Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
μεψρι τα τριαντα το βασικο ειναι,ναχει καποιος γαμησει
Και την είχε μεγάλη?Συνέχεια αυτό έλεγα. Αν δεν φανταζόμουν ότι έχει πούτσα δεν θα μου σηκωνόταν καν.
Δεν νομίζω να βρείς άνθρωπο που δεν έχει γαμήσει εδώ μέσα...μεψρι τα τριαντα το βασικο ειναι,ναχει καποιος γαμησει
Όχι είμαι ακόμα μικρός και άβγαλτος. Αλλά και τα 30 να περάσω δεν νομίζω να την κόψω την μαλακία.Η μετριμένη κάνει καλό.Να έχει κόψει τη μαλακία, θα έλεγα. Saul έχεις περάσει τα 30?
Αυτό προιποθέτει μόνιμη και αξιόπιστη γκόμενα...μας βάζεις δύσκολα τώρα..να εχει γαμησει χωρις καποτα ;)
Όχι είμαι ακόμα μικρός και άβγαλτος. Αλλά και τα 30 να περάσω δεν νομίζω να την κόψω την μαλακία.Η μετριμένη κάνει καλό.
δεν ισχυει,,τουλαχιστον μεχρι τα 40,,Αν συνεχίσεις να μαλακίζεσαι μετά τα 30 θα βγάλεις τρίχες στην παλάμη.
Ε οκ ρε μαν,θα κάνω φωτόλυση...εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα?Αν συνεχίσεις να μαλακίζεσαι μετά τα 30 θα βγάλεις τρίχες στην παλάμη.
Μην τσιγκουνευεσαι τιs λεξειSNα έχει φτιάξει καλο χαρακτηρα
Ε οκ ρε μαν,θα κάνω φωτόλυση...εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα?
Λές ο Πίκερ να την επαθε κάπως έτσι και γιαυτό να είναι ενάντια της μαλακίας? Ρε πίκερ μήπως έγινες ευαγκελάτος στις παλάμες???Εναι ακριβη μεθοδοs...........Χρησιμοποιησε γαντια
Λές ο Πίκερ να την επαθε κάπως έτσι και γιαυτό να είναι ενάντια της μαλακίας? Ρε πίκερ μήπως έγινες ευαγκελάτος στις παλάμες???
Αυτοs ειναι ενα σκετο τρολλ....Μονοs του τα λεει , μονοs του τ ακουει.....τραβαει ακαποτη μαλακια..............Ολα αυτα εχουνε ενα κοστοs........
Εγώ νόμιζα ότι είναι ένας προφήτης της εποχής
Αιρετικοs...............
Εκτοs απο τουs κανονικουs προφητεs που μενουν στην ιστορια, ειναι κι ενα καρο αιρετικοι, που προσπαθουν δεν λεω, αλλα δεν τουs βγαινει ......
Εξευγενισμενα λεω πωs ανηκουνε στουs στοχαστεs.............η ωμη αληθεια ομωs , ειναι ετσι οπωs το λεsαμα εχουνε καψει φαια ουσια τυπε πως να τους βγει