα, έχω ακούσει όλα του τα album !!