Νέα

Πουτάνες στο Μενίδι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos1972
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 227
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.982
Πόντοι
2.546
Τσιγγανα πριν λιγο και τωρα φαναρια οαεδ με κοκκινο κολαν αδυνατισμενη μου φανηκε και πιο καλλιγραμη ηρεμη ηταν ετρωγε πιο κατω κ μετα πηγε φαναρια αυτη τη στιγμη

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.982
Πόντοι
2.546
Για τους γνώστες της περιοχής: η Ηλιάννα ποιες ώρες βγαίνει;
Δεν εμφανιστηκε ολο το καλοκαιρι.Χειμωνα ερχοταν 6-7-8 κ οσο πηγαινε,την εχω παρει 7.30 την εχω δει και 6 την εχω δει 10 τι βραδυ η ιδια μου πε ερχοταν και 12 το μεσημερι,τα στανταρ της ηταν μεταξυ 6-6.30 η 7-7.30 απλως εφευγε ξαναγυρνουσε γι αυτο την βλεπαμε κ πχ9 επειδη την περναμε οποτε χανοταν.Εγω την επαιρνα στην αρχη ηξερα κ στηνομουνα 6-6.30 το αργοτερα κ την περιμενα για να μην εχει φυγει.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Τσιγγανα πριν λιγο και τωρα φαναρια οαεδ με κοκκινο κολαν αδυνατισμενη μου φανηκε και πιο καλλιγραμη ηρεμη ηταν ετρωγε πιο κατω κ μετα πηγε φαναρια αυτη τη στιγμη
Της έκανες πέσιμο φίλε μου;
Είναι της δουλειάς ;
Αδυναμία μου τσιγγανες του δρόμου !

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.982
Πόντοι
2.546
Ξαναπερασα Δημοκρατιας Φαναρι οαεδ και μποσδα.Σχολασα επιτηδες στην ωρα του Α10 παρακολουθησα σε ποσα ωρα περναει κ στηθηκα στη σταση τελωνειο 10 λεπτα πριν ερθει ωστε κατευθειαν νατο ακολουθησω κ στην 17η κ στην 16η.Λοιπον παλι το ιδιο σκηνικο,δεν ηταν τα χθεσινα,ηταν αλλες,αξιζαν κανα 2 κ μιαακομη ψιλοκαλη με γκομενο χερακο χερακι χαχα φευγω φτανω ως 16η κανω αναστροφη να δω που πανε.Στη 17η απλως κατεβαιναν κατω κ πανε κ μποσδα αλλα κ προς την "κατασκηνωση",απο 16η ξεκαθαρα κατεβαιναν να πανε στο δρομακι δεξια ενα αποτομο στενο που οδηγει στα δεντρα που λεω "κατασκηνωση" κ απο τελωνειο πηγαιναν κατευθειαν στον χωματοδρομο που δε ξερω ποθ βγαζει γτ δε μπαινει αμαξι εκει αλλα λογικα βγαζει στα ιδια δεντρα επειδη κανωντας κυκλους ειδα ξανα καποια ιδια ατομα να κατρυθυνονται προς τα εκει ακομη κ απο τη μποσδα εκοωαν δρομο απο εγκαταλελημενασπιτια που εχει στο αριστερο μας χερι κ οντως πανε εκει εχω ξαναδει.Εχει κ εκει δεντρα κ υποψιαζομαι οτι αυτα ειναι η αρχη της περιοχης που ειναι "κρυμμενη" μεταξυ μποσδα τελωνειου 16ης" εκει στα χωματα που μοιαζει σαν δασοςη πιο σωστα δασακι.Προφανως σκορπιζονταιγια να αγορασουν η καθεμια απο οπου τις συμφερεις κ πανε να τα κανουν μετα εκει στα δεντρα.Ειμαι σιγουρος γτ τετοια παρακμιακα μερη ειδα κ στο τριγωνο που μπροστα μου καποιος καρφωνοταν καρφωνε την ενεση αδιαφορος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τσιγγανα πριν λιγο ξανα στον οαεδ,την πηρα μεγαλη φολα,θα επιστρεψει βραδυ ειπε

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.982
Πόντοι
2.546
Τσιγγανα μετα απο αντιπαθεια μηνων αφου ειχσμε τσακωθει μου φωναξε οταν εστριψα σταματαω αρχισε τις μαλακιες αλλα μπηκε στο ψητο μου λεει ποσα της λεω 20 παω ατμ καραβο τα βγαζω γυριζω την βαζω στο αγροτικο κ φυγαμε,με παει πανω στο γνωστο βουναλακι που ειχε παρεα αλλα δεν εβλεπαν.Παμε ποδαρατο πιο χαμηλα χυμα στο κυμα τις λεω τι θα κανουμε μ λεει θα πιασεις κ μαλακιατις λεω οχι 20 ευρω για μαλακια ολα.Κατευθειαν κατρβαζει κολλαν πιανοντας πουτσο τη γυριζω να δω μουνι ηταν τριχωτο μου λεει ντρεπομαι,διεκρινα πιθανον ενα πολυ ωραιο μουνι χωρις τριχες αν τις επαιρνε.Ειχε καποια διχρωμια στο σωμα της στον κωλο το προσπερασα καλο σωμα οπως αναμενοταν δεν βρωμουσε ουτε σωμα ουτε μαλλι μονο μια γυφτομυρωδια που πρεπει να ναι η μονη γυφτισσα στον ηλιο που δεν βρωμοκοπαει.Μονο που ηταν φολα,στα ορθια πολυ λιγο,φυγαμε απο κει πηγαμε στο δασακι απεναντι απ τις,εργατικες δεν ακουγε τις ιδεες μου φοβοταν πολυ λεω οχι μωρη θα μου κατσεις.Μπαινουμε στην καροτσσ κλεινω κ πορτα με ιδεα της λεω εδω ειμαστε,δσν βγαζει φουλ κολαν απλως κατεβασε,βυζια μικρα εως πολυ μικρα,προσπαθω να μπω μου τον παιζει ψευτωμπαινω ξανα με κοβει βγαινουμε κοιταμε εξω κανεις ηρεμει λεει ταδιξα της λεω ελα ετσι κ ετσι δηλαδη συτη στα 4 κ εγω κλειστες πορτες της λεω δε φαινεσαι εμενα βλεπουν με αφησε επιτελους αρχισε να βογγα κ οταν σηκωνοταν κ δυναμωνα δυναμωνε το καυλι δυναμωσα κ ξανα εκοψε γυρισε να μ την παιξει δεν εχυνα το κανε πολυ καλα κ ξαφνικα κοβει παραπονιεται της λεω ελα διπλα μου ορθια να μ το παιξεις,αποφυγε τα παντα της λεω πρεπει να χυσω ομως μ λεει εκα το βραδυ της λεω δε θα ερθεις ψεμματα λες ποτε δε σε βλεπω μ λεει ρωτα τη φωτεινη κ 11 κ 12 εκει ειμαι.Της λεω θα,σου δωσω 10ευρω τοτε μουγκρισε της λεω τιποτα δε καναμε ουτε 5 λεπτα μ λεει ολες,ετσι κανουν της λεω λες ψεμματα τις εχω παρει ολες απο το φαναρι συνεχισε συνεχισα της εχω παρει ολες στα φαναρια,μου λεει θα με πας λεω οχι μ λεει ασε με εδω λεω φαναρι τεκικα τηβ αφησα στη μορνου προς μποσδα διπλα δηλαδη χαιρετηθηκα επεσαν οι εντασεις κ την παρακολουθησα περπατουσε φανερα στηβ ιδια κατευθυνση ενος στενου.Μου πε πολλα που ισχυουν γτ ξερω τα γυφταρια,μου λεγε ομως κ για φοβο μην το μαθρι αντρας κτλ που της απαντουσα μπαμ μπαμ.Κερασακι δε κανει πιπα αν κ η φωτεινη μου πε οτι εκανε πιπες αρα ψεμμα.Υγραθηκε παρα πολυ δεν ηταν ξενερωμενη ισως νυχτα να ανταποκρινεται εγω δε ξαναπαιρνω.Αλλα κ γω με σκεψεις μη μας δουν κτλ ισως δεν ανταποκριθηκα αλλα φταει αυτη που με κοβε.Ολο να κλεψει κι ολο να ξεμπερδεψει με πιπα.Τελος να αναφερω οτι δεξ με αντεχε πονεσε φαινοταν αληθινο δε το λεω για ψωνισμα αλλα οντως ειναι γυναικες που θελουν στενομακρα αντι για κοντοχοντρα που χω και περιτομη κ ολη η κινηση τις ζοριζει μου εχει ξανασυμβει κ ζοριζομαι κι εγω ωρες ωρες.Απο μουνι μια χαρα μου φανηκε κλειστο αλλα συμπεριφορα φολαρα αν κ δε μαλωσαμε αλλα υπηρξε κακο κ βιαστικο κ αγχωτικο κλιμα,εγω στ αρχιδια μ ειμουν σχεδον στο 70% με 80% οποτε αν με αφηνε περισσοτερο θα την ειχα χυσει.Νυχτα δε ξαναπαω γτ δεν το χει η γυναικα,μονο Ηλιαννα κ Λια αρχιπουταναρες και με στεμμα αρχιπουτανες αρχιβιζιτουδες αρχιφαναρτζουδες χαχα μονο αυτες αξιζουν τελικα στο 100% πεταξα 20 ευρω που με Ηλιαννα/Λια θα χα χυσει χωρις πρηξιματα.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.982
Πόντοι
2.546
Της έκανες πέσιμο φίλε μου;
Είναι της δουλειάς ;
Αδυναμία μου τσιγγανες του δρόμου !
Φολαρα,την πηρα πριν λιγο,καλο σωμα,καλη ηλικια,υγραινοταν πολυ τα θετικα.Ολο σταματουσε,ολο ηθελε με μαλακια,ολο παραπονιοταν τα αρνητικα.Αν δοκιμασεις πηγαινε μονο νυχτα να μην εχει δικαιολογιες κ το νου σου μπορει να σου πει οτι δεν κανει,αυτο ισχυει το κανει σε αλλους κ το χω μαθει οτι το κανει κ σε αλλους.Εμενα για σημερα φαντασου με ξερει απο Φλεβαρη.Μονο με περισσοτερα θα την δελεασεις αν αντεξεις τις μαλακιες που θα σου πει αρχικα.Τις εχω κανει ιστοριες,τις εδωσα λεφτα τα πηρα πισω χαχαχα,σε προδιαθετει για πολλα τα υπολοιπα ενημερωσε μας αν καταφερεις περισσοτερα γτ εγω δε θελω να της δωσω αλλα.

kpapad

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
502
Πόντοι
81
Φολαρα,την πηρα πριν λιγο,καλο σωμα,καλη ηλικια,υγραινοταν πολυ τα θετικα.Ολο σταματουσε,ολο ηθελε με μαλακια,ολο παραπονιοταν τα αρνητικα.Αν δοκιμασεις πηγαινε μονο νυχτα να μην εχει δικαιολογιες κ το νου σου μπορει να σου πει οτι δεν κανει,αυτο ισχυει το κανει σε αλλους κ το χω μαθει οτι το κανει κ σε αλλους.Εμενα για σημερα φαντασου με ξερει απο Φλεβαρη.Μονο με περισσοτερα θα την δελεασεις αν αντεξεις τις μαλακιες που θα σου πει αρχικα.Τις εχω κανει ιστοριες,τις εδωσα λεφτα τα πηρα πισω χαχαχα,σε προδιαθετει για πολλα τα υπολοιπα ενημερωσε μας αν καταφερεις περισσοτερα γτ εγω δε θελω να της δωσω αλλα.
Φίλε @GiorgosM145 μιλάς για αυτήν με το κόκκινο κολάν η καμιά άλλη ?

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.982
Πόντοι
2.546
Ειμουν κωλοφαρδος στην δημοκρατιας!Γυρνωντας απο δρομολογιο πετυχαινω μια γλυκια στην τελωνειο αλλαζω ξαναπηγαινω αραζω τις μιλαω δεν εκανε πλεον κ οτι ελεγε ισχυε ηταν κ μαμα μιλαμε 35 που μοιαζε με 20 η τυπισσα.Μου δινει πληροφοριες μου λεει ακριβως τις διαδρομες κ μου εξηγησε τα δρομακια που δε γνωριζα.Πηγα να δω οντως βρηκα ενα κρυφο καπως σημειπ κ μετα την γνωστη κατασκηνωση κ οντως ειχε 1 κοπελα εκει που μου το ειπε η γλυκια!Μου ειπε επισης οτι ξερει σιγουρα 2 κοπελες που ανταποκρινονται χαρμανες ειπε ονοματα Βαγια και Νικη και βρισκονται και στο τριγωνο!Ξανθια/καστανη κ μελαχρινη η μια μου πε σιγουρα μενει εκει λογικα σε ξενοδοχειο μου λεγε ονομα καπως Ιρις Ιριον κατι τετοιο δε μου ρχεται αν τα δω θα θυμηθω δεν ειναι απο τα γνωστα που λεω.Την αφηνω φευγω μετα παω σχολαω παρστηρω δρομολογια παω στηνομαι ξανα τελωνειο κατεβαινουν μονο 1 δεν τρελαθηκα ακολουθω 16η μια απ τα ιδια 17η καμια.Μετα βλεπω το επομενο δτομολογιο ερχοταν σε 19 λεπτα λεω θα κανω πουτανιαειχα ξεχασει μπουκαλι στη δουλεια γυρισα με προφαση να το παρω με το αμαξι της δουλειας παντα χαχα.Γυριζω ξαναπαω παλι τελωνειο καθολου λεω ας παω προς τα πανω μια αναστροφη στη 17η κ ξανα στησιμο τελωνειο.Αμ δε!Παρα πολυ δυνατο μωρακι αριστερα προς τη 16η ανηφοριζε κοιτιομαστε πηγα ενα κλικ κ εβαλα αλαρμ το καταλαβε ηρθε,τελικα ειμασταν κ γνωστοι!Τα λεγε δε τη πιστευα τη θυμηθηκα μετα!Μαρια Λιοσωτικα 30 λεει πιστευω δεν ειναι αδυνατη κορμαρα φορεματαρα μοντελοσωμα τατου πεντακαθαρη ελληνιδα την εβαλα μεσα κ φυγαμε.Με πηγε στη λαδα στο αδιεξοδο (μου μαθαινουν καβατζες χαχα) πιπα ακα ολα καλα της λεω ελα πανω προσπαθησε δε βολευτηκαμε εκατσε διπλα αρχισε τις μαλακιες τις λεω να γαμησω το και το συμφωνει κ μου κανει ομως πουτανια καθεται σε κανονικη σταση λεω μεσα μου οχι μωρη θα το παλεψω βρηκα τη κλιση το μωρο ζοριστηκε πεταξε την μαλακια της παροτρυνε για γρηγορα δωσε πονο εγω κατεθεσα!Χαχανισαμε μαζευτηκαμε κ το πουλο!Ειπε 20 ειχα 15 ειπε κανα ψιλο ειχα 17 πιθανον θα ταν κ με 15 αλλα κλαιν.Πεταμα καποτας συζητηση οδηγηση σημειο χωρισμου χαιρετουρες κ οι δυο ευχαριστημενοι.Μου πε δεν εχει τηλ ουτε σοσιαλ,μου πε δεν ειναι στανταρ μα συνηθως οταν πεσει ο ηλιος ανεβαινει τη δημοκρατιας στο ιδιο κομματι κ πηγαινει μποσδα στη συγγενη της που οντως εχει πιστευω γτ θυμηθηκα,αλλα ειναι κ λιοσωτισα,το σκεφτηκε κι αυτη πως να συναντιομαστε γτ ηταν απο κωλοφαρδια.Υπεροχη αισθηση,οσο ανεβασα γινοταν πιο υπεροχη η αισθηση της,ιδανικη εικονα μουνιου σωματος βλεμματος,επιτελους δικαιωθηκαν οι πορνοκοποι μου!

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.982
Πόντοι
2.546

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.982
Πόντοι
2.546
Nεα ανακαλυψη!4.05 στη μποσδα αφου πρωτα τσεκαρσ δημοκρατιας συνεχισα τον πορνογυρο κ βλεπω ενα μωρο να περπαταει μεσα στη μποσδα απ τη δημοκρατιας αντιθετα εγω κανω αναστροφη καθομαι να δω που θα παει αφου την προσεξα καθαρα πριν την αναστροφη λοιπον δυναμη σωματαρα κολανακι κοντο καρε μαλλι αθλητικη θα ελεγα Α σταδιου η ουτε Α γτ ειχε εξαιρετικη καταστασγ ουτε Α σταδιου!Στη φατσα προδωθηκε λιγο κ την καταλαβα οτι ρουφαει.Απο πισω εξισου καλη προχωρησε κ εκανε αυτο που ηθελα δηλαδη πηγε προς το δασος τρεψω στη μποσδα κ της φωναζα απο μακρια τελικα ειναι αυτο ποθ θελουμε κ στο ποτε θα σε ξαναβρω μου κουνησε χερια κ ωμους δηλαδη δε ξερω η απαντηση χανοταν στο βαθος,μπηκε στο δρομακι το πρωτο αριστερα που καταληγει στους χωματοδρομους κ στο δασος.Ουτε παραπατουσε ουτε τιποτα,30 με 35 να ηταν,αυριο θα ξαναστηθω γτ αυτη απ οτι καταλαβα ηρθε απο τη πανω πλευρα της 16ης δηλαδη απο μενιδι προς δημοκρατιας δεν ηρθε απο αλλη περιοχη,αν ειναι Μενιδιατισσα ειμαι αξιος μεταλλιων χαχαχα!

krou44

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
211
Πόντοι
21
Ψήνεται για κάτι η είναι στην κοσμάρα της?
Τσιγγανα!!!Εύκολη απ ότι ακούω από συναγωνιστή .Αλλα αν είναι να σπρώξεις ,τα λεφτά στη τσέπη σου γιατί αν της τα δώσεις θα αρχίσει τις μαλακιες.Προσοχη γιατί ειναι τσιγγανα . όπως έχω πει και παλιότερα την τσιγγανα την πηδας μακριά απ τα λημέρια της. Αν την προσέγγισεις θα σπρώξεις και εννοω να της κουνήσεις 20αρικο .Ποτε δεν σπρωχνεις στο Μενιδι τσιγγανα.Παρτη και πήγαινε την αλλού. Ολο κλαψα ηταν βέβαια ως συνήθως όπως όλες οι τσιγγανες.

tasosan7

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Nεα ανακαλυψη!4.05 στη μποσδα αφου πρωτα τσεκαρσ δημοκρατιας συνεχισα τον πορνογυρο κ βλεπω ενα μωρο να περπαταει μεσα στη μποσδα απ τη δημοκρατιας αντιθετα εγω κανω αναστροφη καθομαι να δω που θα παει αφου την προσεξα καθαρα πριν την αναστροφη λοιπον δυναμη σωματαρα κολανακι κοντο καρε μαλλι αθλητικη θα ελεγα Α σταδιου η ουτε Α γτ ειχε εξαιρετικη καταστασγ ουτε Α σταδιου!Στη φατσα προδωθηκε λιγο κ την καταλαβα οτι ρουφαει.Απο πισω εξισου καλη προχωρησε κ εκανε αυτο που ηθελα δηλαδη πηγε προς το δασος τρεψω στη μποσδα κ της φωναζα απο μακρια τελικα ειναι αυτο ποθ θελουμε κ στο ποτε θα σε ξαναβρω μου κουνησε χερια κ ωμους δηλαδη δε ξερω η απαντηση χανοταν στο βαθος,μπηκε στο δρομακι το πρωτο αριστερα που καταληγει στους χωματοδρομους κ στο δασος.Ουτε παραπατουσε ουτε τιποτα,30 με 35 να ηταν,αυριο θα ξαναστηθω γτ αυτη απ οτι καταλαβα ηρθε απο τη πανω πλευρα της 16ης δηλαδη απο μενιδι προς δημοκρατιας δεν ηρθε απο αλλη περιοχη,αν ειναι Μενιδιατισσα ειμαι αξιος μεταλλιων χαχαχα!
Φίλε την γαμησες;;

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.982
Πόντοι
2.546
Φίλε την γαμησες;;
Οχι εφευγα δεν ειχα χρονο γι αυτο πηγα στο δρομακι να μιλησουμε να δω τι θα λεγε,θα ξαναπερασω ιδια ωρα σημερα δε μπορουσα να κατσω περισσοτερο χθες απλως επειδη ειδα οτι πηγε προς το σημειο που μαζευονται εκανα αναστροφη κ πλησιασα να τη προλαβω να μαθω οσα μπορουσα.Ξαφνικα ηταν γτ ηρθε απο τη πανω πλευρα απο μενιδι οχι απο Αθηνα,ειναι πολυ λιγοτερες αυτες που ζουν εκει σε σχεση με αυτες που ερχονται απο κεντρο Αθηνας στο μενιδι δεν την περιμενα εφυγα δεν ειχα χρονο γτ θα πηγε να αγορασει να πιει κτλ δεν θα καθομουν να το υποστω ολο αυτο μονο αν δεν ειχα δουλειες κ θα καθομουν μιση με μια ωρα ηταν ομως 4.05 θα ξαναπαω.

tasosan7

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Οχι εφευγα δεν ειχα χρονο γι αυτο πηγα στο δρομακι να μιλησουμε να δω τι θα λεγε,θα ξαναπερασω ιδια ωρα σημερα δε μπορουσα να κατσω περισσοτερο χθες απλως επειδη ειδα οτι πηγε προς το σημειο που μαζευονται εκανα αναστροφη κ πλησιασα να τη προλαβω να μαθω οσα μπορουσα.Ξαφνικα ηταν γτ ηρθε απο τη πανω πλευρα απο μενιδι οχι απο Αθηνα,ειναι πολυ λιγοτερες αυτες που ζουν εκει σε σχεση με αυτες που ερχονται απο κεντρο Αθηνας στο μενιδι δεν την περιμενα εφυγα δεν ειχα χρονο γτ θα πηγε να αγορασει να πιει κτλ δεν θα καθομουν να το υποστω ολο αυτο μονο αν δεν ειχα δουλειες κ θα καθομουν μιση με μια ωρα ηταν ομως 4.05 θα ξαναπαω.
Γυφτισα;;

kpapad

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
502
Πόντοι
81
Έκανα γύρα πριν από λίγο δεν είχε τίποτα στη 16η ένα πρεζάκι σε άσχημη κατάσταση κουτουλούσε στα φανάρια ένας τυπάς μόνο. Μπόσδα και Μόρνου τίποτα στις υπόλοιπές στάσεις τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom