aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Και εγώ ..Εγώ την κατουραω λίγο αυτή την ελληνική νοοτροπία, όχι σε όλα της, σε πολλά της όμως
Και εγώ ταιριάζουμε
Και εγώ ..Εγώ την κατουραω λίγο αυτή την ελληνική νοοτροπία, όχι σε όλα της, σε πολλά της όμως
Και εγώ ..
Και εγώ ταιριάζουμε
Δεν μπορώ να παντρευτώ είμαι παντρεμένος....μόνο σχέση μπορώ να κάνω ...
Καλά στέφανα...
ΥΓ
Έχετε λαλήσει εδώ μέσα
Αυτά πάνε στα ροφήματα μάν.
Μην μπερδεύεσαι.
Αννα εγω θα συμφωνήσω σε πολλά όμως θέλω να σε ρωτήσω κάτι..πες ότι βγαίνεις με ένα παιδί κ σου αρέσει τρελά κ θέλετε να το πάτε σοβαρά αν σου πει έχω πάει με 500 δεν θα σε προβληματίσει; Όχι από ηθικής πλευράς ετσι από θέμα προδιάθεσης ρωτάωΕγώ την κατουραω λίγο αυτή την ελληνική νοοτροπία, όχι σε όλα της, σε πολλά της όμως
Με τον Σπαλιαρα θα βγει!!!!Αννα εγω θα συμφωνήσω σε πολλά όμως θέλω να σε ρωτήσω κάτι..πες ότι βγαίνεις με ένα παιδί κ σου αρέσει τρελά κ θέλετε να το πάτε σοβαρά αν σου πει έχω πάει με 500 δεν θα σε προβληματίσει; Όχι από ηθικής πλευράς ετσι από θέμα προδιάθεσης ρωτάω
Δεν θα ρωτούσα. Αν το έλεγε απο μόνος του ναι θα ρωτούσα πως κ γιατί προέκυψε τόσο μεγάλος αριθμός, αλλά αν τα βρίσκαμε σε όλα δεν θα ήταν ανασταλτικός παράγοντας σε καμια περίπτωσηΑννα εγω θα συμφωνήσω σε πολλά όμως θέλω να σε ρωτήσω κάτι..πες ότι βγαίνεις με ένα παιδί κ σου αρέσει τρελά κ θέλετε να το πάτε σοβαρά αν σου πει έχω πάει με 500 δεν θα σε προβληματίσει; Όχι από ηθικής πλευράς ετσι από θέμα προδιάθεσης ρωτάω
Εμένα έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα η δικιά μου και είμαι περήφανος για αυτό !!!!!!
Άλλαξες άβαταρ....χαχαχαΤι είναι η γυναίκα για να έχει γράψει χιλιόμετρα, αυτοκίνητο?
Εσύ είσαι εδώ ....δεν έχεις σχέση τώραΜια αλήθεια έγραψα, πενήντα πίπες γράψατε. Έτσι λειτουργεί το traffic, να ξέρετε. Πας αφήνεις ένα κομμάτι ψωμί και έρχονται όλα τα σπουργίτια από πάνω το γαμάνε και αφήνουν και τις κουτσουλιές τους μετά. Σας αγαπώ όλους.
Ναι έβαλα το μάτι του Horus !!Άλλαξες άβαταρ....χαχαχα
πως δεν εχει τον προσβαλεις τωρα καταρχην περνει θεση γιατι ξερει απο προβοσκιδουχαΕσύ είσαι εδώ ....δεν έχεις σχέση τώρα
Εσύ αγράμματος είσαι ...που τα ξέρεις αυτά !!!!!!Ναι έβαλα το μάτι του Horus !!
Ε όλο και κάτι ξέρουμε απο φιλοσοφίαΕσύ αγράμματος είσαι ...που τα ξέρεις αυτά !!!!!!
Θα τον ελεγε...ψευτη και ψωνιοΑννα εγω θα συμφωνήσω σε πολλά όμως θέλω να σε ρωτήσω κάτι..πες ότι βγαίνεις με ένα παιδί κ σου αρέσει τρελά κ θέλετε να το πάτε σοβαρά αν σου πει έχω πάει με 500 δεν θα σε προβληματίσει; Όχι από ηθικής πλευράς ετσι από θέμα προδιάθεσης ρωτάω