Νέα

Πουτάνα ή σύζυγος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dthanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης

η ψολίτσα μπορει να αποφασίσει οτι καλα πέρασε και να κατασταλαξει, η ησυχη μπορει μια μέρα να αποφασίσει οτι δεν έζησε τη ζωή της και να κάνει....... κοκ

Τωρα εγω γιατι εχω αλλη αποψη ?

Πρωτα πεθαινει ο ανθρωπος και μετα βγαινει το χουι του...

Once a πουτανα...always a πουτανα...

OP
OP
D

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
  το θεμα δεν ειναι τι γυναικα θα πάρεις

το θέμα ειναι τι γυναικα θα σου βγει. 

(η ψολίτσα μπορει να αποφασίσει οτι καλα πέρασε και να κατασταλαξει, η ησυχη μπορει μια μέρα να αποφασίσει οτι δεν έζησε τη ζωή της και να κάνει....... κοκ)

Βέβαια τη γυναίκα μπορείς να την 'φτιάξεις' κιόλας (ειδικά αν είναι νεαρότερης ηλικίας). Από την άλλη όμως υπάρχει και ο κίνδυνος να την κάνεις και εντελώς πουτάνα (στο σεξ!) Μου έχει τύχει: να τη γνωρίζω παρθένα και να γαμιέται μετά από λίγα χρόνια σαν πορνοστάρ! :-)

OP
OP
D

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1

Papazoglou, φίλε συμφωνώ μαζί σου, αλλά από την άλλη έχω γνωρίσει κοπέλες (και πρώην μου) οι οποίες ήταν ΠΟΛΥ πουτάνες, κι όμως, με το που παντρεύτηκαν και έκαναν και παιδιά, σοβάρεψαν! Εκτος αν ξέρουν να κρύβονται καλύτερα ή αν δεν εκδηλώθηκαν ακόμη!...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μπα δεν νομίζω φίλε μου. Ακριβώς επειδή είναι αποφάσεις ζωής, πρέπει να βάζουμε τον πήχη όσο ψηλότερα γίνεται.. και σύντροφος, και έξυπνος άνθρωπος και μία πουτάνα στο κρεβάτι, μόνο για την πάρτη σου.
Αλλιώς , άμα δεν βρούμε αυτό που θέλουμε, γιατί να παντρευτούμε? Είναι κάποια άγραφη υποχρέωση του αντρός που διάβασε ο Κάλχας στα σπλάχνα μιας τσιπούρας κάποτε? Ή παντρευόμενοι κάνουμε μια καλή πράξη για να θρέψουμε τις χιλιάδες δικηγόρων του λεκανοπεδίου?

Αυτά είναι γυναικεία κολλήματα.. Η γυναίκες τη δύναμη του μουνιού την έχουν συνειδητοποιήσει.. να δω πότε κι εμείς θα καταλάβουμε τί όπλο κουβαλάμε στο παντελόνι μας..

Ο  γάμος  είναι  το  πρώτο  βήμα  για  το  διαζύγιο. Επίσης,  αφού  δεν  είναι  σίγουρο  ότι  μια  άσχημη  θα  μείνει  πιστή (κάλλιστα  μπορει  να  αποδειχτεί τράπεζα  σπέρματος ),  ο  πήχης  αναγκαστικά  πρέπει  να  είναι  ψηλά.Σε  ό,τι  αφορά  την  παραμύθα  περί  αποκατάστασης,  συντροφικότητας (  βλέπετε  πολλές  γυναίκες γύρω  σας  που  να  μπορούν  να  ανταπεξέλθουν  στο  ρόλο  της  συντρόφου  και  να  οικοδομήσει  κανείς  μαζί  τους  μια  υγειή  ανθρώπινη  σχέση;)  που  και  καλά  έχει  ανάγκη  ο  άνδρας,  νομίζω  πως  είναι  μια  καλοστημένη  μηχανή  τυλίγματος  εκ  μέρους  των  γυναικών. Προσωπικά,  έχω  βαρεθεί  να  ακούω  τα  περί  γυναικείων  αναγκών (οι  οποίες  καθορίζουν  και  τα  πρότυπα  στα  οποία  πρέπει  να  "υπακούει"  ο  άνδρας),  και  να  πορευτώ  με  βάση  τις  δικές  μου  ανάγκες,  σεξουαλικές  και  συναισθηματικές. Προτείνω, λοιπόν,  σύντροφοι  να  επιλέγουμε  εμείς  και  όχι  να  περιμένουμε  να  μας  επιλέγουν.

OP
OP
D

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ο  γάμος  είναι  το  πρώτο  βήμα  για  το  διαζύγιο. Επίσης,  αφού  δεν  είναι  σίγουρο  ότι  μια  άσχημη  θα  μείνει  πιστή (κάλλιστα  μπορει  να  αποδειχτεί τράπεζα  σπέρματος ),  ο  πήχης  αναγκαστικά  πρέπει  να  είναι  ψηλά.Σε  ό,τι  αφορά  την  παραμύθα  περί  αποκατάστασης,  συντροφικότητας (  βλέπετε  πολλές  γυναίκες γύρω  σας  που  να  μπορούν  να  ανταπεξέλθουν  στο  ρόλο  της  συντρόφου  και  να  οικοδομήσει  κανείς  μαζί  τους  μια  υγειή  ανθρώπινη  σχέση;)  που  και  καλά  έχει  ανάγκη  ο  άνδρας,  νομίζω  πως  είναι  μια  καλοστημένη  μηχανή  τυλίγματος  εκ  μέρους  των  γυναικών. Προσωπικά,  έχω  βαρεθεί  να  ακούω  τα  περί  γυναικείων  αναγκών (οι  οποίες  καθορίζουν  και  τα  πρότυπα  στα  οποία  πρέπει  να  "υπακούει"  ο  άνδρας),  και  να  πορευτώ  με  βάση  τις  δικές  μου  ανάγκες,  σεξουαλικές  και  συναισθηματικές. Προτείνω, λοιπόν,  σύντροφοι  να  επιλέγουμε  εμείς  και  όχι  να  περιμένουμε  να  μας  επιλέγουν.

+100000

"Στη ζωή να κάνεις αυτό που σου αρέσει, αλλιώς θα σου αρέσει αυτό που θα σου δίνει"

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Στις μέρες που ζούμε επιτυχία είναι να είσαι ο τελευταίος άντρας στη ζωή μιας γυναίκας και όχι ο πρώτος!!! Αυτό νομίζω απαντά στο ερώτημα...

Συμφωνώ απόλυτα. Και να είσαι τελευταίος επειδή το θέλει και όχι γιατί δεν την παίρνει πια.

το θεμα δεν ειναι τι γυναικα θα πάρεις

το θέμα ειναι τι γυναικα θα σου βγει. 

(η ψολίτσα μπορει να αποφασίσει οτι καλα πέρασε και να κατασταλαξει, η ησυχη μπορει μια μέρα να αποφασίσει οτι δεν έζησε τη ζωή της και να κάνει....... κοκ)

Μπορεί! Και η πουτάνα η γυναίκα όμως που θα πάρεις δεν σημαίνει ότι θα πει απαραίτητα"Εγώ έζησα την ζωή μου και ως εδώ..." αλλά "Εγώ έτσι έμαθα...έτσι είμαι..." Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και εξαρτάται από πολλές παραμέτρους.

Επισκέπτης
Στανταρ συζυγος...ως προς το ερωτημα.....

Μολις βρω γυναικα που να μην εχει την ''κακη πουτανια'' μεσα στην ψυχη κ το μυαλο της....την παντρευομαι ή εστω δεσμευομαι σοβαρα....
Οι υπολοιπες....απλα οταν μου αποδεικνυουν τον ''πουτανιαρικο'' χαρακτηρα τους με την κακη εννοια....τους δειχνω κ εγω με τη σειρα μου τον ''πουστικο'' εαυτο μου...κ παω γι'αλλα....

Το παραπανω ισχυει....για ολες ανεξερετως.....

OP
OP
D

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1

Μολις βρω γυναικα που να μην εχει την ''κακη πουτανια'' μεσα στην ψυχη κ το μυαλο της....την παντρευομαι ή εστω δεσμευομαι σοβαρα....
Οι υπολοιπες....απλα οταν μου αποδεικνυουν τον ''πουτανιαρικο'' χαρακτηρα τους με την κακη εννοια....τους δειχνω κ εγω με τη σειρα μου τον ''πουστικο'' εαυτο μου...κ παω γι'αλλα....

Συμφωνώ! Και ειδικά στο τελευταίο: ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!!!!

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
πιστευω οτι ο μονος λογος που αξιζει καποιος να παντρευτει ειναι επειδη θελει να αποκτησει παιδιά και να κανει οικογενεια. αλλιως δεν νομιζω οτι αξιζει στις μερες μας. ενας γνωστος μου, μου λεει παντρεψου για δυο πραγματα συμφερον εαν μπορεις και παιδια.
Αυτη η σκέψη είναι ο καλύτερος δρόμος για ένα περιποιημένο διαζύγιο...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Δε  συμφωνώ,, ΠΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Πουτάνα και σύζυγος δεν είναι αντίθετα, άλλα πάνε μαζί και το ένα ενισχύει το άλλο.
Αν η γυναίκα μας είναι ?πουτανιάρα τότε θα κάνει συνέχεια κόλπα, θα μας καυλώνει, θα θέλει να περνάει καλά στο σεξ και θα κάνουμε ωραία πράγματα, έτσι ενισχύεται ο γάμος και έρχεσαι πιο κοντά της και αυτή σε σένα.
Αν είναι καμιά καθώς πρέπει και κυρία, σοβαρή κι έχει στο μυαλό της τα παιδιά και τον καλό γάμο της, θα φάει ξενέρωμα και αυτή και ο άντρας. Θα βαρεθούν και οι δύο, θα ξενοπηδιούνται και θα χωρίσουν.

Όσο πιο πουτάνα  :booty: και παιχνιδιάρα  :boobies: τόσο το καλύτερο!!!

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
21
Πόντοι
1
Είναι αυτό που λέγανε οι παλιοί: "Κυρία στο σαλόνι και πουτάνα στο κρεβάτι". Προσοχή μως να μην βγεί το αντίθετο, όπως οι περισσότερες σήμερα: Πουτάνα στο σαλόνι και κυρία στο κρεβάτι

opapame

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνώ απολύτως με τους παραπάνω συναδέλφους.
Οπως λέει και το ρητό η καλύτερη πουτάνα πρέπει να είναι η γυναίκα σου όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού σου. :thumbsup:

Τώρα στην καθημερινότητα και στην πράξη έχω γνωρίσει "κυρίες" που είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες και πουτάνες που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και γιατί το κάνουν.

Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Είναι αυτό που λέγανε οι παλιοί: "Κυρία στο σαλόνι και πουτάνα στο κρεβάτι". Προσοχή μως να μην βγεί το αντίθετο, όπως οι περισσότερες σήμερα: Πουτάνα στο σαλόνι και κυρία στο κρεβάτι
πωωωω
πολύ πακέτο να σου βγει έτσι η γυναίκα σου!

OP
OP
D

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Κάτι δε μου κάθεται καλά: πόσο πιθανό είναι μία μέση Ελληνίδα γυναίκα - κατά μέσο όρο ηλικίας 25-32 - να παντρευτεί (πουτάνα, πρώην πουτάνα, καθόλου πουτάνα ή πουτάνα χωρίς αυτογνωσία) και ΜΕΤΑ το γάμο να ΜΗΝ αλλάξει 100% (μια που έχει δέσει πλέον το γάιδαρο και ειδικά μάλιστα αν ο άντρας έχει τα λεφτά); Και ακόμη και αν το παλαίψει στην αρχη, με το που θα γεννηθεί το 1ο παιδί, ο άντρας delete και όλη η προσοχή/φροντίδα/αγάπη πάει στο παιδί! Στην Ελλάδα (σε αντίθεση με όσες χώρες του εξωτερικού έχω ταξιδέψει, και ΔΕΝ είναι λίγες!) ο γάμος είναι μια καθαρά συμβατική υποχρέωση της (κατά τα άλλα 'απελευθερωμένης' ελληνικής κοινωνίας)! Ας το δούμε και αντίστροφα: πόσες από τις καλές ή 'καλές' κοπέλες που ψάχνονται για γαμπρό μετά από κάποια ηλικία, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα ήθελαν να παντρευτούν αν είχαν δικά τους λεφτα (π.χ. αν κέρδιζαν 8απλό Τζακποτ στο Τζόκερ) ή αν ΔΕΝ είχαν τη μάνα/θεία/αδερφό να τις πρήζει ότι δε θα γίνει μάνα ή να ΜΗΝ γίνει ανύπαντρη μάνα!!! Συμπέρασμα: Ελλάδα και Ελληνάρες με την υποκρισία σας (κι εγω μέσα σ'αυτούς)!!!!

OP
OP
D

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1

Να το πω ολοκληρωμένο: Κυρία στο σαλόνι, πουτάνα στην κρεβατοκάμαρα και μαγείρισσα στην κουζίνα! (έτσι το'λεγαν οι παλιότεροι!) Φαίνεται έπαιρναν τα δωμάτια με τη σειρά...  :-)

OP
OP
D

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Και να θέσω και ένα δίλημμα: όλοι μας ή πολλοί από εμάς τους άντρες που ίσως ξενογαμήσουμε είτε μέσα στη σχέση ή και στο γάμο, θα παντρευόμασταν τελικά (ή έστω θα κάναμε και μακροχρόνια σοβαρή σχέση) αν για οποιοδήποτε λόγο 'έπρεπε' ή μας επέβαλαν να είμαστε 100% πιστοί; Και τότε (μια που υποτίθεται πως αυτό ίσως για το μέσο άντρα είναι μεγάλη απόφαση/θυσία) τι απαιτήσεις θα δικαιούμαστε να έχουμε από την εκάστοτε γυναίκα δίπλα μας (σεξουαλικά και όχι μόνο...). Και τότε λοιπόν (αν δεν είχαμε όσα θέλαμε) θα προτιμούσαμε να είμαστε οι μικροαστοί, συμβιβασμένοι σύζυγοι, κάνοντας μία 'ευτυχισμένη' οικογένεια (αλλά χωρίς σεξ και συναισθηματική φλόγα ενδεχομένως); Και αν τελικά ΔΕΝ ακολουθήσουμε αυτό το δρόμο, υπάρχει πιθανότητα, έστω και μικρή, να βρούμε τον παραπάνω συνδυασμό (ιδανικής) γυναίκας-'πουτάνας' (σημειωτέον στην Ελλάδα), ώστε να μπορούμε να ξυπνάμε με χαμόγελο το πρωί ακόμη και μετά από 10-20 χρόνια γάμου/συμβίωσης;

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
υπαρχει παντα η πιθανοτητα να βρεις μια γκομενα σπαθι εκει που δεν το περιμενεις..φυσικα το percent ειναι πολυ μικροτερο αλλα παιζει και το καλο κομματι της πιττας..ματια ανοιχτα για καλα κομματια με ποδια ανοιχτα λοιπον

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

....ή αλλιως το γνωστο ''ο ανθρωπος δεν αλλαζει''....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom