Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Έχει κάνει πολλές φορές ενημέρωση. Τον αδικείςΑφού ξέρεις ...τόσα πολλά, γιατί δεν έχεις κάνει ούτε μια ενημέρωση στο forum?
Ξέρεις ή τα φαντάζεσαι?
Έχει κάνει πολλές φορές ενημέρωση. Τον αδικείςΑφού ξέρεις ...τόσα πολλά, γιατί δεν έχεις κάνει ούτε μια ενημέρωση στο forum?
Ξέρεις ή τα φαντάζεσαι?
Νομίζω καταλαβαίνεις ότι άλλο Θεσσαλονίκη και άλλο εδώ για ένα και πολύ σημαντικό λόγο που δεν θα αναφέρω. Και τώρα που έγραψες για την Δανάη και την Αντζελίνα θα τρέξουν όλοι και όταν φάνε άκυρο θα έρχονται εδώ και θα μας ζαλίζουνΦτάνει ρε μεγάλε. Τι παπά σας έχουν ταΐσει. Στη Θεσσαλονίκη είχαν ταρίφα αυτές και εδώ τις κάνετε τίμια κορασια για σπίτι. Άντε αγαπούλη συγκεντρώσου. Που θέλει η δαναη και η ατζελινα να σε γουστάρουν για να προχωρήσουν. Μπουνταλάδες. Σας περνάνε χαϊβάνια και σας τα παίρνουν και δεν κάνουν και τίποτα. ΞΥΠΝΑΤΕ.
Παράδειγμα είναι βρε αγόρι μου δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε αυτές αλλά σε όλο το συνάφι. Άμα βρίσκουν παντού τα κάνουν δε παίζει ρόλο η πόλη. Απλά το να βγαίνει ο άλλος να λέει πρέπει να σε γουστάρει κι όλας τι περιμένεις;Νομίζω καταλαβαίνεις ότι άλλο Θεσσαλονίκη και άλλο εδώ για ένα και πολύ σημαντικό λόγο που δεν θα αναφέρω. Και τώρα που έγραψες για την Δανάη και την Αντζελίνα θα τρέξουν όλοι και όταν φάνε άκυρο θα έρχονται εδώ και θα μας ζαλίζουν
Πέστα ρε φίλε γιατί τα λέω και με λένε μαλακά....Τις καναμε και Κυρίες εδώ και μη μου άπτου....Στην Θεσσαλονίκη τις π@τσες τις καταπιναν...Φτάνει ρε μεγάλε. Τι παπά σας έχουν ταΐσει. Στη Θεσσαλονίκη είχαν ταρίφα αυτές και εδώ τις κάνετε τίμια κορασια για σπίτι. Άντε αγαπούλη συγκεντρώσου. Που θέλει η δαναη και η ατζελινα να σε γουστάρουν για να προχωρήσουν. Μπουνταλάδες. Σας περνάνε χαϊβάνια και σας τα παίρνουν και δεν κάνουν και τίποτα. ΞΥΠΝΑΤΕ.
Τι να μην αναφερεις εσυ ρε επιστημονα; Οτι εδω ειναι επαρχια; Ελεος ομως.Νομίζω καταλαβαίνεις ότι άλλο Θεσσαλονίκη και άλλο εδώ για ένα και πολύ σημαντικό λόγο που δεν θα αναφέρω. Και τώρα που έγραψες για την Δανάη και την Αντζελίνα θα τρέξουν όλοι και όταν φάνε άκυρο θα έρχονται εδώ και θα μας ζαλίζουν
Καλησπέρα μάγκες...Έχει πάει κανένας με Άρτεμης να μας πει λεπτομέρειες???Αυτήν και η βυζαρου η Δανάη είναι σήμερα....
Ναι η ίδια είναι τώρα που είπες ένας φίλος με 80 ευρώ έβγαλε και το κάτω εσώρουχα και δεχόταν χάδια παντού αλλά όχι δαχτυλοLux Spa Massage Λάρισα - Page 2 - bourdela.com forum
Καθως οι πληροφοριες για εδω χάνονται στο "διπλανο" λαδαδικο της πολης,θεωρω πως επρεπε να ανοιξει το δικο του νημα! Μετα απο προτροπη συναγωνιστων που περασαν με Δαναη,επιβεβαιωνω πως κανει φοβερη δουλεια! 26 χρονων απ οτι λεει κ οντως τοσο ειναι (με το ματι) πολυ καλη επιδερμιδα,πολυ καλα...www.bourdela.com
Δεν ξέρω αν είναι οι ίδιες
Δλδ έδωσε+25€ για να βγάλει μόνο το εσώρουχο τ κάτω??? Ε τέτοιες μαλακίες κάνουν όσοι πηγαίνουν.... Ρε με 80 ευρώ πας στο baccara και άλλα τέτοια και γαμας μια χαρά..Ναι η ίδια είναι τώρα που είπες ένας φίλος με 80 ευρώ έβγαλε και το κάτω εσώρουχα και δεχόταν χάδια παντού αλλά όχι δαχτυλο
Γαμησετα αδερφέ....Να τον έκανε κανένα κλαρίνο πάει και έρχεται αλλά δυστυχώς αδερφέ αυτά γίνονται...Δλδ έδωσε+25€ για να βγάλει μόνο το εσώρουχο τ κάτω??? Ε τέτοιες μαλακίες κάνουν όσοι πηγαίνουν.... Ρε με 80 ευρώ πας στο baccara και άλλα τέτοια και γαμας μια χαρά..
Μην πιστεύεις τα παραμύθια του καθένα εδώ μέσα.Δλδ έδωσε+25€ για να βγάλει μόνο το εσώρουχο τ κάτω??? Ε τέτοιες μαλακίες κάνουν όσοι πηγαίνουν.... Ρε με 80 ευρώ πας στο baccara και άλλα τέτοια και γαμας μια χαρά..
Σαινι είσαι. Με την πρώτη το έπιασεςΤι να μην αναφερεις εσυ ρε επιστημονα; Οτι εδω ειναι επαρχια; Ελεος ομως.
Εμένα εννοείς για τα παραμύθια αδερφέ?Μην πιστεύεις τα παραμύθια του καθένα εδώ μέσα.
Ασε τις εξυπναδες και τις μυστικοπαθειες τυπε..ολοι ξερουμε οτι οι "πουτσοπαιχτριες" απο τα Lidl διαβαζουν τα σχολια και τις κριτικες εδω.Σαινι είσαι. Με την πρώτη το έπιασες
Τον φίλο σου που στα είπε και εσένα που τον πίστεψεςΕμένα εννοείς για τα παραμύθια αδερφέ?
Κράτα τις υποδείξεις για τον εαυτό σου. Και τις εξυπνάδες εσύ τις άρχισες. Αν δεν σου αρέσει το γράφω μην το διαβάζειςΑσε τις εξυπναδες και τις μυστικοπαθειες τυπε..ολοι ξερουμε οτι οι "πουτσοπαιχτριες" απο τα Lidl διαβαζουν τα σχολια και τις κριτικες εδω.
δεν θα μας πεις εσυ τι θα κανουμε..αντε πηγαινε να "αγαπησεις" σε κανα μασατζιδικο τωρα.Κράτα τις υποδείξεις για τον εαυτό σου. Και τις εξυπνάδες εσύ τις άρχισες. Αν δεν σου αρέσει το γράφω μην το διαβάζεις
Αδερφέ η κάθε πληροφορία εδώ καλό κάνει να μαθαίνει ο κόσμος...τώρα άμα λένε παραμύθια τι να πω ρε συ κρίμα...Σιγά τα κρατικά μυστικά....Τον φίλο σου που στα είπε και εσένα που τον πίστεψες
Πάω τώρα. Έχεις να μου προτείνεις τίποτα καλό;δεν θα μας πεις εσυ τι θα κανουμε..αντε πηγαινε να "αγαπησεις" σε κανα μασατζιδικο τωρα.