Επισκέπτης
Εεε όχι κ Η,μην λέμε ότι θέλουμε!!!Ειπα κι εγω, δεν θα πεταχτει απο καπου η Βελβυ?
Εεε όχι κ Η,μην λέμε ότι θέλουμε!!!Ειπα κι εγω, δεν θα πεταχτει απο καπου η Βελβυ?
:oΕεε όχι κ Η,μην λέμε ότι θέλουμε!!!
Φιλικό πάντα το κωλοδαχτυλακι ε??
Εlementary...
Εεε όχι κ Η,μην λέμε ότι θέλουμε!!!
Γιαυτο πιστευω οτι εισαι αντρας για να μην με εκνευριζεις. Τωρα που περασα σε αυτο το σταδιο δεν εχω προβλημα...Δεν επρεπε να πεις οτι προτιμας να με θεωρεις αντρα. Τωρα οποτε με παραθετεις γελαω , γιατι σκεφτομαι ποσο σε εκνευριζω
Θα πάω σε ψυχολόγο από Δευτέρα,κανόνισα ραντεβού!!!βλαμμενο εισαι παιδι μου? κανε κατι να αλλαξεις. κουραση λεμε :S
Θα πάω σε ψυχολόγο από Δευτέρα,κανόνισα ραντεβού!!!
Προς το παρόν κάθισε να ξεκουραστείς:
Δεν κοβεται, μην προσπαθεις, χαμενος χρονος
Γιαυτο πιστευω οτι εισαι αντρας για να μην με εκνευριζεις. Τωρα που περασα σε αυτο το σταδιο δεν εχω προβλημα...
Θελω να κοψω την μαλακια, και δεκα γυναικες να εχω γαμήσει εχω θα την πέξω, πως να το κόψω?
Γιατη εινα ενοχλητικο οταν ειμαι στο δρομο να ψάχνω τουαλέτα...Γιατι να το κοψεις?
Αααα τόσο πολύ!!!Γιατη εινα ενοχλητικο οταν ειμαι στο δρομο να ψάχνω τουαλέτα...
Θελω να κοψω την μαλακια, και δεκα γυναικες να εχω γαμήσει εχω θα την πέξω, πως να το κόψω?
Ναι παω μπροστα στης μαυρες μπας και με λυπηθει καμια και μου κανει τπτΑααα τόσο πολύ!!!
Εεε ντάξει ρε συ βγάλτην κ παιξτήν στον δρόμο,έχεις πρόβλημα;;;
Οπως πάντα κακογουστη...το πουλι σου? :o
ετσι
Aεί μωρή δυσκοίλια!!!δεν μπορω να κοιμηθω απο το γαμοφταρνισμα, εχω κ τις μαλακιες σου.
οου ντιρ λορντ :-
Αν κρατάς ένα 20e όλο κ κάποια θα σε λυπηθεί!!!Ναι παω μπροστα στης μαυρες μπας και με λυπηθει καμια και μου κανει τπτ
Να αυτο εννοω, τετοιο χιουμορ για αντρας παει και ερχεται. Αν γυναικα εχει τετοιο χιουμορ και δεν εχει μαθει να μην το χρησιμοποιει, ειναι πολυ εκνευριστικοαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το σταδιο της αρνησης ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
:S