Λοιπον παιδια.Σχολαω σημερα 4 η ωρα παω για πορνοερευνα και οι πορνοερευνες σταματησαν 5.20.Σε ολα αυτο το διαστημα πηγα δημοκρατιας,μποδα,φαναρια,τελωνειο 16η 17η,στο δασος μεσα,στο δρομακι στη μποσδα αριστερα μετα τη πλατεια το στενακι που σας ειχα πει μπηκα να δω τι εχει εκει κ που βγαλει.Προσεξτε ειναι αδεια οικοπεδα με χωματοδρομο διπλα στα σπιτια και αυτος ο χωματοδρομος παει στο δαστος,εννοειται κ απο το δασος μπορειτε να μπειτε εκει στον χωματοδρομο και σκαπουλαρετε και πατε μποσδα και το αντιστροφο περνατε να δειτε και βγαινετε δημοκρατιας στο αντιθετο σεναριο.Πρεπει ομως να μπειτε μεσα στο οικοπεδο αριστερα σας που φαινεται ο χωματοδρομος αν μπειτε ομως απο τη μποσδα,Απο δημοκρατιας πρωτα παει στο δασακι μετα στους δεξια περνατε τους γυφτους και υστερα ειναι αριστερα το ΄΄οικοπεδο'' παρατηστε τον χωματοδρομο που περναει απο μεσα του.Αφου λοιπον περασαμια πανω κατω δημοκρατιας ειχε μονο στο τελωνειο μια καπως καλη η οποια ομως ειχε λογοδιαρροια και επειοδη δεν αντεχω αλλο να τις περιμενω ποτε θα δωσουν σημασια και ποτε θα ερθει το θεμ αστο ζουμι και αν ερθεο το αποτελεσμα αποφασισα να την κανω.Καλα αν ηταν μουνα σιγα μην εφευγα χαχα.Τες πα ανεβηκε λεωφορειο κ στις 3 στασεις τιποτα μπαινω οαδα να δω δρομολογια ειχα πολυ χρονο απο οτι καταλαβα λεω τωρα θα κανω ντου στο δασος,μπαινω μεσα κ απο τις δυο πλευρες να δω μαγκες ειχε παρακμη κλασσικα μα ειχε κ 2 καλες εκ των οποιων η 1 πλατη παρα πολυ καλημτην ειχα πλατη αρκετα μακρια λεω εδω ειθσα αν σε δω εξω στη δημοκρατιας σε πηρα,παω κ απο μπασδα χωνομαι στον κωλοδρομο δε εχεις κατι λεω ας περιμενω μετα λεω κ αν η μαλακω βγει σε δυο ωρες?Λεψ οχι πριν ερθει το λεωφορειο να κανω κι αλλα πραγματα.Ξανα δημοκρατιας ξανα πανω κατω.Ζευγαρι με γαμηστερη τυπισσα με κιλα σωστα οχι ανορεξια με φορεματακι με καυλωσε και περιμενα,τελικα τους ξαναειδα αργοτερα χερι χερι δε χωριστικαν ποτε.Παιδια η τυπισσα δειχνει φυσιολογικη τατου γαμπα με σκορπιο νομιζω αυτο να θυμαστε αν θελετε να δοκιμασετε αν τη βρειτε μονη σιγουρα χρηστες μα πρωταρα!Και χοτ!Στη 16 βλεπω ενα μωρακι να καθεται στο μαγαζι που ειναι κλειστο πισω απ τη σταση.Λεω μαλακα εδω εισαι γυριζω αλλα ρε παιδια μου φανηκε σαν γατισια φατσα (κρατηστε το) ξανακατεβαινω τελωνειο (λαθος μεγαλο) και ξαναγυριζω 16η που στην καθοδο σημερα ειχε συνεχεια κοσμο η σταση εναντι των αλλων 2.Γυριζω παρκαρω σα μαλακας διπλα στη σταση με ξενο αμαξι δουλειας καργα εκτεθειμενος σα μαλακας.Κανω πουτανιες με κοιτανε ολοι και λεω σιγα σιγα να ξεκινησιε η προσεγγιση.Ειχε το πολυ 2 καπως γαμευσιμες βεβαια αλλοι ηταν κατω στην κυρολεξια αλλα το μωρακι εκει απτοητο οτι κ να κανα δε κοιτουσε.καποα στιγμη λεω θα σου γαμησω ανοιγω κλουβα κ την χτυπαω δυνατα να κοιταξει ουτε εκει με κοιτουσε χαχα.τες πα αυτα σε 5 λεπτα πανω κατω και λεω παω να καυσω κοντα να αρχισω να λεω τις γνωστες μου μαλακιες να προσεγγισω.Και παρ τα τρια μου ερχεται το λεωφορειο!Δεν προλαβα τιποτα.Τη κοιταζω δεν βιαστηκε να σηκωθει φτερουγησε η ελπιδα μου και οταν σταματα το οχημα σηκωνεται η τυπισα και τρεχει και μπαινει.Ε ξενερωσα.Λοιπον κρατηστε,το μωρακι ειχε γλυκια φατσα,κοκκινα μαλια ντυσιμο παντελονι κατω τοπακι νομιζω πανω και ενα τατου διεκρινα πισω στη μεση προς πλαγια ομως.χαμηλα.Καπως μαυριδερη γενικα πολυ ωραια γκομενα.Θυμαστε που σας ειχα πει ενα κοκκινομαλικο με καπελακι και γλυκια φατσα?ισως ηταν η ιδια!Πολυ κρυα εδειχν αλλα δνε πτοουμε πολλες φορες σε κρυες μιλησα κ ηταν μια χαρα ηρθε το αποτελεσμα.Τες πα λεω σε χω υποψιν εσενα καριολιτσα.Οοιος μαθει μου λεει,ηταν για σκισιμο.Ειχε κινητο οο αυτο κοιταζε αρα θα χετε και επικοινωνια πιθανον.Αραζω ξανα ανεβαινει λεωφορειο και τσουπ σκαει μυτη ελληνιδα ενδιαφερουσα.Αυτη λοιπον μου τα πε ολα δηλαδη απλως μου πε περισσοτερα και κολλησαν τα κομματια,δυστυχως δεν γαμιοταν δε φτασαμε πολυ εκει ουτε για πιπα διοτι θα φευγε και εχασε και ενα λεωφορειο για παρτυ μου της το δινω.Της αρεσε πολυ η συζητηση μας.Παιδες κανονικη γκομενα που δε ξερωριζεις αν δε προσεξεις.Γεωργια 40 χρονων σωματαρα αδυνατη κιλα τοσο οσο κωλαρακι ακριως οπως το θελετε ειχε σορτακι λαμπερο και τυπικο μπλουζακι εκανε στιβο μου πε κ φαινοταν.Μελαχρινη,να θυμαστε μηπςω κανει πραγματα κ απλως με κοροιδεψε λεμε τωρα.Τες πα κατσαμε μαζι κολλητα και ειπαμε για οσα βλεπαμε,μου λεγε για κοπελες εκει,η κοπελα μενει περιστερι θελει να απεξαρτηθει θα παει στον οκανα ειναι ετοιμη κτλ,μου πε εκανε μονο κοκκες δεν θελει γενικα να συνεχσει κ ειναια ριστρης σχεδον εμφανισης και διατηρησης,μου πε ανεβοκατεβαζε ναρκωτια απο κρητη για πολλα ευρω και οτι εχασε συνολικα υπολογιζει 40000 ευρω συνολο στα 13 χρονια που κανει κοκκα!Μου πε οτι στο δασος ολες τρεχουν να κανουνμαυτη καθεται μονη σε ενα συγκεκριμενο θαμνο ηταν εκει στο περασμα μου και δνε φαινοταν!Γατονι.Παντα μονη χωρις παρεες και μαλακιες.Ηρθε κ η γιαγια που να του μαγαζιου παραδιπλα μας μιλαγε μου λεει εσυ υγιης τι κανεις της λεω καμια σχεση εγω,μνου λειε παρε το κοριτσι κ φυγετε κατι τετοιο χαχαχα αυτο ηθελα χαχαχα!Τες πα πανε που λετε δασος απο καθε δρομο αγορασζουν πινουν λιωνουν και οταν και οποτε αποφασισουν φευγουν.Δεν εκανε βιζιτες ποτε της κ να σας πω,φαινοταν θεωρω.Μου πε ολες φοβουνται μην ειμαι ασφαλιτης και γενικα ολα τα παιδια της λεω μου χει συμβει πολλες φορες αυτη η φαση μου λεει στην ουσια οτι μπορει να θελουν να γαμηθουν κ δεν ερχονται απο φοβο.Τις λεω παντα με κοιτανε ολοι,μου λεει πτιν που περπατουσες η παρεα κατω ο ενας ελεγε σε γυναικα να ρθει σε μενα να μαθει αν ειμαι ασφαλιτης λολ.Μετα μου πε οτι στο ΚΕΘΕΑ ζουν μεσα ενω στο ΟΚΑΝΑ οχι.Νομιζω ελεγε οτι ξερει κι αλλες κτλ,σκαει μυτη μιλφακι χωρις δοντια που ομως ειχε κορμαρα της λεω αν δεν εισουν θα την επαιρνα χαχα μου λεει πηγαινε στο στενο της λεω οχι θα αραξω με σενα κ ρε παιδια πως οταν ηρθε το λεωφορειο η αλλη ο πηρε πρεφα κ ετρεχε χαχα,πολυ καλη η μιλφη θα τη παρω αν τη ξαναδω γτ η γεωργια οταν της ειπα αν κανει μου λεει μενει εξω αυτη μα η αλλη ρε παιδια δε μου φανηκε βρωμυλο.Κορμι.Μετα τη ρωτησα πως κανουν το μπουκαλι με τη κοκκα γελαει μου λεει θα στο δειξω,μου κανε μαθημα πηγαμε αλλου πιεσα κ εγω μπας κ φυγουμε αλλου τιποτα ανενδοτη.Παντως δε ζαλιστηκε ουτε μαστουρωσε ουτε εχασε τα λογικα της.Τες πα μετα το μαθημα συνεχισαμε το μπιρι μπιρι,μου πε ερχεται παντα της λεω δε σεβλεπω τοσες φορες εχω περασει σχεδον ποτε δεν βλεπω τις ιδιες,μου λεει αυτο γινεται γτ οταν ειναι να φυγουν βγαινουν μονο την στιγμη που ειναι να φυγουν η να ερθει λεωφορειο κατι τετοιο,οτι δε θελει καμια να κυκλοφορει εκει (λογικο ειδικα μονη).για κινητα μου πε το ιδιο σκηνικο γτ της λεω ολες ψεμματα λετε.Ηταν απο Λιβαδεια μιλησε επαρχιωτικα χαχα,εχω συγγενης παραλογικο να τους γνωριζε χαχα,μου ευχηθηκε μιλησαμε παρα πολυ ωραια και την εκανε με το λεωφορειο,αδειασε η σταση εφευγα ευχαριστημενος που δεν εχω πλεον αμια απορια και ξερω πως να κινουμαι και με την πισω σκεψη μπας και καποτε παρθουμε.Της ειπα να απεξαρτηθει και να παντρευτει,της ελεγα σκηνικα απο αλλες γελαγε κτλ.Ολα καλα μα δεν αδειασαμεσυμβαινει και αυτο πολλες φορες να χει συζητηση το πραγμα,μην πτοειστε γτ μετα αυτες θα σας κανουν κονε καπου αλλου με αλλες πιστεψτε με.Κρατηστε τις περιγραφες και αν τις δειτε επιθεση να δουμε τι θα σας πουν.Σκιστε τη κοκκινομαλλα!Κι αν ηταν η ειναι δυο διαφορετικα τα κοριτσια (ειπα γατισια) σκισκιμο!Οσο για Γεωργια αυτες ειναι οι τυπισσες που γινονται τυπισσες συνδετικοι κρικοι οχι απλα για να μαθεις αλλα το σημαντικοτερο να εισαι αναμεσα τους χωρις να σε φοβουνται ωστε να σου αποκαλυπτονται.Καληνυχτα σας!