Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 176
- Like
- 35.786
- Πόντοι
- 32.548
καλή όρεξη μανΠολύ ωραία η μπουγάτσα
από που η μπουγάτσα?
καλή όρεξη μανΠολύ ωραία η μπουγάτσα
Σερραικονκαλή όρεξη μαν
από που η μπουγάτσα?
Kαλα ξηγηθηκε το παιδί...με σκέτα δημητριακά με γάλα και καφέ θα πεινάσει παλι σε δύο ώρες.Το έχω δοκιμάσει κι έγινε ακριβώς όπως το είπα.Πω ρε πούστη πρωί πρωί
Μικρέ μου Μέντορα..Πω ρε πούστη πρωί πρωί
Αργυρο τέτοιε μου..Kαλα ξηγηθηκε το παιδί...με σκέτα δημητριακά με γάλα και καφέ θα πεινάσει παλι σε δύο ώρες.Το έχω δοκιμάσει κι έγινε ακριβώς όπως το είπα.
Αυθεντικά με κιμά ;
Κρουασαν χωρις πραλινα ?Δεύτερη μέρα εκπαίδευσης με παρόμοιο μενού που με οδήγησε σε αναφορά:
Χορτοπιτακια, τυροπιτάκια, λουκανοπιιτακια και κρουασανακια ( άδεια, χωρίς πραλινα, αν έχεις το θεό σου! Και πήραν τόσα λεφτά οι μπουστηδες!! Θα φάνε αναφορά)
Τα φυστίκια είναι Υγιεινής; Αναφορά
Και ομελέτα και πατάτες τηγανιστές; Αναφορά
Ανέφερες τα φιστίκια Αιγίνης σε νήμα για φαγητό; Αναφορά
Φουλ της αναφοράς με παρατηρήσεις.
Δεύτερη μέρα εκπαίδευσης με παρόμοιο μενού που με οδήγησε σε αναφορά:
Χορτοπιτακια, τυροπιτάκια, λουκανοπιιτακια και κρουασανακια ( άδεια, χωρίς πραλινα, αν έχεις το θεό σου! Και πήραν τόσα λεφτά οι μπουστηδες!! Θα φάνε αναφορά)
Έδωσες λεφτά σε κρουασανακια άδεια? Έχεις αναφοράΔεύτερη μέρα εκπαίδευσης με παρόμοιο μενού που με οδήγησε σε αναφορά:
Μπορείς να γίνεις λίγο ποίο λεπτομερείς για να έχω εμπεριστατωμένη άποψηΚαρμπονάρα
Σκέτη ξεροσφύρι μαν?Καρμπονάρα
ναι μανΣκέτη ξεροσφύρι μαν?
Από την στιγμή τύπε που δεν γνωρίζω τα υλικά της καρμπονάρας ενώ ρώτησα κάτι δεν πάει καλά οπότε δυστυχώς πρέπει να κάνω αναφοράναι μαν
Από την στιγμή τύπε που δεν γνωρίζω τα υλικά της καρμπονάρας ενώ ρώτησα κάτι δεν πάει καλά οπότε δυστυχώς πρέπει να κάνω αναφορά
Από που τυπε?Delivery pizza σήμερα…