You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lux Spa Massage Λάρισα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 248
- Εμφανίσεις 59K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
+20Καλησπέρα μύστες μου είναι η πρώτη μου φορά που θα πάω σε μασάς τι τιμή υπάρχει εκεί πέρα εμένα μου είπαν 35 . Πρέπει να δώσω παραπάνω στη κοπέλα για happy ending?
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
ενα εικοσαρακι φιλος
Panthiras 88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2023
- Like
- 2.188
- Πόντοι
- 441
Δοκίμασε κανένας κάτι καινούριες κοπέλες που διαφημίζουν στα στορυ??? Αξίζουν
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 833
- Πόντοι
- 81
Δεν κάποια τώρα στο στορυ , μπήκα να δω αλλά τίποτα, δεν βλέπεις κάποια κοπέλα μόνο ένα σήμαΔοκίμασε κανένας κάτι καινούριες κοπέλες που διαφημίζουν στα στορυ??? Αξίζουν
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 270
- Πόντοι
- 21
Ανήμερα της 25ης μαρτίου και με εμφανώς "υψηλά" το κοντάρι/φρόνημα λόγω ημέρας είπαμε με συναγωνιστές να κινηθούμε προς Λάρισα για σεξοτουρισμό.
Ξεκίνημα με villa erotica όπου υπήρχε η Μπέλα (κατόπιν σύστασης Μιχαλάκη), πέρασαν οι δύο φίλοι με θετικές γνώμες κατόπιν (σε άλλο post θα αναλυθεί ολοκληρωμένα).
Εγώ καθώς με λίγο μεσημεριανό ύπνο από πρωινή εργασία αλλά και ολίγον τι ζαβλακωμένος/ζόμπι αποφάσισα να πάω για μασάζ στο lux spa. Παίρνω τηλέφωνο μιας και δεν είχα κλείσει ραντεβού και με ενημερώνει η κοπέλα ότι μπορώ να πάω άμεσα.
Δίπλα στην πλατεία ταχυδρομείου ανηφορίζω δεύτερο όροφο όπου στην υποδοχή ήταν Ναταλία και Ρια. Χωρίς πολύ σκέψη διαλέγω Ναταλία και περνάω δωμάτιο για ντουζάκι..
Ερχόμενη η natalie μου βγάζει την πετσέτα που είχα πρόχειρα βάλει οπότε παίρνω το μήνυμα ότι η κοπέλα δεν <μασάει>.. Τυπική χαλαρωτική κουβεντούλα, συμπαθητικό μασάζ και χάιδεμα στις ερωτογενείς ζώνες..
Ώρα για μπροστινό γύρισμα, εγώ με σηκωμένο αρκετά το 'κοντάρι' χαϊδεύω απαλές μπουτάρες natalie, κ κωλάρα κάτω από το φορεματάκι..
Η κοπέλα αισθανόμενη αρκετά άνετα βγάζει φόρεμα και είναι καυλα.. Με έφτιαξε τόσο πολύ στήθος με piercing στις ρόγες που μετά το γλύψιμο, δάγκωσα και λίγο με την κοπέλα στο όριο πόνου/ηδονής.. Εντωμεταξύ το παίξιμο εντείνεται και λίγο με στόμα προς το κοντάρι (κόλπο, υπόσχεση για άλλη φορά), το χτυπάει στην παλάμη της και μονολογεί θες να με σκισεις/χυσεις καυλιάρη? Εκεί δεν άντεξα άλλο και άδειασα στο χέρι της..
Χαλαρή κουβεντούλα μετά με Ναταλία μέχρι να ντυθεί και εγώ να σκουπιστω..(cool κοπέλα και δυνατή σε αυτό που κάνει)..
Εν κατακλείδι θα έλεγα ωραία εμπειρία, σίγουρα δεν είναι σεξ, όμως χαλαρώνεις αρκετά και φεύγεις ανανεωμένος. Κόστος (με αισθησιακό) στα 55€ σίγουρα αρκετά αλλά για μία στο τόσο δεν με χαλάει.. με κέρδισε η Ναταλία με την εμφάνιση αλλά και συμπεριφορά μέσα οπότε θα την ξανά έπαιρνα. Αυτά από μένα συναγωνιστές, τα συμπεράσματα δικά σας..
Ξεκίνημα με villa erotica όπου υπήρχε η Μπέλα (κατόπιν σύστασης Μιχαλάκη), πέρασαν οι δύο φίλοι με θετικές γνώμες κατόπιν (σε άλλο post θα αναλυθεί ολοκληρωμένα).
Εγώ καθώς με λίγο μεσημεριανό ύπνο από πρωινή εργασία αλλά και ολίγον τι ζαβλακωμένος/ζόμπι αποφάσισα να πάω για μασάζ στο lux spa. Παίρνω τηλέφωνο μιας και δεν είχα κλείσει ραντεβού και με ενημερώνει η κοπέλα ότι μπορώ να πάω άμεσα.
Δίπλα στην πλατεία ταχυδρομείου ανηφορίζω δεύτερο όροφο όπου στην υποδοχή ήταν Ναταλία και Ρια. Χωρίς πολύ σκέψη διαλέγω Ναταλία και περνάω δωμάτιο για ντουζάκι..
Ερχόμενη η natalie μου βγάζει την πετσέτα που είχα πρόχειρα βάλει οπότε παίρνω το μήνυμα ότι η κοπέλα δεν <μασάει>.. Τυπική χαλαρωτική κουβεντούλα, συμπαθητικό μασάζ και χάιδεμα στις ερωτογενείς ζώνες..
Ώρα για μπροστινό γύρισμα, εγώ με σηκωμένο αρκετά το 'κοντάρι' χαϊδεύω απαλές μπουτάρες natalie, κ κωλάρα κάτω από το φορεματάκι..
Η κοπέλα αισθανόμενη αρκετά άνετα βγάζει φόρεμα και είναι καυλα.. Με έφτιαξε τόσο πολύ στήθος με piercing στις ρόγες που μετά το γλύψιμο, δάγκωσα και λίγο με την κοπέλα στο όριο πόνου/ηδονής.. Εντωμεταξύ το παίξιμο εντείνεται και λίγο με στόμα προς το κοντάρι (κόλπο, υπόσχεση για άλλη φορά), το χτυπάει στην παλάμη της και μονολογεί θες να με σκισεις/χυσεις καυλιάρη? Εκεί δεν άντεξα άλλο και άδειασα στο χέρι της..
Χαλαρή κουβεντούλα μετά με Ναταλία μέχρι να ντυθεί και εγώ να σκουπιστω..(cool κοπέλα και δυνατή σε αυτό που κάνει)..
Εν κατακλείδι θα έλεγα ωραία εμπειρία, σίγουρα δεν είναι σεξ, όμως χαλαρώνεις αρκετά και φεύγεις ανανεωμένος. Κόστος (με αισθησιακό) στα 55€ σίγουρα αρκετά αλλά για μία στο τόσο δεν με χαλάει.. με κέρδισε η Ναταλία με την εμφάνιση αλλά και συμπεριφορά μέσα οπότε θα την ξανά έπαιρνα. Αυτά από μένα συναγωνιστές, τα συμπεράσματα δικά σας..
redditor
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστούμε πολύ για την περιγραφή φίλε! Και χαίρομαι που πέρασες καλά. Η Ναταλία φαίνεται να είναι καινούρια, ή τουλάχιστον δεν είναι τόσο γνωστή όσο άλλες του σπα. Πως θα τη περιγραφες από άποψη εμφάνισης/ομορφιάς/στυλ? Και τι ηλικία είναι περίπου? Ακούγεται ωραία η προσέγγισή της.Ανήμερα της 25ης μαρτίου και με εμφανώς "υψηλά" το κοντάρι/φρόνημα λόγω ημέρας είπαμε με συναγωνιστές να κινηθούμε προς Λάρισα για σεξοτουρισμό.
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 270
- Πόντοι
- 21
Ναι ήταν καινούργια τουλάχιστον στη Λάρισα. Μου είπε ότι ήταν η δεύτερή της μέρα εκεί. Ηλικία θα έλεγα 23-25 . Ωραίο πρόσωπο, καστανή, μέτριο βυζί και τούμπανο κώλο.Ευχαριστούμε πολύ για την περιγραφή φίλε! Και χαίρομαι που πέρασες καλά. Η Ναταλία φαίνεται να είναι καινούρια, ή τουλάχιστον δεν είναι τόσο γνωστή όσο άλλες του σπα. Πως θα τη περιγραφες από άποψη εμφάνισης/ομορφιάς/στυλ? Και τι ηλικία είναι περίπου? Ακούγεται ωραία η προσέγγισή της.