Ξες τι γίνεται εκεί; Άκου να σε πω να με πεις αν πέφτω μέσα.
Πάει η άλλη κάνει σχέση. Ο τύπος φροντίζει για όλα, της λέει είσαι δίκη μου, σεβασμός κτλ αγάπη μου, επομένως κομμένα τα βραδιά στο κλαμπ κτλ. Κομπλέ.
Μόλις αυτή βαρεθεί, θα του πει αγάπη μου έχω μια ιδεα. Τι... ; Όχι όχι αγάπη είναι καλή ιδεα. Λέγε. Να, να ανοίξω δίκη μου δουλειά. Επομένως νύχια... κατά 99%. Ο τύπος αγοράζει χώρο, καναπέδες ακριβούς, γιανκ και Αλεξανδρίτη λέιζερ ξέρω γω τι.
Δες τώρα τι γίνεται, να σ εξηγήσω. Η γυναίκα δεν έχει ιδεα από μπιζνα. Αυτή νομίζει θα είναι μισή ώρα τη μέρα εκεί σαν το sex and the city και θα γελάει με τις φίλες της πριν πάει για φαγητό έξω. Οι φίλες της δε θα δώσουν φουλ τιμή γιατί «είναι φίλες της χρόνια», αυτοί που δουλεύουν θα πουν «η τυπισα έρχεται και φεύγει» άρα θα της πάρουν πελάτες για πριβέ δουλειά νύχι κτλ, η επιχείριση θα κάνει κοιλιά και θα πέσει εν τέλει. Και ξες τι θα γίνει μετά; Ο φιλος σου θα έχει κάθε μέρα πονοκέφαλο γιατί θα του πρήζει τα παπάρια με το νυχαδικο και το πώς δεν τραβάει. Άρα ο δικός σου έσκασε ένα καρό λεφτά για να μη μπορεί να κάτσει να πιει καφέ μαζί σου έξω χωρίς να του τα πρήζει στο βαιμπερ.
Τεσπα. Λέμε αλήθειες.