Νέα

Πουτάνα ή σύζυγος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dthanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ο  γάμος  είναι  το  πρώτο  βήμα  για  το  διαζύγιο. Επίσης,  αφού  δεν  είναι  σίγουρο  ότι  μια  άσχημη  θα  μείνει  πιστή (κάλλιστα  μπορει  να  αποδειχτεί τράπεζα  σπέρματος ),  ο  πήχης  αναγκαστικά  πρέπει  να  είναι  ψηλά.Σε  ό,τι  αφορά  την  παραμύθα  περί  αποκατάστασης,  συντροφικότητας (  βλέπετε  πολλές  γυναίκες γύρω  σας  που  να  μπορούν  να  ανταπεξέλθουν  στο  ρόλο  της  συντρόφου  και  να  οικοδομήσει  κανείς  μαζί  τους  μια  υγειή  ανθρώπινη  σχέση;)  που  και  καλά  έχει  ανάγκη  ο  άνδρας,  νομίζω  πως  είναι  μια  καλοστημένη  μηχανή  τυλίγματος  εκ  μέρους  των  γυναικών. Προσωπικά,  έχω  βαρεθεί  να  ακούω  τα  περί  γυναικείων  αναγκών (οι  οποίες  καθορίζουν  και  τα  πρότυπα  στα  οποία  πρέπει  να  "υπακούει"  ο  άνδρας),  και  να  πορευτώ  με  βάση  τις  δικές  μου  ανάγκες,  σεξουαλικές  και  συναισθηματικές. Προτείνω, λοιπόν,  σύντροφοι  να  επιλέγουμε  εμείς  και  όχι  να  περιμένουμε  να  μας  επιλέγουν.

....εισαι λιγο απαιχτος..!!!!!!!!

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
21
Πόντοι
1
Dthanos, έχεις θέσει πολλά ζητήματα, με τα οποία σε γενικές γραμμές συμφωνώ.
Κατ' αρχάς η πουτανιά στη γυναίκα ξεκινάει πρώτα απ΄όλα από την ψυχή. Πολλές από τις καθώς πρέπει κοπέλες ή κυρίες κρύβουν επιμελώς μέσα τους μιά πουτανίτσα περιοπής, κυρίως λόγω των όποιων αποθημένων και των κακών εμπειριών που έχουν από τη ζωή τους. Από τον άντρα εξαρτάται να διαγνώσει έγκαιρα στην γυναίκα που είναι δίπλα του (γκόμενα του ενός πηδήματος, γκόμενα που πάει να γίνει κάτι σοβαρό ή ήδη σύζυγος) την επιμελώς κρυμένη κακιά πουτανιά και τα κακά σημάδια του παρελθόντος, (αν και ότι υπάρχει απ όλα αυτά υπάρχει), τα οποία πιστεύω ότι είναι η πηγή του κακού.
Είμαι της άποψης ότι και οι γυναίκες πρέπει να έχουνε εμπειρίες, καλές και κακές, για να μπορούν κάποια στιγμή όταν αποφασίσουν να προχωρήσουν γιά κάτι σοβαρότερο στην ζωή τους (γάμος), να αποφασίσουν ώριμα (χα χα) και να μην την πέσουνε στον πρώτο τυχόντα (κυρίως άπειρο) γιά να βγάλουνε τα απωθημένα τους και να έχουν έναν χρηματοδότη να τις ταϊζει και να πληρώνει τις ματαιοδοξίες τους, χωρίς να δίνουν το παραμικρό στον άντρα που είναι δίπλα τους.
Και δεν εννοώ μόνο το μ..νί τους, γιατί σήμερα πηδάς την πιό super γκόμενα με 100 Ευρά, αλλά εννοώ την καλή κουβέντα, την κατανόηση, την στοργή, την τρυφερότητα που δυστυχώς λιγοστεύουν όλο και περισσότερο στις μέρες μας.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Papazoglou, φίλε συμφωνώ μαζί σου, αλλά από την άλλη έχω γνωρίσει κοπέλες (και πρώην μου) οι οποίες ήταν ΠΟΛΥ πουτάνες, κι όμως, με το που παντρεύτηκαν και έκαναν και παιδιά, σοβάρεψαν! Εκτος αν ξέρουν να κρύβονται καλύτερα ή αν δεν εκδηλώθηκαν ακόμη!...

Αφού γλέντησαν, ψάχνουν ένα ήρεμο λιμάνι και μία φιλεναδίτσα να τους προσφέρει στοργή και προδέρμ, μια και πλεον δεν έχουν όρεξη για σεξ και δε περνάει η μπογιά τους...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Μακάρι να παντρευτώ μια ιερόδουλο, παρά μια πουτάνα της διπλανής πόρτας..

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  το μόνο ζητούμενο ειναι η γυναικα σου να μην σου σπαει τον π@@@τσο τα άλλα ξεχάστε τα!

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
και πουτανα να παντρευτεις παλι σε πουτανες θα τρεχεις!καθε μερα αστακο στο τελος τον βαριεσαι!

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
  το μόνο ζητούμενο ειναι η γυναικα σου να μην σου σπαει τον π@@@τσο τα άλλα ξεχάστε τα!
Πού φτάσαμε, να ζητάμε από το γάμο μας απλά να μη μας προκαλεί πρηξαρχιδισμό.. σκατά και πάλι σκατά... καργιόλες ελληνίδες.. Long live Russia

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom