Νέα

Πόσα χλμ. έχει γράψει η δικιά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kayliariskwstas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 472
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
20.621

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν είμαι Επαγγελματίας. Κ εννοείται οτι έχω προσωπική ζωή κ εννοείται οτι έχω κ Καυλες τις οποίες ικανοποιώ στην προσωπική μ ζωή. Οχι θα το έχω μόνο για δουλειά.

από την στιγμή που πληρώνεσαι για τις υπηρεσίες και τον χρόνο, είσαι επαγγελματίας 100%
θα κατατασσόσουν στα semipro αν δεν κοιτούσες την ώρα και πρόσφερες υπηρεσίες που δεν προσφέρουν οι 100% επαγγελματίες

Τελευταία τροποποίηση:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Το κάνω κ τζαμπα. Οχι με εσένα φυσικά αλλα το κάνω. Φαίνεται σε πόνεσε πολύ το μπλοκ ματάκια μ
Ορμώμενος από τη φράση "το κάνω τσαμπα" θελω απλα να σε ρωτησω:
Απο εκεινον που το κανεις τσαμπα ζητας κατι αλλο(οχι χρηματα εννοειται)οπως την προσοχη του,το χρονο του,τον ερωτα του;
Η ειναι απλα μια χαλαρη χωρις την παραμικρη δεσμευση επαφη;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.587
Πόντοι
8.346
Σουηδια γιναμε..
michael jackson smile GIF

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Ρε μαλακες τη Μαλακιες λετε καποιοι στην Αννα24 μπορει να ειναι του επαγγελματος αλλα ειναι και γυναικα εννοειτε οτι οποιους γουσταρει θα δωσει τζαμπα ακομα και κωλο που λεει δεν δινει καποιος που θα τον γουσταρει τρελα θα της τον παρει μια χαρα και δε θα του παρει ουτε 1 ευρω απορω εσεις που λετε τις παπαριες γκομενες στη ζωη σας ποτε δεν ειχατε :think: :think: :think: :think:

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.186
Πόντοι
1.056
Ο καθένας γραφει οτι του κατέβει. Παιδια, ψυχραιμια και λογική. Σιγουρα δεν ειναι όλα ασπρο μαυρο αλλα μη βιάσουμε και τη λογική.
Τι προσωπικη ζωη με το "ταιρι" της θα εχει μια εκδιδομενη οταν ξεπατωνεται με αλλους πριν;

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.587
Πόντοι
8.346
Δεν είμαι Επαγγελματίας. Κ εννοείται οτι έχω προσωπική ζωή κ εννοείται οτι έχω κ Καυλες τις οποίες ικανοποιώ στην προσωπική μ ζωή. Οχι θα το έχω μόνο για δουλειά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό νομίζω αφορά εμένα κ τον γκομενο μ
Κοιτα οχι οτι με αφορα,αλλα το οτι εχεις αλλη δουλειά σαν βασικη δεν σε κανει μη επαγγελματια.

Εχεις αγγελια,εχεις νημα,εχεις τηλέφωνο για τα ραντεβού κ μονο, μια χαρα επαγγελματιας εισαι. Και μπράβο σου κ μαγκια σου.
Τουλάχιστον ετσι το βλέπω απο την πλευρά μου.
Γιατί οι περισσότερες κοπελες ετσι ειναι και αν παμε με το σκεπτικό σου κ ολες είναι μη επαγγελματιες,τοτε εχω την απορια ποιες ειναι ακριβώς οι επαγγελματίες στο τέλος.
Εγω δηλαδή θα χαρακτηριζα μια κοπελα ως μη επαγγελματια,αν το εκανε στο κρυφό και με πολυ κλειστο κυκλο.

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Απο εκεινον που το κανεις τσαμπα ζητας κατι αλλο(οχι χρηματα εννοειται)οπως την προσοχη του,το χρονο του,τον ερωτα του;

μπράβο ρε μάγκα μου ίσως η πιο εύστοχη ερώτηση ως τώρα :hi:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Ο καθένας γραφει οτι του κατέβει. Παιδια, ψυχραιμια και λογική. Σιγουρα δεν ειναι όλα ασπρο μαυρο αλλα μη βιάσουμε και τη λογική.
Τι προσωπικη ζωη με το "ταιρι" της θα εχει μια εκδιδομενη οταν ξεπατωνεται με αλλους πριν;
Μας δουλευεις ρε μεγαλε η αλλη ειχε τον πουτσο μου στο στομα της και την πηρε τηλ ο κερατας της να την πει κατι για το παιδι τους μια χαρα προσωπικη ζωη εχουν οι κεραταδες δε το ξερουν απλα αυτοι που τρωνε τζαμπα δηλαδη να σκεφτεις δηλαδη παροτι που ημουν στ αρχιδια μου εννιωσα καπως εκεινη τη στιγμη

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.186
Πόντοι
1.056
Ρε μαλακες τη Μαλακιες λετε καποιοι στην Αννα24 μπορει να ειναι του επαγγελματος αλλα ειναι και γυναικα εννοειτε οτι οποιους γουσταρει θα δωσει τζαμπα ακομα και κωλο που λεει δεν δινει καποιος που θα τον γουσταρει τρελα θα της τον παρει μια χαρα και δε θα του παρει ουτε 1 ευρω απορω εσεις που λετε τις παπαριες γκομενες στη ζωη σας ποτε δεν ειχατε :think: :think: :think: :think:
Δικιο εχεις φιλε. Της αρεσουν 60φευγα τυποι με 140 κιλα πανω τους, κατι ασπρομαλληλες κλπ κλπ σιγα μην παει μαζι τους για το χρημα. Δεν ειναι επαγγελματίας άλλωστε!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αλλα μη βιάσουμε και τη λογική.

αυτή ίδια ακριβώς απορία εξέφρασα και εγώ εξ αρχής:think:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Δικιο εχεις φιλε. Της αρεσουν 60φευγα τυποι με 140 κιλα πανω τους, κατι ασπρομαλληλες κλπ κλπ σιγα μην παει μαζι τους για το χρημα. Δεν ειναι επαγγελματίας άλλωστε!!!
Μεγαλε εισαι καραδοστοκος πραγματικα αμφιβαλω αν καταλαβες τη μαλακια που εγραψες

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.186
Πόντοι
1.056
Μας δουλευεις ρε μεγαλε η αλλη ειχε τον πουτσο μου στο στομα της και την πηρε τηλ ο κερατας της να την πει κατι για το παιδι τους μια χαρα προσωπικη ζωη εχουν οι κεραταδες δε το ξερουν απλα αυτοι που τρωνε τζαμπα δηλαδη να σκεφτεις δηλαδη παροτι που ημουν στ αρχιδια μου εννιωσα καπως εκεινη τη στιγμη
Το κέρατο το θεωρεις αληθινη προσωπικη ζωή;;;
Οκ μαζί σου

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
paληκαρια συνελθεται την γυναικα λεγανε οι παλιοι και στο μπουκαλι να την βαλεις θα γαμηθει με το φελο... εδω παντρεμενες που ντεμεκ μπροστα εχουν μια τελεια οικογενεια και απο πισω παει το κερατο συννεφο και απο τους δυο

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
20.621
Δεν ζητάω, ότι δίνει κάποιος (προσοχή έρωτα κλπ) το δίνει επειδή το νιώθει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom