Νέα

Που γαμάτε συνήθως;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που Γαμάτε συνήθως?

• Στο Αυτοκινητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο Σπιτι Σας

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Στο Σπιτι Της

• Στο Κοτερο

• Σε Μπουρδελο/Στουντιο

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Σε Ξενοδοχειο

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Αλλο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Karakitsos

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ρε παλικαρια σοβαρα οσοι δεν το δοκιμασατε μεχρι τωρα χανεται!!! ΟΤΑΝ το κανω καλοκαιρι 80% ειναι στη θαλασσα, ποτε δεν ειχα καμια ενοχλιση, στενοματα, βεντουζες απο μπουρμπουλιθρες και τετοια. τα εχω ακουσει αυτα δεν αμφηβαλω οτι ισχυουν αλλα πρεπει να εισαι πολυ γκανεμης για να σου τυχει.

μη κολατε :2funny: :2funny: ολοι βουρ στις θαλασσες και ου μη γενετο αν φρακαρεται τα εξοδα αποκολισης/νοσηλιας δικα μου :grin: :grin:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
καρακητσο που τη βρηκες αυτη τη φωτο ωρε?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Οχι ,θελω να μου πεις γιατι αποκλειεται να ισχυει αυτο που ειπα...
Tι να σου πω ρε freddie?
Τι αρνητικές πιέσεις, κόλπος βεντούζα, πέος φρακάρει και παπάρια μάντολες έχεις πει μέχρι τώρα?
Τι να σου πω σε αυτά? Είναι μαλακίες!
Πάρ'το απόφαση!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Tι να σου πω ρε freddie?
Τι αρνητικές πιέσεις, κόλπος βεντούζα, πέος φρακάρει και παπάρια μάντολες έχεις πει μέχρι τώρα?
Τι να σου πω σε αυτά? Είναι μαλακίες!
Πάρ'το απόφαση!
Τωρα με ταπωσες :2funny:... Εχεις δικιο,ειναι μαλακιες αυτα που λεω...πουρμπουαρ για τον κοπο σου να με πεισεις? :P

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Θα σε στενοχωρήσω, αλλά ΠΑΛΙ δεν ξέρω τι είναι αυτό. ΔΕΝ έχω πάει στην Πάρο (έχω μόνο περάσει με το πλοίο για Νάξο). Μαγαζί είναι? Και γιατί θα χρειάζεται EKAB απ έξω?

το punda ειναι το πιο γνωστο μαγαζι στην παρο-πας για μπανιο καφε και κατα τις 5-6 το απογευμα αρχιζει το παρτι.μεθυσια κτλ και μετα ο καθενας φορτωνει και μια γκομενα και πανε στιν παραλια για τα απαραιτητα μεσα στο νερο.ε,αν κολλαγες ευκολα,τοτε θα πρεπε να υπηρχε η σχετικη ιατρικη βοηθεια!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ποια Πούντα στην Πάρο;
Αυτή μετά το Πίσω Λιβάδι και το Λογαρά, που τη δεκαετία του 80 ήταν ο παράδεισος για όλα τα φρικιά της υφηλίου, με σχεδόν δημόσια χρήση ινδικής κάνναβης, σεξουαλικά όργια κλπ, και απο το 90 και μετά έγινε βλαχοκυριλέ για μεσαία και ανώτερα τραπεζικά στελέχη;
σωστος ο fethry.τυχαινει να ειμαι απο κοντινο νησι και τα ξερω καιγω.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εχεις δικιο,ειναι μαλακιες αυτα που λεω...

Φρεντάκο, πρόσεξε:

Δε λές ΠΑΝΤΑ μαλακίες. Θα έλεγα ότι σπάνια λες. (Γι αυτό και σε πάω, που έλεγε και ο μακαριστός).
Αλλά όταν (τις σπάνιες φορες που) λες, συμβαίνουν δύο τινά:

1) Είναι χοντρές (αλλά αθώες όμως) μαλακίες.
2) Δύσκολα τις αποχωρίζεσαι.

Η παρούσα (περί αρνητικής πίεσης κλπ) είναι και αθώα, και δύσκολα θα την αποχωριστείς, βλέπω.
Χοντρή, δε θα τό 'λεγα.

Δέξου ρε φίλε αυτό που σου λέω. ΔΕΝ κολλάς με τη γκόμενα αν τη γαμήσεις μεσ' το νερό. Έχω πείρα. Τι άλλο να σου πω? Ότι το νερό δεν είναι κόλλα?

Και άμα σου κάτσει καμία μέσα στη θάλασσα, ΜΗ της πεις όχι!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...και μετα ο καθενας φορτωνει και μια γκομενα και πανε στιν παραλια για τα απαραιτητα μεσα στο νερο.
Κατάλαβα menis, thanks.

Μια προσωπική ερώτηση μόνο:

Το 'χεις κάνει? Εννοώ έχεις πάει και φόρτωσες? Γιατί αν ναι, να πάω και εγώ!

(ΑΝ όχι, πως καταφέρνουν ρε γαμώτο μερικοί (για το μαγαζάτορα λέω) και βγάζουν τέτοια φήμη στα μαγαζιά τους, και χέζονται στο τάλληρο?)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγω παντως τοσες φορες εχω παει και δεν το εχω δει αυτο που λεει ο menis.οτι γινεται νταβαντουρι γινεται η καμμια τετοια φαση.αλλα σε καμμια περιπτωση ετσι οπως το λεει ο φιλος.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Κατάλαβα menis, thanks.

Μια προσωπική ερώτηση μόνο:

Το 'χεις κάνει? Εννοώ έχεις πάει και φόρτωσες? Γιατί αν ναι, να πάω και εγώ!

(ΑΝ όχι, πως καταφέρνουν ρε γαμώτο μερικοί (για το μαγαζάτορα λέω) και βγάζουν τέτοια φήμη στα μαγαζιά τους, και χέζονται στο τάλληρο?)

προσωπικα οχι φιλος μου εχει πηδηξει στη θαλασσα και γω εχω δει "αγκαλιασματα" υποθαλασσια πολλα.στανταρ παιζει και ισχυει!θα θελα να ανεβασω και φωτο απο το θεματακι αλλα ειναι μεγαλες και δεν ξερω τι θεμα υπαρχει με φατσες κτλ.το μαγαζι ειναι φοβερο γινεται πανικος απο ελληνες και ξενους το καμακι παει φουλ βεβαια ηλικιες μεχρι 25 η πλειοψηφια.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
;)

Συνημμένα

• 00025804.jpg
    00025804.jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 16

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
το punda ειναι το πιο γνωστο μαγαζι στην παρο-πας για μπανιο καφε και κατα τις 5-6 το απογευμα αρχιζει το παρτι.μεθυσια κτλ και μετα ο καθενας φορτωνει και μια γκομενα και πανε στιν παραλια για τα απαραιτητα μεσα στο νερο.ε,αν κολλαγες ευκολα,τοτε θα πρεπε να υπηρχε η σχετικη ιατρικη βοηθεια!!

Ακόμη ένα μέρος στην Ελληνική επικράτεια που έχω πάει και όλοι γαμάνε.....εκτός από μένα και την παρέα μου....και όσους τυχαίνει να γνωρίζω και να έχουν πάει επίσης.

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ακόμη ένα μέρος στην Ελληνική επικράτεια που έχω πάει και όλοι γαμάνε.....εκτός από μένα και την παρέα μου....και όσους τυχαίνει να γνωρίζω και να έχουν πάει επίσης.

Σωστη η τοποθετηση σου μεγαλε.
Οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι......δεν λεω πως δεν γινονται και αυτα, αλλα σε τετοιο βαθμο ειναι λιγο δυσκολο!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φρεντάκο, πρόσεξε:

Δε λές ΠΑΝΤΑ μαλακίες. Θα έλεγα ότι σπάνια λες. (Γι αυτό και σε πάω, που έλεγε και ο μακαριστός).
Αλλά όταν (τις σπάνιες φορες που) λες, συμβαίνουν δύο τινά:

1) Είναι χοντρές (αλλά αθώες όμως) μαλακίες.
2) Δύσκολα τις αποχωρίζεσαι.
Αυτο το αναγνωριζω και εδω κολλαει το κλισε 'ουδεις αλανθαστος'

Η παρούσα (περί αρνητικής πίεσης κλπ) είναι και αθώα, και δύσκολα θα την αποχωριστείς, βλέπω.
Χοντρή, δε θα τό 'λεγα.

Δέξου ρε φίλε αυτό που σου λέω. ΔΕΝ κολλάς με τη γκόμενα αν τη γαμήσεις μεσ' το νερό. Έχω πείρα. Τι άλλο να σου πω? Ότι το νερό δεν είναι κόλλα?

Και άμα σου κάτσει καμία μέσα στη θάλασσα, ΜΗ της πεις όχι!
:2funny: :2funny: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ θα πω ΟΧΙ!!!...Βασικα εδω δε μπορω να σου πω κατι μια και ειμαι ναυτακι του...γλυκου νερου,δηλαδη το εχω κανει σε...μπανιερα!!! :2funny:Οποτε εδω εχεις το αβανταζ...Η αποψη μου αυτη δεν βασιζεται σε προσωπικη μου πειρα επι του θεματος αλλα:1)Σε διαισθητικη αντιληψη επι του θεματος...Κανε το εξης πειραμα:Σε ενα λεκανακι με νερο βυθιζεις 2 ποτηρια:Ενα με μεγαλυτερη διαμετρο(που αναπαριστα το γυναικειο κολπο)και μεσα σε αυτο να εφαρμοζει ενα αλλο ποτηρι(με τον πατο του στραμμενο προς τον πατο του 'θηλυκου'μπουκαλιου) μικροτερης διαμετρου που αναπαριστα το ανδρικο μοριο(πεος)...Τα ποτηρια εφαρμοζουν το ενα με το αλλο ερμητικα.Αφου τα βυθισεις μεσα στο λεκανακι,κανε την παλινδρομικη κινηση του σεξ με τα ποτηρια...Τοτε θα παρατηρησεις:-Πως τα ποτηρια αρχικα εχουν μια μικρη αντισταση στην κινηση τους που οφειλεται στην υδροστατικη πιεση του νερου εξωτερικα αλλα και στην 'αρνητικη' πιεση που δημιουργειται αναμεσα τους πατους των δυο ποτηριων,απο την ταση να 'αποσυμπιεσουν'την ηδη υπαρχουσα ποσοτητα αερα...σαν να κανεις αναρροφηση ενα πραγμα δηλ...
    -Πως με τη συνεχιση της κινησης βγαινει(οχι μπαινει,μαλακια νο1 δικη μου)αερας απο τον 'κολπο' προς το νερο με αποτελεσμα ακομη μεγαλυτερη μειωση της πιεσης μεταξυ 'ποτηριου-πεους'και ποτηριου-κολπου' και αρα μεγαλυτερη δυσκολια να κινηθουν υπο την υδροστατικη εξωτερικη πιεση του νερου..στο τελος τα δυο ποτηρια ειναι σχεδον αδυνατο να ξεκολλησουν!!!!!!Ισως ακραιο πειραμα,ισως θεωρησεις οτι ειναι μαλακωδες το παραδειγμα δε ξερω...καντο για χαβαλε καποια φορα που θα μπορεις...Και παλι σου ξαναλεω:ΔΕΝ εχω γαμησει σε θαλασσα για να ξερω τι θα γινει εκει...Α,και για το νερο που δεν ειναι κολλα...Παλι σε ενα ποτηρι γεμισμενο μεχρι πανω,ακουμπησε στην επιφανεια του μια κολα χαρτι.και μετα αναποδογυρισε το ποτηρι!!Θα δεις οτι το χαρτι οχι μονο δεν ξεκολαει,αλλα μπορει και βασταει ολο το βαρος του νερου μεσα στο ποτηρι...
         Ξερω,ξερω τι θα λες τωρα:ΡΕ ΑΣΕ τα ποτηρια και ΠΙΑΣΕ ΚΑΜΜΙΑ γκομενα!!! :2funny: :2funny: Και δε θα εχεις αδικο... ;) ;)
     2)Απο ενα Καθηγητη μου που μας ειχε μιλησει περι της φυσιολογιας της σεξουαλικης πραξης...Αναρωτιεμαι αν αυτος ειχε γαμησει στη θαλασσα :think:

Επισκέπτης
Υπάρχει κίνδυνος κολλήματος στις πίπες;
Οι πίπες γίνονται με την βοήθεια αναπνευστήρα μέσα στο νερό η χρειάζεται μπουκάλα;
Πρέπει και ο αντρας και η γυναίκα να είναι μέσα στο νερό κατά την διάρκεια;
Ποιό ειναι το ποσοστό του νενού αν γίνει κατάποση;
Ευχαριστω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτές ειναι ερωτήσεις !... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1