Νέα

Πράγματα που κάποιος θα πρέπει να έχει κάνει μεχρι τα 30

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 822
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Κοίτα, βασικά έχω αιμορροΐδες και έπρεπε να βάζω αλοιφή. Έτσι ξεκίνησε η όλη φάση. Μετά είδα ότι είναι αρκετά καυλωτικό και το συμπεριέλαβα μερικές φορές στη μαλακία. Όταν όμως έκοψα μαχαίρι τη μαλακία, έκοψα και τα κωλοδάχτυλα. Τώρα δέχομαι κανένα κωλοδάχτυλο ή καμιά γλυφοκωλάδα πού και πού (σπάνια) από καμία γκόμενα ή καμιά πουτάνα. Τhat's all.  :sunglasses:

οι αποκαλύψεις συνεχίζονται...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: εισαι απιστευτος.

Πηγα χθες σε ενα κλαμπ στα βορεια και οι μισες ηταν μεσα στην ξινιλα λεω τωρα επρεπε να ειχα μαζι μου κανεναν απο το μπου να γινοταν πολεμος εδω μεσα  :2funny: :2funny:

Σε κλαμπ, καλοκαίρι, και να σκέφτεται ένα site...

Πόσο καμένος.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Κοίτα, βασικά έχω αιμορροΐδες και έπρεπε να βάζω αλοιφή. Έτσι ξεκίνησε η όλη φάση. Μετά είδα ότι είναι αρκετά καυλωτικό και το συμπεριέλαβα μερικές φορές στη μαλακία. Όταν όμως έκοψα μαχαίρι τη μαλακία, έκοψα και τα κωλοδάχτυλα. Τώρα δέχομαι κανένα κωλοδάχτυλο ή καμιά γλυφοκωλάδα πού και πού (σπάνια) από καμία γκόμενα ή καμιά πουτάνα. Τhat's all.  :sunglasses:

:S :S :S :S :S :S

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τύποι μου καλησπέρα. Ημουν χθες στα γενέθλια ενός φίλου που έκλεισε τα 30. Για κάποιο λόγο το όλο σκηνικό με επηρέασε και με έκανε να αναλογιστω πως τα πρώτα άντα πλησιάζουν επικίνδυνα και για μενα.

Όσοι έχετε μπει στην τριτη δεκαετία, τι αλλαγές έχετε παρατηρήσει στον εαυτό σας και στο πως σας βλέπουν οι άλλοι;

Ποια πιστεύετε πως ειναι τα πράγματα που κάποιος θα πρέπει να έχει κάνει μεχρι τα 30 του, τα οποία θα ειναι πιο δύσκολο να πραγματοποιήσει αργότερα; Δώστε μια λίστα!
Γατακια!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
καμια άλλη μαλακία θα σκεφτείτε για thread????

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Όχι γάμους και οικογένεια. Για αυτά τα πράγματα 30-35

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Αν είσαι έξυπνος μετά τα τριάντα είναι η καλύτερη περίοδος γιατί αν ανήκεις στην πλειοψηφία θα έχεις το σπίτι σου,τη δουλειά σου και το μισθό σου και θα μπορείς να ρυθμίζεις τη ζωή σου όπως γουστάρεις και να κάνεις ότι γουστάρεις. Μαλακία με το που θα στρώσεις κάπως τη ζωή σου να παντρευτείς επειδή θέλουν να το επιβάλλουν τα στερεότυπα.  ;)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Αν είσαι έξυπνος μετά τα τριάντα είναι η καλύτερη περίοδος γιατί αν ανήκεις στην πλειοψηφία θα έχεις το σπίτι σου,τη δουλειά σου και το μισθό σου και θα μπορείς να ρυθμίζεις τη ζωή σου όπως γουστάρεις και να κάνεις ότι γουστάρεις. Μαλακία με το που θα στρώσεις κάπως τη ζωή σου να παντρευτείς επειδή θέλουν να το επιβάλλουν τα στερεότυπα.  ;)

σωστος ο πορνολορδος

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Γμσετα και εγω σε 3 χρονια γινομαι 30  :S

εκεινο που εχω παρατηρησει απο τα 25 και μετά ειναι οτι δεν χρειαζεται να μπεις 30 για να βλεπεις τα πραγματα διαφορετικα  :2funny:

μπολντοσοφια

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
2015  αφού ο καθένας ό,τι θέλει ή ό,τι ξέρει λέει τότε λέω κι εγώ στα 23 τουλάχιστον ένα σχεδόν θανατηφόρο τροχαίο με μια κατά κάποιον τρόπο επανάληψή στα 35...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom