Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Μηνύματα
2.340
Κριτικές
16
Like
6.497
Πόντοι
4.027
Έχεις απόλυτο δίκιο το παντζάρι πάει με τηγανητά ψάρια και σκορδαλιά,
για να ισορροπεί τη γεύση του αλμυρού.
Σωστά τα λες, αλλά ασχετο από το πώς ταιριάζουν οι γεύσεις. Προσωπικά, το παντζάρι το σιχαίνομαι. Μαζί με τις ελιές και το ξυδι.
 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Μηνύματα
71.268
Like
75.232
Πόντοι
12.756

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
8.610
Κριτικές
32
Like
18.167
Πόντοι
12.946
Σωστά τα λες, αλλά ασχετο από το πώς ταιριάζουν οι γεύσεις. Προσωπικά, το παντζάρι το σιχαίνομαι. Μαζί με τις ελιές και το ξυδι.
Πληροφοριακά το παντζάρι το βάζουν και οι Ουκρανέζες στη σούπα borscht,
είχε αυθεντικό borscht το πορνοχοτέλι Ελληνίς στη Συγγρού και μου άρεσε :smiling-face-with-heart-eyes:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom