gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.602
- Πόντοι
- 4.965
Τη γλιτώνω μήπως, αν ήταν σπανακοτυροπιτακια;χορτοπιτακια ;;;
αναφορά
Τη γλιτώνω μήπως, αν ήταν σπανακοτυροπιτακια;χορτοπιτακια ;;;
αναφορά
Είμαι σίγουρος αν και ο τύπος δεν είπε λεπτομέρειες ότι αντί για γκουαντσαλε του έβαλαν μπέικον και αντί αυγού κρέμα γάλακτος οπότε η αναφορά είναι επιβεβλημένηκαι αργησες κιολας... εγω ειχα κάνει απο την αρχη
Τη γλιτώνω μήπως, αν ήταν σπανακοτυροπιτακια;
Χυλοπιτακια, χυμούς λαχανικών,κασερια, ταραμάς η ταραμοσαλάτα? Είμαι με το χέρι στο κουμπίΧυλοπιτακια χρωματιστά ( το χρώμα από χυμούς λαχανικών)με τυριά,κασερια μόλις τώρα.
Το μεσημέρι ψητό ψάρι,σαλάτα πατάτες,ταραμάς,ελιές.
Χυλοπιτακια χρωματιστά ( το χρώμα από χυμούς λαχανικών)με τυριά,κασερια μόλις τώρα.
Αναφορα για τα χρωματισταΧυλοπιτακια χρωματιστά ( το χρώμα από χυμούς λαχανικών)με τυριά,κασερια μόλις τώρα.
Τολμας και λες εσυ τη λεξη αναφορα????Αναφορα για τα χρωματιστα
Αναφορα για τα χρωματιστα
Ξενερωτε...μάθε μπαλιτσαααα!χυλοπιτακια χρωματιστα ;;;
ΑΝΑΦΟΡΑ
Είναι πιο θεαματικά χωρίς να είναιΑναφορα για τα χρωματιστα
Χυλοπιτακια, χυμούς λαχανικών,κασερια, ταραμάς η ταραμοσαλάτα? Είμαι με το χέρι στο κουμπί
Είναι πιο θεαματικά χωρίς να ανηκουν στα ξεπλυμμενα λάιτ .Αναφορα για τα χρωματιστα
Η αλήθεια είναι ότι το σωστό είναι "ταραμοσαλάτα"... Καταχρηστικά το λέμε ταραμά.Χυλοπιτακια, χυμούς λαχανικών,κασερια, ταραμάς η ταραμοσαλάτα? Είμαι με το χέρι στο κουμπί
Ρε μαν αυτοδιαγραψου ναπουμε. Άκου χυλόπιτα χρωματιστή τι πισωγλεντικα φαγητά είναι αυταΗ αλήθεια είναι ότι το σωστό είναι "ταραμοσαλάτα"... Καταχρηστικά το λέμε ταραμά.
Θα μάθεις μπάλα η θα παίζεις τόπι και μπίλιες μια ζωή .Ρε μαν αυτοδιαγραψου ναπουμε. Άκου χυλόπιτα χρωματιστή τι πισωγλεντικα φαγητά είναι αυτα
Ωραίος μαν...Μακαρονάδα έξι νουμερο μπαριλα σάλτσα ντομάτας με λουκάνικο. Κεφαλοτύρι όλο το κεφαλι