Νέα

Που γαμάτε συνήθως;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που Γαμάτε συνήθως?

• Στο Αυτοκινητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο Σπιτι Σας

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Στο Σπιτι Της

• Στο Κοτερο

• Σε Μπουρδελο/Στουντιο

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Σε Ξενοδοχειο

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Αλλο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

Επισκέπτης
αν δεν εχω σχεση σε μπουρδελο,μου αρεσει η φιλικη τους ατμοσφαιρα .οταν εχω σχεση προτιμω σπιτι της,δεν ξερω μου κανει καλυτερη αισθηση.σπιτι της μου φαινεται οτι ειμαστε πιο ησυχα,πιο προσωπικα.εχεις την ψευδαισθηση οτι κανεις κατι πιο περιπετειωδες τουλαχιστον οταν εισαι πιο μικρος.απ την αλλη σπιτι σου εισαι πιο ανετα,αμα λαχει ριχνεις κι ενα χεσιμο χωρις ενοχες,αμα σου πει τιποτα της λες σπιτι μου ειναι οτι θελω κανω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
διοτι αν δεν αισθανεσαι ανετα δεν εχει ουσια ρε παιδια,να θες να εκφραστεις και να φοβασαι μην ενοχλησεις τη βασουλα...καταπιεση σκετη.γι αυτο λεω,γυναικα που δε ρευεται,γυναικα δε λογιεται

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Παίδες,

Το που γαμιώνται τα ζευγάρια (επομένως και το που γουστάρουνε) εξαρτάται άμεσα απο την ηλικία:

Στα 17, παντού. Στο υπνοδωμάτιο, στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο δάσος, στην παραλία, στο μετρό (αργά με άδειο βαγόνι), στο club, στη θάλασσα, στην αμμουδιά, στο ασανσέρ, στο παγκάκι...

Στα 27 στο υπνοδωμάτιο, στο ξενοδοχείο, στο τροχόσπιτο, στη σκηνή, σε γκαρσονιέρα, στον καναπέ, στο αυτοκίνητο...

Στα 37 στο υπνοδωμάτιο, στο ξενοδοχείο και μπορεί και στη σκηνή.

Στα 47 στο υπνοδωμάτιο.

Στα 57 στο διάδρομο. Καθώς συναντιώνται, λέει ο ένας στον άλλο:
-"Αντε γαμήσου!"

Επισκέπτης
Εμένα μου αρέσει να πηδάω στο σπίτι της γκόμενας στα όρθια και οι γονείς της να είναι στο δίπλα δωμάτιο. Αισθάνομαι σαν κασκαντέρ που παίζει  σε τσόντα  :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εμένα μου αρέσει να πηδάω στο σπίτι της γκόμενας στα όρθια και οι γονείς της να είναι στο δίπλα δωμάτιο. Αισθάνομαι σαν κασκαντέρ που παίζει  σε τσόντα  :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

φαντάσου να παίρνει μάτι και ο μικρός της αδελφος και μετα να ζητάει λευτα για να μήν μιλήσει.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
στο olympic στο χαλανδρι που ειναι μακρια απο γνωστους και φιλους

το καλυτερο ομως ηταν ενα ξεκωλιασμα σε μια φιλη στο υπογειο παρκινγκ του ολπ στον πειραια. εριξα τα πισω καθισματα στο τζιπ και δοκιμασα τα αμορτισερ :cheesy:

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Karakitsos

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
να σας πω!!! εγω παλια γαμαγα στη τουαλετα με playboy καθε 1-2 μερες αναλογος με το τι ειχα φαει, τωρα πια εκσυνχρονιστικα και γαμαω 2 φορες ημερισιος στο ιντερνετ. :2funny:  :jerking::2funny: :jerking:

αν τυχει να ειναι και κοπελα παρουσα, πραγμα σπανιο, το παω για θαλασσα μερια. φοβερη η αισθηση μεσα στο νερο...........αν και χανω την ισοροπια μου ευκολα :grin:

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
να σας πω!!! εγω παλια γαμαγα στη τουαλετα με playboy καθε 1-2 μερες αναλογος με το τι ειχα φαει, τωρα πια εκσυνχρονιστικα και γαμαω 2 φορες ημερισιος στο ιντερνετ. :2funny:  :jerking::2funny: :jerking:

αν τυχει να ειναι και κοπελα παρουσα, πραγμα σπανιο, το παω για θαλασσα μερια. φοβερη η αισθηση μεσα στο νερο...........αν και χανω την ισοροπια μου ευκολα :grin:

Στην θαλασσα μεσα?
Ενδιαφερον!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.940
Πόντοι
606

επιτελους κι ενας ειλικρινης ανθρωπος :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom