Τσιγγανα μετα απο αντιπαθεια μηνων αφου ειχσμε τσακωθει μου φωναξε οταν εστριψα σταματαω αρχισε τις μαλακιες αλλα μπηκε στο ψητο μου λεει ποσα της λεω 20 παω ατμ καραβο τα βγαζω γυριζω την βαζω στο αγροτικο κ φυγαμε,με παει πανω στο γνωστο βουναλακι που ειχε παρεα αλλα δεν εβλεπαν.Παμε ποδαρατο πιο χαμηλα χυμα στο κυμα τις λεω τι θα κανουμε μ λεει θα πιασεις κ μαλακιατις λεω οχι 20 ευρω για μαλακια ολα.Κατευθειαν κατρβαζει κολλαν πιανοντας πουτσο τη γυριζω να δω μουνι ηταν τριχωτο μου λεει ντρεπομαι,διεκρινα πιθανον ενα πολυ ωραιο μουνι χωρις τριχες αν τις επαιρνε.Ειχε καποια διχρωμια στο σωμα της στον κωλο το προσπερασα καλο σωμα οπως αναμενοταν δεν βρωμουσε ουτε σωμα ουτε μαλλι μονο μια γυφτομυρωδια που πρεπει να ναι η μονη γυφτισσα στον ηλιο που δεν βρωμοκοπαει.Μονο που ηταν φολα,στα ορθια πολυ λιγο,φυγαμε απο κει πηγαμε στο δασακι απεναντι απ τις,εργατικες δεν ακουγε τις ιδεες μου φοβοταν πολυ λεω οχι μωρη θα μου κατσεις.Μπαινουμε στην καροτσσ κλεινω κ πορτα με ιδεα της λεω εδω ειμαστε,δσν βγαζει φουλ κολαν απλως κατεβασε,βυζια μικρα εως πολυ μικρα,προσπαθω να μπω μου τον παιζει ψευτωμπαινω ξανα με κοβει βγαινουμε κοιταμε εξω κανεις ηρεμει λεει ταδιξα της λεω ελα ετσι κ ετσι δηλαδη συτη στα 4 κ εγω κλειστες πορτες της λεω δε φαινεσαι εμενα βλεπουν με αφησε επιτελους αρχισε να βογγα κ οταν σηκωνοταν κ δυναμωνα δυναμωνε το καυλι δυναμωσα κ ξανα εκοψε γυρισε να μ την παιξει δεν εχυνα το κανε πολυ καλα κ ξαφνικα κοβει παραπονιεται της λεω ελα διπλα μου ορθια να μ το παιξεις,αποφυγε τα παντα της λεω πρεπει να χυσω ομως μ λεει εκα το βραδυ της λεω δε θα ερθεις ψεμματα λες ποτε δε σε βλεπω μ λεει ρωτα τη φωτεινη κ 11 κ 12 εκει ειμαι.Της λεω θα,σου δωσω 10ευρω τοτε μουγκρισε της λεω τιποτα δε καναμε ουτε 5 λεπτα μ λεει ολες,ετσι κανουν της λεω λες ψεμματα τις εχω παρει ολες απο το φαναρι συνεχισε συνεχισα της εχω παρει ολες στα φαναρια,μου λεει θα με πας λεω οχι μ λεει ασε με εδω λεω φαναρι τεκικα τηβ αφησα στη μορνου προς μποσδα διπλα δηλαδη χαιρετηθηκα επεσαν οι εντασεις κ την παρακολουθησα περπατουσε φανερα στηβ ιδια κατευθυνση ενος στενου.Μου πε πολλα που ισχυουν γτ ξερω τα γυφταρια,μου λεγε ομως κ για φοβο μην το μαθρι αντρας κτλ που της απαντουσα μπαμ μπαμ.Κερασακι δε κανει πιπα αν κ η φωτεινη μου πε οτι εκανε πιπες αρα ψεμμα.Υγραθηκε παρα πολυ δεν ηταν ξενερωμενη ισως νυχτα να ανταποκρινεται εγω δε ξαναπαιρνω.Αλλα κ γω με σκεψεις μη μας δουν κτλ ισως δεν ανταποκριθηκα αλλα φταει αυτη που με κοβε.Ολο να κλεψει κι ολο να ξεμπερδεψει με πιπα.Τελος να αναφερω οτι δεξ με αντεχε πονεσε φαινοταν αληθινο δε το λεω για ψωνισμα αλλα οντως ειναι γυναικες που θελουν στενομακρα αντι για κοντοχοντρα που χω και περιτομη κ ολη η κινηση τις ζοριζει μου εχει ξανασυμβει κ ζοριζομαι κι εγω ωρες ωρες.Απο μουνι μια χαρα μου φανηκε κλειστο αλλα συμπεριφορα φολαρα αν κ δε μαλωσαμε αλλα υπηρξε κακο κ βιαστικο κ αγχωτικο κλιμα,εγω στ αρχιδια μ ειμουν σχεδον στο 70% με 80% οποτε αν με αφηνε περισσοτερο θα την ειχα χυσει.Νυχτα δε ξαναπαω γτ δεν το χει η γυναικα,μονο Ηλιαννα κ Λια αρχιπουταναρες και με στεμμα αρχιπουτανες αρχιβιζιτουδες αρχιφαναρτζουδες χαχα μονο αυτες αξιζουν τελικα στο 100% πεταξα 20 ευρω που με Ηλιαννα/Λια θα χα χυσει χωρις πρηξιματα.