gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.898
- Πόντοι
- 4.965
Σπαγγέτι Νο 6 γιατί έχω φάει αναφορά για το νο 10 στο παρελθόνΊδιο φαι μαν,κοφτό η σπαγγέτι μαν?
Σπαγγέτι Νο 6 γιατί έχω φάει αναφορά για το νο 10 στο παρελθόνΊδιο φαι μαν,κοφτό η σπαγγέτι μαν?
Σκουπίδια μαν, γυρίζω αργά αυτές τις μέρες και δεν έχω χρόνο. Σνίτσελ χοιρινό και σαλάτα μαρουλι. Με το μαλακό οι αναφορές αν και μπορώ να το κάνω χειρότερο.Τι τσιμπησες μαν?
Σκουπίδια μαν, γυρίζω αργά αυτές τις μέρες και δεν έχω χρόνο. Σνίτσελ χοιρινό και σαλάτα μαρουλι. Με το μαλακό οι αναφορές αν και μπορώ να το κάνω χειρότερο.
Για γλυκό, ΜΠΑΝΟΦΙ![]()
Αυγολέμονο μαν ?Έφαγα μία γιουβαρλάκια για βράδυ… καλά ήταν αλλά αφρός μαν.!
Πεινάω πάλι…![]()
Αυγολέμονο μαν ?![]()
Πω ρε πούστη μου!Έφαγα μία γιουβαρλάκια για βράδυ… καλά ήταν αλλά αφρός μαν.!
Πεινάω πάλι….
Μονο το νουμερο 10 - ΑυθεντικαΤα μακαρονια.
Xωρις τηγανητές πατάτες είναι μισή δουλειά τα γιουβαρλάκια...Έφαγα μία γιουβαρλάκια για βράδυ… καλά ήταν αλλά αφρός μαν.!
Πεινάω πάλι…![]()
Πω ρε πούστη μου!
Μέσα στην top three πεντάδα των αγαπημένων μου φαγιων.
Πόσα κιμαδομπαλακια είχε ρε μαν και δεν σε έπιασε?![]()
Εσείς οι Αθηνεζοι τα τρώτε σκέτα ;Χωρίς σούπα;Αυγολέμονο μαν ?![]()
κατσαρολα?Έφαγα μία γιουβαρλάκια για βράδυ… καλά ήταν αλλά αφρός μαν.!
Πεινάω πάλι…![]()
Στην καλύτερη περίπτωση είναι για βραδινό...αλλά για μεσημέρι χωρίς σαλάτα,τυριά ,κασερια ίσως και καμμία ΑΛΟΙΦΗ...δουλειά δεν γίνεται.Xωρις τηγανητές πατάτες είναι μισή δουλειά τα γιουβαρλάκια...
Μαν ρισπεκτ, το πιασες....Θα προσπεράσω το "top three πεντάδα"Τσίπραμαν…
Τέσσερα… έπρεπε να πάρω 2 μερίδες… μαλακία έκανα!
...μα τι ρωτάω...σκετα τα τρώτε στην χωρα σας...θυμήθηκα την ΥΠΕΡΟΧΗ Δέσποινα Στυλιανοπούλου να κρατάει μια πιατέλα με γιουβαρλακος για να περιδρομιασει..ο λόρδος..που τον είχαν κόψει λορδες.Εσείς οι Αθηνεζοι τα τρώτε σκέτα ;Χωρίς σούπα;
τα γιουβαρλάκια , μια αξιοπρεπής μερίδα 12 τεμαχίων , πρέπει να συνοδεύεται με 1/2 κιλό φέτα και μια φραντζόλα ψωμί για βουτες.Έφαγα μία γιουβαρλάκια για βράδυ… καλά ήταν αλλά αφρός μαν.!
Πεινάω πάλι…![]()
ετοιμάσου για εκτόξευσηΓίγαντες,Λάχανο,Τυρί
Αναφορά, απαγόρευση δημοσίευσεων στο νήμα και Μπαν από το σαητ.Μονο το νουμερο 10 - Αυθεντικα
Αληθώς ο κύριοςχριστος ανεστη μαν![]()