TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ξερω 3 περιπτωσεις που εχουν γκομενο και ουτε καν ασχολουνται με την κυρια τους οι δυο μαλιστα εχουν δουλειες δικες τουςγια πες
ξερω 3 περιπτωσεις που εχουν γκομενο και ουτε καν ασχολουνται με την κυρια τους οι δυο μαλιστα εχουν δουλειες δικες τουςγια πες
εισαι πολυ μπερδεμενος μαν μουόταν μια του επαγγέλματος έχει σχέση με κάποιον, αυτός λέγεται νταβατζής και όχι γκόμενος
στην μια περιπτωση που ξερω αυτος κοιμαται μυρωδια δεν εχει παρει οντωςγιατι νομιζεις το ξερει αυτος , οτι η τυπισσα ειναι του επαγγέλματος ?
αν δεν σε νοιαζει οτι οι πιθανότητες να πηγαινει και με αλλους ειναι αυξημενες τοτε ναιΡε τύποι αν σου αρέσει η γκόμενα πούτσα σου πόσες ψωλές έχει στραγγίξει....
Αν περνάς καλά και επικοινωνεις αληθινά(το πιο δυσκολο)όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
στην μια περιπτωση που ξερω αυτος κοιμαται μυρωδια δεν εχει παρει οντως
Ξεχνάμε και τα βασικά...όταν μια του επαγγέλματος έχει σχέση με κάποιον, αυτός λέγεται νταβατζής και όχι γκόμενος
Γιατί έχεις τετοιες ανασφάλειες ρε τύπε?αν δεν σε νοιαζει οτι οι πιθανότητες να πηγαινει και με αλλους ειναι αυξημενες τοτε ναι
Ξεχνάμε και τα βαδικά...
Αν της τα παίρνει ειναι νταβατζής. Αλλιως γκόμενος.
Ηλίθια συζητηση για τα αυτονόητα...
ρε φιλε εδω ειχα καποτε μια σχεση παντρεμενη η τυπισσα ,και ο αντρας της ηταν τοσο βλακας που ενω του ελεγε τελος μαζεψε τα και καν την και δεν θελω τιποτα ουτε για το παιδι ο τυπος καθονταν εκει και ετρωγε το κερατο τι λες τωρα σε αλλο κοσμο ζειςκρίμα τον δύσμοιρο τον άνθρωπο
ρε φιλε εδω ειχα καποτε μια σχεση παντρεμενη η τυπισσα ,και ο αντρας της ηταν τοσο βλακας που ενω του ελεγε τελος μαζεψε τα και καν την και δεν θελω τιποτα ουτε για το παιδι ο τυπος καθονταν εκει και ετρωγε το κερατο τι λες τωρα σε αλλο κοσμο ζεις
κρίμα τον δύσμοιρο τον άνθρωπο
το ξερω ..απο την αλλη η τυπισσα γουσταρε αντρες οχι τρανσφορμερΑπλα δε μπορούσε να σε δει λόγω ύψους, μην αγχώνεσαι άρχοντα.
ρε αδερφε δε θεωρεις πως το "ελλειψη επιλογων" ειναι λιγο υπερβολικο ? μπορεις να τα συνδιασεις ολα αυτα και απο μεριας δικιας σου και αντιστοιχα της συζηγου με εξυπνες κινησεις
Λάθος κάνεις. Δεν με νοιάζει να σε πεισω.μεγάλο ψέμα αυτό και το ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι μία γυναίκα που παίρνει χρήματα για να κάνει σεξ κοινώς το έχει κάνει επάγγελμα, δεν το κάνει τζάμπα ποτέ απαράβατος κανόνας αυτός, εξαιρείται η περίπτωση μόνο αν έχει ''τυλίξει'' κάποιον μπουνταλά που έχαψε το παραμύθι της Σταχτοπούτας.
Καθε ιστορια που αποτελει αφηγηση ειναι λογικο να δημιουργει αμφιβολια ως προς την αληθεια της...Σε έχω παρατηρήσει γενικά....
Έξυπνος αλλά σου αρέσει για κάποιο περίεργο λόγο η φιδίαση.
Αν είχε emoticon φιδάκι θα είχες αρκετά....
Πάρε ένα....
Οι κακογαμημενες ειναι μια περιπτωση και πολυγαμημενες αλλη. Ελπιζω να μην επενδυσεις σε καμια πραγματικα πολυγαμημενη γιατι δεν θα εχεις καλο τελος.Τύπε μου μάλλον δεν εχει τύχει να γνωρίσεις γυναίκες που ξέρουν να ξεπουτσιάζουν μα δεις αυτοπεποίθηση. Όσο για την ψυχολογία τις κακογαμημένες και αγάμητες να φοβάσαι και ακριβώς τα ίδια ισχύουν για τους άνδρες. Έλεος καπου με τις αντιλήψεις του 50.
Λάθος κάνεις. Δεν με νοιάζει να σε πεισω.
Μόνο σχέση;Δεν λες...και γάμο!!!Σήμερα, για να έχεις σχέση μετά τα 35 σου πρέπει να είσαι είτε γενναίος, είτε εύπορος ή άνετος οικονομικά με σπίτι, αμάξια, σταθερά εισοδήματα κλπ, είτε πολύ θύμα. Ενδεχομένως και τα 3 μαζί. Συνήθως οι άντρες είμαστε τέρμα θύματα και χάπατα.
Δεν είμαι Επαγγελματίας. Κ εννοείται οτι έχω προσωπική ζωή κ εννοείται οτι έχω κ Καυλες τις οποίες ικανοποιώ στην προσωπική μ ζωή. Οχι θα το έχω μόνο για δουλειά.οι επαγγελματίες βίζιτουδες, κομματάκι δύσκολο, νταβατζή μπορεί γκόμενο όμως όχι
Αυτό νομίζω αφορά εμένα κ τον γκομενο μίσως να κάνω λάθος εξάλλου τα λάθη είναι για τους ανθρώπους.
Λύσε μου όμως μια απορία πως νιώθει ο γκόμενος σου όταν γνωρίζει ότι εσύ παράλληλα με την σχέση σου εκδίδεσαι και με άλλους άντρες? ή δεν του το έχεις πει?