Νέα

Πως θα αντιδρούσατε εαν ειχατε γιο και σας ελεγε οτι ειναι <γκει> ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως θα αντιδρούσατε εαν ειχατε γιο και σας ελεγε οτι ειναι <γκει> ?

• Θα το επερνα ψυχραιμα για να βρω λυση

Ψήφοι: 44 32,8%
  • Θα τον εδιωχνα απο το σπιτη

Ψήφοι: 12 9,0%
  • Η αγαπη μου προς αυτον δεν θα υπηρχε αλλο

Ψήφοι: 7 5,2%
  • Θα τον σκοτωνα επιτοπου

Ψήφοι: 16 11,9%
  • Δεν ξερω/Δεν απαντω

Ψήφοι: 18 13,4%
  • Θα τον εστελνα με τον λιλα για ταινια να βγαλει κανα φραγκο

Ψήφοι: 24 17,9%
  • Σιγα, και εγω πουστρα ειμαι ας μοιασει και αυτος σε μένα

Ψήφοι: 7 5,2%
  • Θα παθαινα εγκεφαλικο

Ψήφοι: 16 11,9%
  • Δεν εχω γιο, και ουτε σκοπευω να αποκτησω γενικα παιδια

Ψήφοι: 13 9,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγω λεω να τους κλεινουμε σε ψυχιατρεια μεχρι να θεραπευτουν. Να τους βοηθησουμε ρε παιδι μου. Τι σκατα πολιτισμενη κοινωνια ειμαστε. Τους αθεραπευτους ομως, φυλακη. Δε γινεται να κυκλοφορουν ελευθεροι. Πρεπει να σκεφτουμε και το καλο των παιδιων μας... Αφηστε που κανοντας αυτα που κανουν μεταξυ τους, διαπραττουν αμαρτια.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
εγω λεω να μην ντρεπονται που ειναι πουστηδες, αντιθετως να τονιζουν τη γυναικια φυση τους, να γινονται τραβελια για να τους γαμαμε

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ένα σύγχρονο Καιάδα είναι αυτο που χρειαζόμαστε. Οι σοφοί Σπαρτιάτες την είχαν βρει τη λύση. Αλλά ο πούστης είναι ένα πρότυπο που πλασσάρεται από τα γαμμημένα μμε σαν ένα πρότυπο επιτυχίας. Αν δεν είσαι πούστης ή βίζιτα δε κάνεις καριέρα στη τηλεόραση.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Αλλά ο πούστης είναι ένα πρότυπο που πλασσάρεται από τα γαμμημένα μμε σαν ένα πρότυπο επιτυχίας. Αν δεν είσαι πούστης ή βίζιτα δε κάνεις καριέρα στη τηλεόραση.

θελεις κι εσυ να κανεις καριερα στην τηλεοραση ;)

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Εμένα στα αρχίδια μου η τηλεόραση απλά λεω τι επικρατεί. Δηλαδή εσύ τωρα που είπες αυτη τη παπαρια θεωρείς τον εαυτο σου πιο εξυπνο ή οτι μου την είπες. Πόσο μαλακας και κομπλεξικός είσαι ρε φιλαράκι?

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα στα αρχίδια μου η τηλεόραση απλά λεω τι επικρατεί. Δηλαδή εσύ τωρα που είπες αυτη τη παπαρια θεωρείς τον εαυτο σου πιο εξυπνο ή οτι μου την είπες. Πόσο μαλακας και κομπλεξικός είσαι ρε φιλαράκι?
ο Αλέκος ρε?  :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16

τωρα γιατι μιλας κομματικα?
εγω μια ερωτηση εκανα, δεν ειμαστε ολοι εξυπνοι εδω μεσα να πιανουμε το νοημα που θελει να μας δωσει ο συναγωνιστης.
και στην τελικη αμα δεν θελεις να κανεις καριερα στην τηλεοραση τι σου φταινε οι πουστηδες?

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
τωρα γιατι μιλας κομματικα?
εγω μια ερωτηση εκανα, δεν ειμαστε ολοι εξυπνοι εδω μεσα να πιανουμε το νοημα που θελει να μας δωσει ο συναγωνιστης.
και στην τελικη αμα δεν θελεις να κανεις καριερα στην τηλεοραση τι σου φταινε οι πουστηδες?
Κοίτα φίλε εμένα στα αρχίδια μου οι ειρωνίες σου. Είπα ότι το πουστρηλίκι είναι ένα ραγδαίως αυξανόμενο φαινόμενο επειδή πλασάρεται σαν πρότυπο απο τα γαμμημένα μμε. Υπό άλλες συνθήκες το αδερφάτο δε θα ήταν τόσο ενισχυμένο. Ανοίγεις τη τηλεόραση και σε κάθε εκομπή υπάρχει και ένας πουστης. Λίγο τάση να έχει το παιδί λίγο μαλάκες γονείς που λόγω δουλειάς και αυξημένων ωρών εκτός σπιτιού και κατα συνεπειεα εκτός αντροφής παιδιού δε βλέπουν τα προμηνύματα και να σου ο γιος γίνεται θεματακι στο bourdela με  τo TS να συνοδεύειε πλέον το ονομά του

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
αχα .. μαλιστα....... οοοοοοκ

Δεν αγχωνομαι καθολου καθως δεν θα εργαζομαι μεχρι 1η σεμπτεβριου....
Πριν λιγο ξαναξυπνησα και τωρα θα κατεβω στην πλατεια για καφεδακι
Xαχα ..... μέχρι 1η Σεπτέμβρη;  :cheesy:

Δημήτρη εκπαιδευτικός είσαι;  :grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μέχρι στιγμής έχουμε διαβάσει πολλά και διάφορα..

Οσο και να το παιδεύουμε , όσο και να το συζητάμε , ότι και να πούμε δεν θα βγάλουμε άκρη..το να κάτσουμε να αναλύσουμε ένα θέμα που εδώ και κάμποσες ώρες μας έχει κολλησει στο τοίχο βγάζοντας μας σκέψεις "τεχνητές" ή φυσιολογικές είναι κάτι που δεν έχει τέλος..δεν θα μπω στη διαδικασία να πω την άποψη μου αναλυτικά γιατι ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα..

Ούτε θα μπω στη διαδικασία να δώσω υποκριτικές απαντήσεις..ούτε και να το παίξω κουλ..εντάξει..θα συμβεί ένα γεγονός..όπως ειπε κι ένας άλλος συναγωνιστής άν επιζήσω από εγκεφαλικό/έμφραγμα ή ότι διάολο μου έρθει πρώτο , θα το κουβεντιάσω απλά για ψυχολογικούς λόγους..ναι θα μου έρθει κάπως , θα φρικαρω αλλά θα το αποδεχτώ στη τελική γιατί θα είναι το παιδί μου (όποτε παντρευτώ και κάνω παιδιά δλδ)..τώρα το άν θα φταίω εγώ ή η οποιαδήποτε μέλλουσα γυναίκα μου ή το παρελθόν μας ή τα χρωμοσώματα , αντισώματα , κληρονομηκότητες ή η μη σωστή ανατροφή ή πολλή υπερπροσταία που δίνει συνήθως η μάνα ή το ότι δεν τον πήρα από τα 10 να τον πάω στα μπουρδέλα είναι μια άλλη ιστορία..

μου αρέσει που δεν θα έκανα ανάλυση..
:grin:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.654
Πόντοι
3.575
Xαχα ..... μέχρι 1η Σεπτέμβρη;  :cheesy:

Δημήτρη εκπαιδευτικός είσαι;  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Οχι τυπε μου...

Ενας φτωχος πλην τιμιος λαχειοπωλης ειμαι σε προσωπικη αδεια  ;)

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rolleyes:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το τι θα κάνει ο γιός μου στο κρεβάτι του είναι δικός του λογαριασμός όμως... "Τα εν οίκω μη εν δήμω"
Θα προσπαθούσα να του εξηγήσω τι σημαίνει το παρακάτω ποίημα... αλλά αυτό θα το κάνω ούτως ή άλλως

Όσο μπορείς (1913)

Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.

Μην την εξευτελίζεις πηγαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά κ' εκθέτοντάς την
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινήν ανοησία,
ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική.
Πολύ καλό.....ποιός το έχει γράψει;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rolleyes:
ΟΚ ρε Μήτσο ..... κουβέντα να γίνεται ..... :grin:

Αλλά η κοινωνική μόρφωση δεν θέμα πτυχίων η δουλειάς. Κάποιος/κάποια μπορεί να έχει και Phd και να είναι ο απόλυτος κάγκουρας .....  :(

Off topic μάγκες όλα αυτά .....  :P

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

Αλλά η κοινωνική μόρφωση δεν θέμα πτυχίων η δουλειάς. Κάποιος/κάποια μπορεί να έχει και Phd και να είναι ο απόλυτος κάγκουρας .....   :(

ετσι ρε μαγκα.Να ξερεις οτι οι πιο μορφωμενοι εδω μεσα γαμουσαν κατσικες στο χωριο τους οχι να χειριστουν ενα παιδι δεν ξερουν...

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.654
Πόντοι
3.575

Αλλά η κοινωνική μόρφωση δεν θέμα πτυχίων η δουλειάς. Κάποιος/κάποια μπορεί να έχει και Phd και να είναι ο απόλυτος κάγκουρας .....   :(

Ναι ρε συ .... ΧΑΒΑΛΕΣ να γινεται  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom