kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Στα 40 ξανανενιωσα τη φρεσκαδα των 20. Καθε δεκαετια ζωης που μπαινει ειναι μια φρεσκια αρχη.
για να καταλαβω
στα 90 θα ξανανιωσεις σαν 70αρης ?
Στα 40 ξανανενιωσα τη φρεσκαδα των 20. Καθε δεκαετια ζωης που μπαινει ειναι μια φρεσκια αρχη.
Τυπε ο Λιλας ξεκινησε απο το τελος :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=24607.0;attach=655006;image[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
Τύποι μου καλησπέρα. Ημουν χθες στα γενέθλια ενός φίλου που έκλεισε τα 30. Για κάποιο λόγο το όλο σκηνικό με επηρέασε και με έκανε να αναλογιστω πως τα πρώτα άντα πλησιάζουν επικίνδυνα και για μενα.
Όσοι έχετε μπει στην τριτη δεκαετία, τι αλλαγές έχετε παρατηρήσει στον εαυτό σας και στο πως σας βλέπουν οι άλλοι;
Φιλε χαλαρωσε δεν αλλαζουν πολλα με το που μπεις στα 30. Οταν αποφασισεις να παντρευτεις κτλ αλλαζουν..!
Ποια πιστεύετε πως ειναι τα πράγματα που κάποιος θα πρέπει να έχει κάνει μεχρι τα 30 του, τα οποία θα ειναι πιο δύσκολο να πραγματοποιήσει αργότερα; Δώστε μια λίστα!
2.Σκατ
Πριν απο κανα 6μηνο παντρευτηκα, δεν εχω δει και καμια αλλαγη, ιδιο με το να εχεις σχεση ειναι. Ενα χαρτι ειναι απλα, με καποιες νομικες επιπτωσεις.
1.Παρτούζα με δύο γκομενάκια
2.Σκατ
3.Γλυφοκώλι από γκόμενα
4.Να μείνει 6 μήνες σε σλαβική χώρα
5.Να έχει βγάλει πάνω από 1500 ευρώ το μήνα
μεχρι να φτασω τα 30 ειχα κανει διαφορα τα οποια νομζα οτι ειναι αρκετα οποτε καλο θα ηραν να σοβαρευτω και να αρραξω....... στα 34 παντρευτηκα , εκανα οικογενεια και τωρα στα 40 λεω :ρε πουστη μου τελικα η ζωη εχει και αλλα να μου δωσει...... Οποτε βουυυυυρ...!!!!!!!!
Καθε μερα για εναν αντρα πρεπει να ειναι ΓΕΜΑΤΗ απο νεα πραγματα και συγκινησεις .Αλλιως ..... ερχετε το τελος γρηγορα.........
Αν μιλαμε για πραγματα που δεν θα μπορεσεις να κανεις ευκολα μετα τα 30 τοτε μεχρι τα 30 σε ερωτικο και μη επιπεδο πρεπει να :
1.Να εχεις τρεξει μια ωρα ασταματητα σαν αλογο ,ετσι για να εχεις να το λες!
2.Να εχει μεινει ξενυχτης πανω απο 2 24ωρα
3.Να μην θυμασε τι εκανες χτες το βραδυ απο το πολυ πιοτο (σε συνδιασμο με το 2)
4.Να εχεις ριξει 4 απανωτα μανικια σε ενα βραδυ (ή και περισσοτερα)
5.Να πας διακοπες με 10 ευρω στη τσεπη !
6.Να πηδηξεις 2 γκομενες ,με διαφορα ωρας 10 λεπτων (χωρις να σε παρουν χαμπαρι)
7.Να πηδηξεις σε δημοσιο χωρο και αμα λαχει να δωσεις και ματι.
Τα υπολοιπα (παρτουζες κλπ) μπορεις να τα κανεις ανετα και μετα τα 30. Τωρα μπορεις να κανεις τις χαζομαρες σου χωρις να σκεφτεσε συνεπειες και προβληματα. Ωραιες εποχες....
Μη το βλεπεις ετσι ... Τοτε απλα δεν διναμε σημασια αν ειχαμε λεφτα, που θα κοιμηθουμε, αν θα φαμε σωστα. Καταστασεις χυμα στο κυμα. Ξεγνιαστα....φιλε μαζι σου σε ολα μονο στο 5. μου τα χαλας λιγο
περισσοτερο ταλαιπωρια το βλεπω παρα εμπειρια
το τι πρεπει να εχει κανει ενας αντρας μεχρι τα 30 του είναι υποκειμενικο.για μενα πρεπει να εχει τελιωσει το στρατο να εχει αλλαξει εστω 2 δουλειες να εχει ταξιδεψει στο εξωτερικο εστω 1 με 2 φορες τουλάχιστον για να δει πως λειτουργει και εξω ο κοσμος να εχει κανει τουλάχιστον 3 σχεσεις και οποσδηποτε να εχει κανει και παραλληλη σχεση επισης να εχει πηδηξει μια ανω των 40 αλλα και 20αρες να πηγαινει μπουρδελα το λιγοτερο 5 φορες το χρονο και ας εχει σχεση να παρει ουσιες εστω μια φορα όπως επισης και τσιγαρο και τελος να τον φαει μια φορα για να δει πως είναι.
Τα έγραψες όλα παίκτη!
Τύποι μου καλησπέρα. Ημουν χθες στα γενέθλια ενός φίλου που έκλεισε τα 30. Για κάποιο λόγο το όλο σκηνικό με επηρέασε και με έκανε να αναλογιστω πως τα πρώτα άντα πλησιάζουν επικίνδυνα και για μενα.
Όσοι έχετε μπει στην τριτη δεκαετία, τι αλλαγές έχετε παρατηρήσει στον εαυτό σας και στο πως σας βλέπουν οι άλλοι;
Ποια πιστεύετε πως ειναι τα πράγματα που κάποιος θα πρέπει να έχει κάνει μεχρι τα 30 του, τα οποία θα ειναι πιο δύσκολο να πραγματοποιήσει αργότερα; Δώστε μια λίστα!
Τυπε ο Λιλας ξεκινησε απο το τελος :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=24607.0;attach=655006;image[/img[/URL]]
[/quote] χαχαχα δε πειραζει το παει αναποδα
Αν μιλαμε για πραγματα που δεν θα μπορεσεις να κανεις ευκολα μετα τα 30 τοτε μεχρι τα 30 σε ερωτικο και μη επιπεδο πρεπει να :
3.Να μην θυμασε τι εκανες χτες το βραδυ απο το πολυ πιοτο (σε συνδιασμο με το 2)
6.Να πηδηξεις 2 γκομενες ,με διαφορα ωρας 10 λεπτων (χωρις να σε παρουν χαμπαρι)
Τα υπολοιπα (παρτουζες κλπ) μπορεις να τα κανεις ανετα και μετα τα 30. Τωρα μπορεις να κανεις τις χαζομαρες σου χωρις να σκεφτεσε συνεπειες και προβληματα. Ωραιες εποχες....
Τα εχω κανει ολα αυτα...και?Αλλα ειναι τα καλα...το γαμησι απο καποια ωρα και μετα το βαριεσαι και γαμας ετσι οπως πεινας,οταν σου ρθει η ορεξη...Αν μιλαμε για πραγματα που δεν θα μπορεσεις να κανεις ευκολα μετα τα 30 τοτε μεχρι τα 30 σε ερωτικο και μη επιπεδο πρεπει να :
to 6 τυπε
Τα εχω κανει ολα αυτα...και?Αλλα ειναι τα καλα...το γαμησι απο καποια ωρα και μετα το βαριεσαι και γαμας ετσι οπως πεινας,οταν σου ρθει η ορεξη...