Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Τυποι μου με αυτα που διαβαζω απορω γιατι δε μας καθονται οι Ελλεηνιδες, μια χαρα ατομα ειμαστε οι μπουρδελιαρηδες
Ξεχασες για αρχηγο τον Πικερ
Τυποι μου με αυτα που διαβαζω απορω γιατι δε μας καθονται οι Ελλεηνιδες, μια χαρα ατομα ειμαστε οι μπουρδελιαρηδες
εσυ το δαχτυλο στο κωλο το εφαγες πριν η΄ μετα τα 30?
Βρήκες μερέντα?Από γυναίκα? Μετά. Το είχα βάλει όμως μόνος μου πολύ πριν. Δοκίμασέ το, ΚΩΛΟλέει. :-*
Τύποι μου καλησπέρα. Ημουν χθες στα γενέθλια ενός φίλου που έκλεισε τα 30. Για κάποιο λόγο το όλο σκηνικό με επηρέασε και με έκανε να αναλογιστω πως τα πρώτα άντα πλησιάζουν επικίνδυνα και για μενα.
Όσοι έχετε μπει στην τριτη δεκαετία, τι αλλαγές έχετε παρατηρήσει στον εαυτό σας και στο πως σας βλέπουν οι άλλοι;
Ποια πιστεύετε πως ειναι τα πράγματα που κάποιος θα πρέπει να έχει κάνει μεχρι τα 30 του, τα οποία θα ειναι πιο δύσκολο να πραγματοποιήσει αργότερα; Δώστε μια λίστα!
Βρήκες μερέντα?
πικερ με τον ιπποτη69 εχετε γνωριστει/αλλαξατε τηλεφωνα κλπ;Από γυναίκα? Μετά. Το είχα βάλει όμως μόνος μου πολύ πριν. Δοκίμασέ το, ΚΩΛΟλέει. :-*
Πρόσεχε τότε να μη γίνει κανένα ατύχημα με τις αιμοροίδες και και την πας αίμα την πουτάνα....Κοίτα, βασικά έχω αιμορροΐδες και έπρεπε να βάζω αλοιφή. Έτσι ξεκίνησε η όλη φάση. Μετά είδα ότι είναι αρκετά καυλωτικό και το συμπεριέλαβα μερικές φορές στη μαλακία. Όταν όμως έκοψα μαχαίρι τη μαλακία, έκοψα και τα κωλοδάχτυλα. Τώρα δέχομαι κανένα κωλοδάχτυλο ή καμιά γλυφοκωλάδα πού και πού (σπάνια) από καμία γκόμενα ή καμιά πουτάνα. Τhat's all.
πικερ με τον ιπποτη69 εχετε γνωριστει/αλλαξατε τηλεφωνα κλπ;
ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχπικερ με τον ιπποτη69 εχετε γνωριστει/αλλαξατε τηλεφωνα κλπ;
γιατι γελατε παιδια;πρεπει να γνωριζονται οι ανθρωποι με κοινα ενδιαφεροντα,να κανουν παρεα,να πινουν κανα τσιπουρο να τραβανε καμια αλληλομαλακια παρεα.........ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
πικερ με τον ιπποτη69 εχετε γνωριστει/αλλαξατε τηλεφωνα κλπ;
Μπορεί να του αρέσουν του ιππότη οι αιμοροίδες...γιατι γελατε παιδια;πρεπει να γνωριζονται οι ανθρωποι με κοινα ενδιαφεροντα,να κανουν παρεα,να πινουν κανα τσιπουρο να τραβανε καμια αλληλομαλακια παρεα.........
Κανένα δάχτυλο σου είπε ρε μαν να σου βάλει..όχι να σε γαμήσει και από τον κώλο πως κάνεις έτσι?Ούτε κατά διάνοια τύπε. Μην κοιτάς τι γράφω εδώ. Μακριά από gay.
τι να κοιταξω ρε μαν;γραφεις και αλλου;Ούτε κατά διάνοια τύπε. Μην κοιτάς τι γράφω εδώ. Μακριά από gay.
τι να κοιταξω ρε μαν;γραφεις και αλλου;
αστα αυτα δεν σε σωζουν πικερ οτι ταχα μου σιχαινεσαι τα τραβελια, τωρα σου βγηκε το ονομα αφου δηλωσες οτι θα γινεις βιζιτου να σε γαμαν στα γερματα οι γεροι ΓΚΕΟΥΛΑΣ εισαι και θα σου κρεμασουμε και κουδουνιαΌχι, απλά σας τρολάρω. Μαλάκα το πιστεύεις ότι τόσα χρόνια που πάω στα μπουρδέλα είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ότι δεν έχω γαμήσει ποτέ τρανσέξουαλ? Έχω τέτοιο γούστο στις γυναίκες που αποκλείεται να την πατήσω ποτέ, γιατί απεχθάνομαι ο,τιδήποτε έκφυλο. Μου αρέσει μόνο το πολύ γλυκό, αθώο και θηλυκό (μικρά στρογγυλά κεφάλια κτλ). Έχω γνωρίσει άτομα που τους αρέσει τέτοιος τύπος γυναικών που θα μπορούσαν ΑΝΕΤΑ να την πατήσουν και να πάνε με τραβέλι. Εγώ αυτό δεν θα το πάθαινα ποτέ, ακριβώς λόγω του τύπου γυναικών που μου αρέσει.
αστα αυτα δεν σε σωζουν πικερ οτι ταχα μου σιχαινεσαι τα τραβελια, τωρα σου βγηκε το ονομα αφου δηλωσες οτι θα γινεις βιζιτου να σε γαμαν στα γερματα οι γεροι ΓΚΕΟΥΛΑΣ εισαι και θα σου κρεμασουμε και κουδουνια
Πικερ πες την αλήθεια..πόσες φορές είπες από μέσα σου μακάρι το κορινάκι να είχε πούτσα να στην ακούμπαγε λίγο...