για να βοηθήσω τον συναγωνιστή , θα του πρότεινα να μην ασχοληθεί. Συνήθως οι ψυχολόγες, είναι καμένες περιπτώσεις.
Το 18 είχα γνωρίσει μια , βουλγαρα, που μου είπε να βγούμε. Όταν βγήκαμε μου είπε ότι δεν είναι ραντεβού και ότι είμαι μαλακας. Χωρίς να προλάβω να πω πολλά, με ψυχολόγησε άριστα.
Ε με τα πολλά , άρχισα να γκρινιάζω για μια μαροκανα που είχα γνωρίσει και για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω (η μαλλον καταλαβαίνω, είναι ότι είναι ηλίθιες) άρχισε να με γουστάρει. Με τα πολλά γαμιομαστε. Μπορώ να σας περιγράψω και το μουνι της αλλά δε θα το κάνω. Θα πει κάποιος τι μας λες ρε μαλακα , σιγά το περίεργο.
Ε λοιπόν 5-6 χρόνια μετά η γκομενα με κάλεσε στο γαμήλιο πάρτυ της. Μετά από σχεδόν μηδενική επαφή. Προφανώς δεν πήγα. Μέσα μέσα συνέχισε να μου γράφει , εγώ την γκοσταρα.
Μέχρι που μου ξαναγράψε πριν δυο βδομάδες, οποτε της απαντάω , έχεις άντρα κοπέλα μου, τι μου γράφεις.
Και μου λέει ξέρει για σένα , ότι ήσουν ένα αθώο φλερτ. Τι αθώο φλερτ της γράφω , έχω δει το μουνι σου και μου έλεγες πως το θέλω ξυρισμένο για να το γαμαω.
Και μου γράφει . Όχι ποτε δε θυμάσαι καλά , με μπερδεύεις με άλλη. Θυμάμαι με ποιον πάω και εσένα απλά σε φίλησα.
Η είναι τρελή , η φοβάται μη δει το τηλέφωνο της ο μαλακας της