Νέα

Πουτάνες στο Μενίδι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos1972
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kangos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
22
Πόντοι
0
Τα παιδιά βοηθηστε μας και εμάς που δνε ξέρουμεν από Μενιδη πεστε καμιά διεύθυνση να παμεν

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.111
Πόντοι
2.546
Περασα χθες βραδακι,τιποτα δεν ειχε,πρεζουδες ελαχιστες στις 3 στασεις,κανα δυο ψιλοκαλες,σκοτεινα δεν επιτεθηκα.Φαναρια τιποτα περαν απο τη γνωστη που δεν ανταποκρινεται.Μποσδα κενη.Αχαρνων-Λιοσιων κενες.Ολα κενα.Σε δυο διαφορετικα περασματα 7 και κατι και 9 και κατι.Αν δε γυρισει αυτη που ολοι θελουμε δε μας βλεπω καλα.

horny21

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2016
Like
6
Πόντοι
0
Μελαχρινη Πρασινοματα κοτσιδα συνηθως.Δεν εχει εμφανισθει ακομη.Αν εβαψε μαλλι οκ παω πασο.Στα σοσιαλ της ιδια δειχνει ακομα.Εσυ λογικα λες την αλλη που δεν κανει το οτιδηποτε.Μια πολυ αδυνατη σωστα?
Ναι αυτην εννοουσα

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.111
Πόντοι
2.546
Περασα αλλες 3 φορες κ σημερα χωρις αντικρυσμα.Μονο γυφτου βραδυ.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
718
Πόντοι
81
Στο Μενιδι είναι το μπαρ ο Γαμπρός. Ημικολωμπαρο αταυτοποιητου μυστήριου στυλ, δουλευαν πουτανες σίγουρα που τις κέρναγες. Πριν χρονια αυτό. Ξερει κανείς τι γίνεται σήμεραα;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.886
Πόντοι
2.606
Γενικα εννοω με κρυφοπουτανες και χυμα εννοω με οσες κυκλοφορουν χυμα συνηθως πρεζουδες διαφορετικων εμφανισεων,δεν υπαρχει στο μενιδι πιατσα με καθαρες υγιεις κοπελες.Αυτες ειναι κρυφοπουτανες κ της βαζω ως ''γενικες'' πχ μασατζου,οι αλλες ειναι σχεδον παντα ζητιανες η απλα πελατισες κ ερχονται.Φαντασου οτι η πιο φυσιολογικη ειναι τσιγγανα αυτο τα λεει ολα.Για μενα 2 αξιζουν μονο,Η Λια και η Ηλιαννα.Πρεζουδες αλλα Α' βαθμου δηλαδη οχι διαλυμενες σχεδον οπως ηταν πριν κανουν οτι κανουν,και απολυτα γαμευσιμες.Οι υπολοιπες ειναι τζοκερ,απ οσες βρηκα/ειδα/μιλησα/γαμησα/πιπωσα περαν απο αυτες τις 2 μοναχα αλλες 3 αξιζαν αλλα προσεξε,η μια ειναι η σχιστοματα που δε μιλαει πουθενα,η αλλη ηταν η Γεωργια που φαινεται σαν να ναι φυσιολογικοττατη τα εχει ολα (κανει αποτοξινωση ηταν βαπορακι μου πε κ δεν χαλασε το επιβεβαιωνω ηταν αριστη γκομεναρα) και η Μαρια η μικρη που πετυχα να περπατα στο δρομο προς τα πανω απο τη 16η την οποια και πηρα ηταν ευκαιρια μοναδικη.Ειχα δει αλλη μια εντος της μποσδα παρα πολυ καλη και της μιλησα απο μακρια να μαθω ποτε θα επεστρεφε μου κανε νοημα οτι δνε ηξερε περιμενα λιγο βαρεθηκα κι εφυγα,κοντομαλλα προς μιλφ ειναι με αθλητικο σωμα εξαιρετικη δεν την ξαναπετυχα αυτη ειναι μενιδιατισσα γτ κατεβηκε στην 16η απο μενιδι,δεν ηρθε απο αθηνα προς μενιδι,ηρθε απο μενιδι κ κατεβηκε εκει αρα ζει εκει,αυτην εψαχνα γτ αν τη βρω θα ναι η τριτη καλυτερη μετα απο Λια και Ηλιαννα.Προσφατα εχω κανει ανακαλυψεις εντος fb με μια μενιδιατισσα (ορια λιοσιων) και καποιες Αθηναιες διαφορων περιοχων που προσπαθω να σπασω το ροδι γτ δε πανε ομονοια και ο καιρος δεν με ευνοει παντα να κατεβω αλλου συν οτι δε γουσταρω σε υψηλες τιμες γτ ειναι τζοκερ κι αυτες (δεν εχω οχημα πλεον).Χειμωνιαζει κ αναμενω να δω αν επανελθει Ηλιαννα στα φαναρια οαεδ γτ αν το κανει την γαμησε (στην κυριολεξια)!
Τύπε είσαι ο Ηλίας της 16ης;:confused:

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.111
Πόντοι
2.546
Περασα 5 και κατι,μονο η γυφτουλε στα φαναρια.Στη μποσδα ερωτιματικο.Στη δημοκρατιας μια ετσι μια αλλιως αυτο 2ημερο.Ξεχωρισα μια γυναικα που ανετα θα την εκανα φυσιολογικη,παιζει να ταν.Βασικα κατι λιγες ως συνηθως.Ζαβλακωμενες μα και καλες.Η πολυ καλη αν καθοταν πηγαινα.Απλα δε περναω διοτι βαριεμαι να παιζω τζοκερ χανωντας χρονο κ παω στα σιγουρα δηλαδη Αθηνα.Ενημερωτικα η Μαρια η μικρη που σας ελεγα το καλοκαιρι εθεαθη στην Σωκρατους Αθηνων.Ολες αυτες γενικα πανε ισως και παντου.Παρατηρησα οτι καποιες εμπαιναν και κατεβαιναν στον προαστικο Λιοσιων αρα ερχονται στην κυριολεξια απο οπουδηποτε.Εχει πραμα αλλα δεν ξαναχανω τον καιρο μου,αφησα την τυχη να δουλεψει για μενα γιατι σε ολους μας τυχαια συνεβησαν αλλωστε.Παντως την καλη-καλη σημερα ανετα.Βεβαια αυτες ειναι κ λιγο μη μου απτου.Κ οι ζουρλες δεν ξερουν αλλη λεξη απο δοση εκεινη την ωρα αλλη μαλακια και αυτη.Αν ξαναπετυχω θα σας λεω,διοτι ξερετε πως παει,οταν και αν και οσο ειναι μονες τους υπαρχει ελπις χαχα.Η σημερινη ηταν αν οχι απ τις καλυτερες εμφανισιακα σιγουρα απ τις καλυτερες συνολικα,αν δεν ηταν στο πληθος δε θα τη καταλαβαινα.Οσο για τα παιδια που λετε τα δικα σας δεν με ενδιαφερει,αλλωστε κανω τη δουλεια μου αλλου.Οσοι ασχολουμαστε αυτες τις 5 τις διατηρημενες περιμενουμε.Δε θα δωσω εξηγησεις οτε στηνω σκηνες,δε θελετε μην γραφετε αν δεν ενδιαφερεστε,οσοι ενδιαφερεστε γραψτε,δεν ψαχνω εγω μονο ουτε ειναι κοινα μυστικα.

kpapad

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
502
Πόντοι
81
Περασα χθες βραδακι,τιποτα δεν ειχε,πρεζουδες ελαχιστες στις 3 στασεις,κανα δυο ψιλοκαλες,σκοτεινα δεν επιτεθηκα.Φαναρια τιποτα περαν απο τη γνωστη που δεν ανταποκρινεται.Μποσδα κενη.Αχαρνων-Λιοσιων κενες.Ολα κενα.Σε δυο διαφορετικα περασματα 7 και κατι και 9 και κατι.Αν δε γυρισει αυτη που ολοι θελουμε δε μας βλεπω καλα.
@GiorgosM145 ποια είναι αυτή που δεν ανταποκρίνεται πως είναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom