Νέα

Που γαμάτε συνήθως;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που Γαμάτε συνήθως?

• Στο Αυτοκινητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο Σπιτι Σας

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Στο Σπιτι Της

• Στο Κοτερο

• Σε Μπουρδελο/Στουντιο

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Σε Ξενοδοχειο

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Αλλο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Υπάρχει κίνδυνος κολλήματος στις πίπες;
οχι , αν εχεις αδιαβροχο αναπτηρα ή σπιρτα.

Οι πίπες γίνονται με την βοήθεια αναπνευστήρα μέσα στο νερό η χρειάζεται μπουκάλα;
οι πιπες γινονται με καπνο και γεμιστηρι [ π.χ ενα απο τα αδιαβροχα σπιρτα ]

Πρέπει και ο αντρας και η γυναίκα να είναι μέσα στο νερό κατά την διάρκεια;
οχι απαραιτητα, αλλα αν δεν ειναι πανε τσαμπα τα αδιαβροχα σπιρτα.

Ποιό ειναι το ποσοστό του νενού αν γίνει κατάποση;
τι ειναι το νενου?

Ευχαριστω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παρακαλω!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτές ειναι ερωτήσεις !... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
συμφωνω απολυτα!!!! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Υπάρχει κίνδυνος κολλήματος στις πίπες;
οχι , αν εχεις αδιαβροχο αναπτηρα ή σπιρτα.

Οι πίπες γίνονται με την βοήθεια αναπνευστήρα μέσα στο νερό η χρειάζεται μπουκάλα;
οι πιπες γινονται με καπνο και γεμιστηρι [ π.χ ενα απο τα αδιαβροχα σπιρτα ]

Πρέπει και ο αντρας και η γυναίκα να είναι μέσα στο νερό κατά την διάρκεια;
οχι απαραιτητα, αλλα αν δεν ειναι πανε τσαμπα τα αδιαβροχα σπιρτα.

Ποιό ειναι το ποσοστό του νενού αν γίνει κατάποση;
τι ειναι το νενου?

Ευχαριστω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παρακαλω!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτές ειναι ερωτήσεις !... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
συμφωνω απολυτα!!!! :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Ασχετ,αλλα φιλε Ilbis το κινουμενο βιντεακι που εχεις σαν υπογραφη απο κατω απο το αβαταρ σου ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ευχαριστω!
αναπαριστα τελεια το ποσο απροσωπες εχουν γινει οι πολεις...
Ασχετ,αλλα φιλε Ilbis το κινουμενο βιντεακι που εχεις σαν υπογραφη απο κατω απο το αβαταρ σου ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Παιδες,ασχετο αλλα με βαση τα τρεχοντα αποτελεσματα της ψηφοφοριας του παροντος θεματος αναμεσα μας υπρχουν 11...εφοπλιστες!!! :grin:

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Και να φανταστειtε τι θα γινοταν αν ψηφιζαν ολα τα μελη του bourdela.com

Απο τους 99 ψηφους μεχρι τωρα εχουμε 11 εφοπληστες!
Απο τα 46311 μελη λογικα θα υπαρχουν 5145,6665 Κοτερατοι!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Σωστη η τοποθετηση σου μεγαλε.
Οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι......δεν λεω πως δεν γινονται και αυτα, αλλα σε τετοιο βαθμο ειναι λιγο δυσκολο!

τα τελευταια 5 χρονια εχω παει 3 φορες!!!αν εβλεπα αλλα εγω τι να πω????καναμε μπανιο και διπλα μας μια παρεα ιταλιδες το περισσοτερο 23 ετων τις κοβω,στριγκακι και τοπλες.η παρεα μου βεβαια πηγαιναμε με σκοπο να περασουμε καλα.υποψιν δεν ειμαι παππους!!ηλικια <25.

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
τα τελευταια 5 χρονια εχω παει 3 φορες!!!αν εβλεπα αλλα εγω τι να πω????καναμε μπανιο και διπλα μας μια παρεα ιταλιδες το περισσοτερο 23 ετων τις κοβω,στριγκακι και τοπλες.η παρεα μου βεβαια πηγαιναμε με σκοπο να περασουμε καλα.υποψιν δεν ειμαι παππους!!ηλικια <25.

Σχεδιαζω ενα δηιμερακι τον Ιουλιο! Ειναι καλη ημερομηνια?

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Σχεδιαζω ενα δηιμερακι τον Ιουλιο! Ειναι καλη ημερομηνια?

εγω εχω παει αρχες αυγουστου για 5 μερες μια βδομαδα καθε φορα..φιλαρακι μην πας με γκομενα :headbang: :headbang:.παρε ενα φιλο σου κι ξεκινηστε με ορεξη για καμακι ποτο και χορο στη μπαρα :boobies: :boobies: :boobies: :dancing: :dancing:.ολα ταλλα θα ρθουν trust me!! :rockon: :rockon: :rockon:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
εγω εχω παει αρχες αυγουστου για 5 μερες μια βδομαδα καθε φορα..φιλαρακι μην πας με γκομενα :headbang: :headbang:.παρε ενα φιλο σου κι ξεκινηστε με ορεξη για καμακι ποτο και χορο στη μπαρα :boobies: :boobies: :boobies: :dancing: :dancing:.ολα ταλλα θα ρθουν trust me!! :rockon: :rockon: :rockon:

τσεκαρε και στο youtube να δεις περιπου τι παιζει!!κανε search punda paros

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=7pt] ...Η αποψη μου αυτη δεν βασιζεται σε προσωπικη μου πειρα επι του θεματος αλλα:1)Σε διαισθητικη αντιληψη επι του θεματος...Κανε το εξης πειραμα:Σε ενα λεκανακι με νερο βυθιζεις 2 ποτηρια:Ενα με μεγαλυτερη διαμετρο(που αναπαριστα το γυναικειο κολπο)και μεσα σε αυτο να εφαρμοζει ενα αλλο ποτηρι(με τον πατο του στραμμενο προς τον πατο του 'θηλυκου'μπουκαλιου) μικροτερης διαμετρου που αναπαριστα το ανδρικο μοριο(πεος)...Τα ποτηρια εφαρμοζουν το ενα με το αλλο ερμητικα.Αφου τα βυθισεις μεσα στο λεκανακι,κανε την παλινδρομικη κινηση του σεξ με τα ποτηρια...Τοτε θα παρατηρησεις:-Πως τα ποτηρια αρχικα εχουν μια μικρη αντισταση στην κινηση τους που οφειλεται στην υδροστατικη πιεση του νερου εξωτερικα αλλα και στην 'αρνητικη' πιεση που δημιουργειται αναμεσα τους πατους των δυο ποτηριων,απο την ταση να 'αποσυμπιεσουν'την ηδη υπαρχουσα ποσοτητα αερα...σαν να κανεις αναρροφηση ενα πραγμα δηλ...
    -Πως με τη συνεχιση της κινησης βγαινει(οχι μπαινει,μαλακια νο1 δικη μου)αερας απο τον 'κολπο' προς το νερο με αποτελεσμα ακομη μεγαλυτερη μειωση της πιεσης μεταξυ 'ποτηριου-πεους'και ποτηριου-κολπου' και αρα μεγαλυτερη δυσκολια να κινηθουν υπο την υδροστατικη εξωτερικη πιεση του νερου..στο τελος τα δυο ποτηρια ειναι σχεδον αδυνατο να ξεκολλησουν!!!!!!Ισως ακραιο πειραμα,ισως θεωρησεις οτι ειναι μαλακωδες το παραδειγμα δε ξερω...καντο για χαβαλε καποια φορα που θα μπορεις...Και παλι σου ξαναλεω:ΔΕΝ εχω γαμησει σε θαλασσα για να ξερω τι θα γινει εκει...Α,και για το νερο που δεν ειναι κολλα...Παλι σε ενα ποτηρι γεμισμενο μεχρι πανω,ακουμπησε στην επιφανεια του μια κολα χαρτι.και μετα αναποδογυρισε το ποτηρι!!Θα δεις οτι το χαρτι οχι μονο δεν ξεκολαει,αλλα μπορει και βασταει ολο το βαρος του νερου μεσα στο ποτηρι...[/size]

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παιδες,ασχετο αλλα με βαση τα τρεχοντα αποτελεσματα της ψηφοφοριας του παροντος θεματος αναμεσα μας υπρχουν 11...εφοπλιστες!!! :grin:

Αυτοί είναι σαν τον Βουτσά στην ταινία που έλεγε "έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;"... :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom