Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Αυτό νομίζω αφορά εμένα κ τον γκομενο μ
δλδ εν γνώση του κερατούκλης το παλικάρι να φανταστώ?
Αν είναι εν γνώση τ πως είναι κερατουκλης?δλδ εν γνώση του κερατούκλης το παλικάρι να φανταστώ?
Ζηλευειςδλδ εν γνώση του κερατούκλης το παλικάρι να φανταστώ?
Δεν είμαι Επαγγελματίας. Κ εννοείται οτι έχω προσωπική ζωή κ εννοείται οτι έχω κ Καυλες τις οποίες ικανοποιώ στην προσωπική μ ζωή. Οχι θα το έχω μόνο για δουλειά.
Ορμώμενος από τη φράση "το κάνω τσαμπα" θελω απλα να σε ρωτησω:Το κάνω κ τζαμπα. Οχι με εσένα φυσικά αλλα το κάνω. Φαίνεται σε πόνεσε πολύ το μπλοκ ματάκια μ
Ζηλευεις
Κοιτα οχι οτι με αφορα,αλλα το οτι εχεις αλλη δουλειά σαν βασικη δεν σε κανει μη επαγγελματια.Δεν είμαι Επαγγελματίας. Κ εννοείται οτι έχω προσωπική ζωή κ εννοείται οτι έχω κ Καυλες τις οποίες ικανοποιώ στην προσωπική μ ζωή. Οχι θα το έχω μόνο για δουλειά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ορμώμενος από τη φράση "το κάνω τσαμπα" θελω απλα να σε ρωτησω:
Απο εκεινον που το κανεις τσαμπα ζητας κατι αλλο(οχι χρηματα εννοειται)οπως την προσοχη του,το χρονο του,τον ερωτα του;
Η ειναι απλα μια χαλαρη χωρις την παραμικρη δεσμευση επαφη;
Μας δουλευεις ρε μεγαλε η αλλη ειχε τον πουτσο μου στο στομα της και την πηρε τηλ ο κερατας της να την πει κατι για το παιδι τους μια χαρα προσωπικη ζωη εχουν οι κεραταδες δε το ξερουν απλα αυτοι που τρωνε τζαμπα δηλαδη να σκεφτεις δηλαδη παροτι που ημουν στ αρχιδια μου εννιωσα καπως εκεινη τη στιγμηΟ καθένας γραφει οτι του κατέβει. Παιδια, ψυχραιμια και λογική. Σιγουρα δεν ειναι όλα ασπρο μαυρο αλλα μη βιάσουμε και τη λογική.
Τι προσωπικη ζωη με το "ταιρι" της θα εχει μια εκδιδομενη οταν ξεπατωνεται με αλλους πριν;
Δικιο εχεις φιλε. Της αρεσουν 60φευγα τυποι με 140 κιλα πανω τους, κατι ασπρομαλληλες κλπ κλπ σιγα μην παει μαζι τους για το χρημα. Δεν ειναι επαγγελματίας άλλωστε!!!Ρε μαλακες τη Μαλακιες λετε καποιοι στην Αννα24 μπορει να ειναι του επαγγελματος αλλα ειναι και γυναικα εννοειτε οτι οποιους γουσταρει θα δωσει τζαμπα ακομα και κωλο που λεει δεν δινει καποιος που θα τον γουσταρει τρελα θα της τον παρει μια χαρα και δε θα του παρει ουτε 1 ευρω απορω εσεις που λετε τις παπαριες γκομενες στη ζωη σας ποτε δεν ειχατε
αλλα μη βιάσουμε και τη λογική.
Τι προσωπικη ζωη με το "ταιρι" της θα εχει μια εκδιδομενη οταν ξεπατωνεται με αλλους πριν;
Μεγαλε εισαι καραδοστοκος πραγματικα αμφιβαλω αν καταλαβες τη μαλακια που εγραψεςΔικιο εχεις φιλε. Της αρεσουν 60φευγα τυποι με 140 κιλα πανω τους, κατι ασπρομαλληλες κλπ κλπ σιγα μην παει μαζι τους για το χρημα. Δεν ειναι επαγγελματίας άλλωστε!!!
Το κέρατο το θεωρεις αληθινη προσωπικη ζωή;;;Μας δουλευεις ρε μεγαλε η αλλη ειχε τον πουτσο μου στο στομα της και την πηρε τηλ ο κερατας της να την πει κατι για το παιδι τους μια χαρα προσωπικη ζωη εχουν οι κεραταδες δε το ξερουν απλα αυτοι που τρωνε τζαμπα δηλαδη να σκεφτεις δηλαδη παροτι που ημουν στ αρχιδια μου εννιωσα καπως εκεινη τη στιγμη
Α καλα εσυ εχεις το στεμα των στοκων οχι αστεια εισαι υψηλη προσωπικοτηταΤο κέρατο το θεωρεις αληθινη προσωπικη ζωή;;;
Οκ μαζί σου
Δεν ζητάω, ότι δίνει κάποιος (προσοχή έρωτα κλπ) το δίνει επειδή το νιώθειΟρμώμενος από τη φράση "το κάνω τσαμπα" θελω απλα να σε ρωτησω:
Απο εκεινον που το κανεις τσαμπα ζητας κατι αλλο(οχι χρηματα εννοειται)οπως την προσοχη του,το χρονο του,τον ερωτα του;
Η ειναι απλα μια χαλαρη χωρις την παραμικρη δεσμευση επαφη;