Νέα

Lux Spa Massage Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
48
Πόντοι
1
Κάθεστε και μαλώνετε για τα κορίτσια... Και αυτές αρπάζουν τα ευρώ και γελάνε με τα χάλια μας......
μπα...προσωπικα δεν ειμαι των ιντερνετικων καυγαδων..ουτε με νοιαζουν οι "πουτσοπαιχτριες" απο τα lidl που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το ευκολο χρημα.

Panthiras 88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
2.027
Πόντοι
441
μπα...προσωπικα δεν ειμαι των ιντερνετικων καυγαδων..ουτε με νοιαζουν οι "πουτσοπαιχτριες" απο τα lidl που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το ευκολο χρημα.
Αν αλλάξει κάτι γράψτε εδώ... Εγώ απέχω αρκετό διάστημα από το σπορ και το συγκεκριμένο μαγαζί.... Να πάω να δώσω 55+€ για να είναι σαν ανάποδο γαμωτο όχι δεν τα ξανά δίνω... (Δεν είναι θέμα τσιγουνιας ή χρημάτων...) Αλλά όταν επέλεξαν τν συγκεκριμένη δουλειά γνώριζαν περί τίνος πρόκειται!!!! Άλλες το προσπαθούμε άλλες είναι λες και βλέπουμε πέος πρώτη φορά... ΣΑΥΡΕΣ

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.724
Πόντοι
201
Αν αλλάξει κάτι γράψτε εδώ... Εγώ απέχω αρκετό διάστημα από το σπορ και το συγκεκριμένο μαγαζί.... Να πάω να δώσω 55+€ για να είναι σαν ανάποδο γαμωτο όχι δεν τα ξανά δίνω... (Δεν είναι θέμα τσιγουνιας ή χρημάτων...) Αλλά όταν επέλεξαν τν συγκεκριμένη δουλειά γνώριζαν περί τίνος πρόκειται!!!! Άλλες το προσπαθούμε άλλες είναι λες και βλέπουμε πέος πρώτη φορά... ΣΑΥΡΕΣ
Αδερφέ πάνε γυμνάσου γίνε φέτες κούκλος γιατί άμα δε γουστάρουν δε γίνεται τίποτα.

Panthiras 88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
2.027
Πόντοι
441
Αδερφέ πάνε γυμνάσου γίνε φέτες κούκλος γιατί άμα δε γουστάρουν δε γίνεται τίποτα.
Θέλεις να μας πεις ότι για να κάνουν κάτι έξτρα πρέπει ο άλλος να είναι φέτες με κοιλιακούς κλπ.... ΑΛΑΝΙΑ τς Λάρισας και πέριξ τρέξτε γυμναστήριο και πάτε για περπάτημα.... Βρήκαμε το μυστικό για να κάνουν κάτι παραπάνω τα κορίτσια

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.724
Πόντοι
201
Θέλεις να μας πεις ότι για να κάνουν κάτι έξτρα πρέπει ο άλλος να είναι φέτες με κοιλιακούς κλπ.... ΑΛΑΝΙΑ τς Λάρισας και πέριξ τρέξτε γυμναστήριο και πάτε για περπάτημα.... Βρήκαμε το μυστικό για να κάνουν κάτι παραπάνω τα κορίτσια
Ο άλλος έτσι είπε πιο πάνω ρε φίλα. Για να πάρεις κάτι παραπάνω πρέπει να σε γουστάρουν κι όλας δε φτάνουν τα φράγκα

Panthiras 88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
2.027
Πόντοι
441
Ο άλλος έτσι είπε πιο πάνω ρε φίλα. Για να πάρεις κάτι παραπάνω πρέπει να σε γουστάρουν κι όλας δε φτάνουν τα φράγκα

Εδώ μέσα φίλε μου πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί!! Τ είναι σωστό και τ λάθος τ κρίνει ο καθένας!!!

Panthiras 88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
2.027
Πόντοι
441
Το χρήμα είναι χρήμα!!! Όσο και να μην σε γουστάρει η γκόμενα αν τν σκάσεις 200-300€ ξεχνάει τα πάντα... Άποψη μου!!

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
108
Πόντοι
1
Πέρασμα με Λυδία. Η κοπέλα ίσως είναι ότι καλύτερο διαθέτει το μαγαζί. Βγάζει ρούχα, αφήνει πιασίματα από νωρίς. Δεν βιάζεται. Είναι κοινωνική. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα 55 είναι πολλά αλλά αυτό είναι θέμα του πώς το βλέπει ο καθένας. Όταν πήγα ήταν και μια άλλη κοπέλα. Δεν νομίζω ότι θα την επέλεγα αν είχα δυνατότητα. Αυτά.... Και για να μην ρωτάτε. Ούτε ζήτησα, ούτε πήρα κάτι επιπλέον

• Like
Αντιδράσεις: ZoReN

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
108
Πόντοι
1
Sorry για την ανάρτηση πιο πάνω. Δανάη ήθελα να γράψω. Λυδία μου βγήκε

#euaggelos28#

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες έχω σκοπό να πάω για ένα φραπεδακι σήμερα και ότι άλλο προκύψει Λυδία Μελίνα Φένια Ρία παίζουν σήμερα...Ξέρεις κανένας συναγωνιστής ποια να πάρω ??

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
108
Πόντοι
1
Καλησπέρα μάγκες έχω σκοπό να πάω για ένα φραπεδακι σήμερα και ότι άλλο προκύψει Λυδία Μελίνα Φένια Ρία παίζουν σήμερα...Ξέρεις κανένας συναγωνιστής ποια να πάρω ??
Πήγαινε δες. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο το ρόστερ πάντως

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.282
Πόντοι
506
Πήγες τελικά? Τι παίχτηκε?

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.282
Πόντοι
506
Όχι φιλαράκο δεν πήγα τελικά όντως δεν άξιζε το ρόστερ μου το πε και άλλος ...Σήμερα θα πάω αν είναι το Στανταρακι η Δανάη
Για Δανάη θα πήγαινα και εγώ. Αν πας ρίξε μια ενημέρωση

rhgas1146

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
131
Πόντοι
0
καλημερα αδερφια,εχει ιδεα κανενας τα αλλα μασατζιδικα αν προσφερουν κατι παραπανω απο μασαζ,εχει αρκετα η περιοχη μας,κ βαρεθηκαμε ολοι πιστευω τις ιδιες κοπελες.

#euaggelos28#

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
24
Πόντοι
0
καλημερα αδερφια,εχει ιδεα κανενας τα αλλα μασατζιδικα αν προσφερουν κατι παραπανω απο μασαζ,εχει αρκετα η περιοχη μας,κ βαρεθηκαμε ολοι πιστευω τις ιδιες κοπελες.
Καλημέρα συναγωνιστή όχι δεν προσφέρουν τίποτα άλλο παραπάνω παρά μόνο μασάζ κανονικό όμως όχι πασαλειμα με λάδι που κάνουν οι πουτσοπαιχτριες οι δικές μας.

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
108
Πόντοι
1
Πετσέτα και μόνο

Kara7

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα ποία μου προτείνετε να δοκιμάσω εκτός από Δανάη και ρια που έχω δοκιμάσει ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom