aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.683
- Πόντοι
- 446
Μαν ρισπεκτ, το πιασες....Θα προσπεράσω το "top three πεντάδα"Τσίπραμαν…
Τέσσερα… έπρεπε να πάρω 2 μερίδες… μαλακία έκανα!
Καλή συνέχεια στην μάχη με το ψυγείο!
Μαν ρισπεκτ, το πιασες....Θα προσπεράσω το "top three πεντάδα"Τσίπραμαν…
Τέσσερα… έπρεπε να πάρω 2 μερίδες… μαλακία έκανα!
...μα τι ρωτάω...σκετα τα τρώτε στην χωρα σας...θυμήθηκα την ΥΠΕΡΟΧΗ Δέσποινα Στυλιανοπούλου να κρατάει μια πιατέλα με γιουβαρλακος για να περιδρομιασει..ο λόρδος..που τον είχαν κόψει λορδες.Εσείς οι Αθηνεζοι τα τρώτε σκέτα ;Χωρίς σούπα;
τα γιουβαρλάκια , μια αξιοπρεπής μερίδα 12 τεμαχίων , πρέπει να συνοδεύεται με 1/2 κιλό φέτα και μια φραντζόλα ψωμί για βουτες.Έφαγα μία γιουβαρλάκια για βράδυ… καλά ήταν αλλά αφρός μαν.!
Πεινάω πάλι…
ετοιμάσου για εκτόξευσηΓίγαντες,Λάχανο,Τυρί
Αναφορά, απαγόρευση δημοσίευσεων στο νήμα και Μπαν από το σαητ.Μονο το νουμερο 10 - Αυθεντικα
Αληθώς ο κύριοςχριστος ανεστη μαν
Εδώ πριν κάποιος έφαγε κόφτο μακαρονι λέει, η ντροπή του μακαρονιου, το δέκα νουμερο σε πείραξε?Αναφορά, απαγόρευση δημοσίευσεων στο νήμα και Μπαν από το σαητ.
Θα ακολουθήσει και μαστίγωμα και μετά αλάτι στις πληγές σου.
Τι σούπα ρε μαν με τα γιουβαρλάκια έχεις τρελαθείΕσείς οι Αθηνεζοι τα τρώτε σκέτα ;Χωρίς σούπα;
Eιναι binary οι κοκορες τυπε?Ακολουθεί τοποθέτηση προϊόντος.
Πωλούνται αυγά από κόκορες ελευθέρας βοσκης.
Πληροφορίες σε πιεμ.
Δεν ξερω ρε μαν.Eιναι binary οι κοκορες τυπε?
Κοφτο μακαρονι δεν εχω φαει ποτε και ας εχω φαει και ξυλο για να το φαω. Αντεξα. Μπορει να το έφαγε με χταποδι. Ετσι παει μονο.Εδώ πριν κάποιος έφαγε κόφτο μακαρονι λέει, η ντροπή του μακαρονιου, το δέκα νουμερο σε πείραξε?
Ακομα τα τρώτε όπως τον καιρό του Γούντστοκ;Τι σούπα ρε μαν με τα γιουβαρλάκια έχεις τρελαθεί
Δεν ξερω ρε μαν.
Τώρα την στήνω την δουλειά. Βρήκα μια άκρη στην Κίνα αλλά κάτι μου βρωμάει και δεν θέλω να δεσμευσω ίδια κεφάλαια, οπότε θα την χρηματοδοτησω με προπαραγγελιες.
Άμα δεν γεννάνε τα κοκόρια και δεν πετύχει η μπίζνα, θα δοθούν IOU στους πελάτες μου είπε ο οικονομικός μου σύμβουλος κύριος Γιάνης...
Aκουγεται μεγαλη ευκαιριαΔεν ξερω ρε μαν.
Τώρα την στήνω την δουλειά. Βρήκα μια άκρη στην Κίνα αλλά κάτι μου βρωμάει και δεν θέλω να δεσμευσω ίδια κεφάλαια, οπότε θα την χρηματοδοτησω με προπαραγγελιες.
Άμα δεν γεννάνε τα κοκόρια και δεν πετύχει η μπίζνα, θα δοθούν IOU στους πελάτες μου είπε ο οικονομικός μου σύμβουλος κύριος Γιάνης...
Μόλις άρπαξες αναφορά.Κοφτο μακαρονι δεν εχω φαει ποτε και ας εχω φαει και ξυλο για να το φαω. Αντεξα. Μπορει να το έφαγε με χταποδι. Ετσι παει μονο.
Αλάτι κανονικό ελληνικό ελπίζω και όχι αυτή η μούφα από τα Ιμαλά'ι'α.Αναφορά, απαγόρευση δημοσίευσεων στο νήμα και Μπαν από το σαητ.
Θα ακολουθήσει και μαστίγωμα και μετά αλάτι στις πληγές σου.
Εκτός του ότι είναι άνοστο, αν όντως ήταν αληθινό και όχι τεχνητό, τα Ιμαλάια θα έπρεπε τώρα να είναι στο ύψος του Στρέφη με τόση ποσότητα που έχουν τα σούπερ μάρκετ.Αλάτι κανονικό ελληνικό ελπίζω και όχι αυτή η μούφα από τα Ιμαλά'ι'α.
Δεν νομίζω...απλώς ο κόσμος δεν τσίμπησε από μερικούς μυαλοπωλες που πήγαν να βγάλουν καλύτερη την μούφα χωρίς ιώδιο από το ελληνικό real thing.Εκτός του ότι είναι άνοστο, αν όντως ήταν αληθινό και όχι τεχνητό, τα Ιμαλάια θα έπρεπε τώρα να είναι στο ύψος του Στρέφη με τόση ποσότητα που έχουν τα σούπερ μάρκετ.