Φρεντάκο, πρόσεξε:
Δε λές ΠΑΝΤΑ μαλακίες. Θα έλεγα ότι σπάνια λες. (Γι αυτό και σε πάω, που έλεγε και ο μακαριστός).
Αλλά όταν (τις σπάνιες φορες που) λες, συμβαίνουν δύο τινά:
1) Είναι χοντρές (αλλά αθώες όμως) μαλακίες.
2) Δύσκολα τις αποχωρίζεσαι.
Αυτο το αναγνωριζω και εδω κολλαει το κλισε 'ουδεις αλανθαστος'
Η παρούσα (περί αρνητικής πίεσης κλπ) είναι και αθώα, και δύσκολα θα την αποχωριστείς, βλέπω.
Χοντρή, δε θα τό 'λεγα.
Δέξου ρε φίλε αυτό που σου λέω. ΔΕΝ κολλάς με τη γκόμενα αν τη γαμήσεις μεσ' το νερό. Έχω πείρα. Τι άλλο να σου πω? Ότι το νερό δεν είναι κόλλα?
Και άμα σου κάτσει καμία μέσα στη θάλασσα, ΜΗ της πεις όχι!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ θα πω ΟΧΙ!!!...Βασικα εδω δε μπορω να σου πω κατι μια και ειμαι ναυτακι του...γλυκου νερου,δηλαδη το εχω κανει σε...μπανιερα!!!
Οποτε εδω εχεις το αβανταζ...Η αποψη μου αυτη δεν βασιζεται σε προσωπικη μου πειρα επι του θεματος αλλα:1)Σε διαισθητικη αντιληψη επι του θεματος...Κανε το εξης πειραμα:Σε ενα λεκανακι με νερο βυθιζεις 2 ποτηρια:Ενα με μεγαλυτερη διαμετρο(που αναπαριστα το γυναικειο κολπο)και μεσα σε αυτο να εφαρμοζει ενα αλλο ποτηρι(με τον πατο του στραμμενο προς τον πατο του 'θηλυκου'μπουκαλιου) μικροτερης διαμετρου που αναπαριστα το ανδρικο μοριο(πεος)...Τα ποτηρια εφαρμοζουν το ενα με το αλλο ερμητικα.Αφου τα βυθισεις μεσα στο λεκανακι,κανε την παλινδρομικη κινηση του σεξ με τα ποτηρια...Τοτε θα παρατηρησεις:-Πως τα ποτηρια αρχικα εχουν μια μικρη αντισταση στην κινηση τους που οφειλεται στην υδροστατικη πιεση του νερου εξωτερικα αλλα και στην 'αρνητικη' πιεση που δημιουργειται αναμεσα τους πατους των δυο ποτηριων,απο την ταση να 'αποσυμπιεσουν'την ηδη υπαρχουσα ποσοτητα αερα...σαν να κανεις αναρροφηση ενα πραγμα δηλ...
-Πως με τη συνεχιση της κινησης βγαινει(οχι μπαινει,μαλακια νο1 δικη μου)αερας απο τον 'κολπο' προς το νερο με αποτελεσμα ακομη μεγαλυτερη μειωση της πιεσης μεταξυ 'ποτηριου-πεους'και ποτηριου-κολπου' και αρα μεγαλυτερη δυσκολια να κινηθουν υπο την υδροστατικη εξωτερικη πιεση του νερου..στο τελος τα δυο ποτηρια ειναι σχεδον αδυνατο να ξεκολλησουν!!!!!!Ισως ακραιο πειραμα,ισως θεωρησεις οτι ειναι μαλακωδες το παραδειγμα δε ξερω...καντο για χαβαλε καποια φορα που θα μπορεις...Και παλι σου ξαναλεω:ΔΕΝ εχω γαμησει σε θαλασσα για να ξερω τι θα γινει εκει...Α,και για το νερο που δεν ειναι κολλα...Παλι σε ενα ποτηρι γεμισμενο μεχρι πανω,ακουμπησε στην επιφανεια του μια κολα χαρτι.και μετα αναποδογυρισε το ποτηρι!!Θα δεις οτι το χαρτι οχι μονο δεν ξεκολαει,αλλα μπορει και βασταει ολο το βαρος του νερου μεσα στο ποτηρι...
Ξερω,ξερω τι θα λες τωρα:ΡΕ ΑΣΕ τα ποτηρια και ΠΙΑΣΕ ΚΑΜΜΙΑ γκομενα!!!
Και δε θα εχεις αδικο... ;) ;)
2)Απο ενα Καθηγητη μου που μας ειχε μιλησει περι της φυσιολογιας της σεξουαλικης πραξης...Αναρωτιεμαι αν αυτος ειχε γαμησει στη θαλασσα