Νέα

Την συμβουλή σας....(πρόβλημα ναρκωτικών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr.blonde
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε σοβαρευτειτε λιγο. ζηταει τη γνωμη μας το παλικαρι για ενα τοσο σοβαρο θεμα και λετε οτι σας κατεβει ;; ελεος δηλαδη

Ακριβως επειδη ειμαστε σοβαροι κυριε δεν λεμε τη γνωμη μας. Τετοια προβληματα χριζουν εξειδικευμενης μεταχειρισης και δεν το κατεχουμε το σπορ. Εκτος και αν τον ποναει το τυφλο του. Εκει να βοηθησουμε :jerking:

Επισκέπτης
Η αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα μεχρι το τελος. Με εκνευριζουν τοσο πολυ τα κλαψομουνικα που απο ενα σημειο και μετα ουτε διαβαζω και κυριως ουτε ακουω.
Το κειμενο ειναι γραμμενο ωστε να προκαλει οικτο , ΚΑΙ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΟΙΚΤΟ.

Τελος , ποιος πουστης διαδιδει οτι εχουμε μελος στο μπου την Τενια  Μακρη και ο καθε πικραμενος ποσταρει το προβλημα του? Τι ψαχνει ακριβως ο καμενος φιλος απο ενα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΑΪΤ  γαμω τα καμενα εγκεφαλικα του κυτταρα?
Νταξεί τα φόρουμ έχουνε το καλό ότι λες ότι θες άνετα,χωρίς την κόμπλα του face to face...

Το κακό είναι ότι θα ακούσεις κ ότι μαλακία να'ναι επειδή δεν υπάρχει πάλι η κόμπλα του face to face.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Η αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα μεχρι το τελος. Με εκνευριζουν τοσο πολυ τα κλαψομουνικα που απο ενα σημειο και μετα ουτε διαβαζω και κυριως ουτε ακουω.
Το κειμενο ειναι γραμμενο ωστε να προκαλει οικτο , ΚΑΙ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΟΙΚΤΟ.

Τελος , ποιος πουστης διαδιδει οτι εχουμε μελος στο μπου την Τενια  Μακρη και ο καθε πικραμενος ποσταρει το προβλημα του? Τι ψαχνει ακριβως ο καμενος φιλος απο ενα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΑΪΤ  γαμω τα καμενα εγκεφαλικα του κυτταρα?

πας καλα ρε?το προβλημα του λεει.τι οικτο και παπαριες λες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Εισαι εντελως φαουλ και ακυρη. Και επιτελους επειδη πολλες φορες εχω δει εδω μεσα να γραφουν καποιοι οτι "σιχαινονται το κλαψομουνιασμα", εχω να πω οτι ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, θυμηθητε το αυτο οταν θα σας ερθει κλαμμα και σας, για τον οποιονδηποτε λογο, οτι κανενας δεν θα σας δωσει σημασια επειδη κλαψομουνιαζετε. Η πολλη σκληραδα σας μαρανε ολους.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ποσο τραγικοι μπορει να ειστε μερικοι
πρεπει να το παθει καποιος δικος σας ανθρωπος και τοτε να πατε να τον ρωτατε αυτες τις εξυπναδες
χορτασαμε απο μαλακες

OP
OP
M

mr.blonde

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο καταρχην που το εβγαλες απο μεσα σου, εστω και μεσω ενος φορουμ. ειναι μια αρχη.

φουντα και κοκα απο οσο ξερω δεν προκαλουν εξαρτηση πραγματικη (δεν μιλαω για εγκεφαλικη)

φιλε προσπαθησε να ξαναμπεις στις παρεες σου και προσπαθησε να βρεις μια κοπελα που να ειναι μακρια απο αυτα για να μεινεις και εσυ και να εχεις κατι που πραγματικα θα γουσταρεις.

και εγω ετσι ηξερα για το χορτο τουλαχιστον για αυτο καπνιζα χωρις φοβο.. μετα απο τοσους μηνες σχεδον καθημερινης χρησης ομως.. εστω και μια βδομαδα καθαρος φαινεται γαμησε τα.. mr.x απο οτι ειδα μονο το κεντρο του οκανα κανει για μενα.. αλλα νιωθω οτι αυτο ειναι για τα πρεζονια..

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ρε φιλαρακι πρωτη φορα ακουω εξαρτηση απο χορτο και πιστεψε με αν υπηρχε θα το ηξερα.. το ποιο πιθανο ειναι να σου εχει κατσει ψυχολογικα οποτε εισαι τυχερος γιατι σε τετοιες περιπτωσεις και ενας ψυχολογος μπορει να σε βοηθησει.. σωματικη εξαρτηση με τη φουντα δεν υπαρχει.. αν υπηρχε η μιση Ελλαδα θα ηταν εθισμενη... ολα ειναι στο μυαλο αλλα αφου σε εχει παρει απο κατω ζητα βοηθεια.. ειναι πολυ πιο ευκολο απ' οτι νομιζεις..

Φιλικα.

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε καταρχην για να εβγαλες τα εσωψυχα σου εδω μεσα ή εισαι τελειος απελπισμενος ή σπας την πλακα σου. αλλα σιγα ρε φιλε τα τρελλα ντραγκια που πηρες και δεν μπορεις να ξεκοψεις. σαν πρεζακι που βαραει 20 χρονια κανεις. καταρχην καλα σε λενε τα παιδια πανε σε κανεναν ειδικο. την ζουζου αμα την ακουμπησεις ειναι σαν φωτια καιγεσαι. ξερεις οτι αμα βαλεις το χερι σου στην φωτια θα καεις εσυ γιατι το εβαλες? Εγω σου προτεινω να ΑΛΛΑΞΕΙΣ αμεσως παρεες. Το πιο πιθανον αμα δεν γινεις πρεζακι ειναι να βρεθεις σε κανενα κελι για παρανομη χρηση. Βρες με τιποτα αλλο να ασχοληθεις.Γενικα κοιτα να ξεκοψησεις απο τις παρεες σου. Οσο υπαρχουνε τριγυρω εσυ θα μπαινεις στον πειρασμο. Πανε σε κανενα χωριο να ηρεμησεις.το θεμα ειναι θελεις αληθινα να ξεκοψεις ή απλα λες οτι θελω να ξεκοψω

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
δεν ξερω πως να ξεκινησω, μαλλον δεν θα το ποσταρω ουτε αυτη την φορα.. πφφφ.. ειναι αστειο.. το ποσο ευκολα μπορεις να χασεις το μετρο οταν δεν υπαρχει μετρο.. ολα.. δεν συμμετεχω και πολυ στο φορουμ αλλα που και που λεω καμια μαλακια.. ειναι αστειο.. ολα ειναι αλυσιδωτες αντιδρασεις.. ειδα ενα παλιο μου ποστ.. εκανα οτι δεν ηξερα και καλα τι εννοουσε ο τυπος στην ομονοια οταν μου ειπε μαυρο.. ποσο ωραια ηταν αυτη η περιοδος.. μακαρι να μπορουσα να γυρισω πισω.. σχεδον 8 μηνες μετα μου φαινεται τοσο μακρινος αυτος ο εαυτος μου.. εχω χαθει απο ολους τους φιλους μου.. με επαιρναν τηλεφωνο σχεδον καθε μερα ολοι τους αλλα εγω ημουν τοσο μαστουρωμενος που δεν μπορουσα ουτε να απαντησω.. τους επαιρνα μετα απο καμια βδομαδα και τους ελεγα μια μαλακια δικαιολογια οτι εχασα το κινητο ή δεν ειχα καρτα.. μετα απο 2-3 μερες παλι τα ιδια.. με μαθηματικη ακριβεια αποκοπηκαμε.. βρηκα αλλους ομως.. δεν καναμε τιποτα αλλο οταν βρισκομασταν περα απο το να την πινουμε.. κουραστηκα.. τι τα λεω εδω περα... δεν εχω που αλλου να τα πω... πριν φτασει καν το καλοκαιρι μαστουρωνα συνεχομενα κατα την διαρκεια της μερας.. για πολλες μερες.. εχασα το μετρημα.. πραγματικα δεν ηξερα τι μερα ηταν μονο απο το χορτο.. ζουσα σε ενα παραλληλο συμπαν το οποιο δεν εβγαζε πουθενα.. μετα απο ενα σημειο δεν με επιανε.. επεφτα σε καταθλιψη.. φαυλος κυκλος.. μεσολαβησε το καλοκαιρι.. κρατηθηκα 2 μηνες μιας κ δεν μπορουσα να βρω.. σεπτεμβρης.. μεχρι τοτε δεν ειχα καταλαβει που πηγαινε το πραγμα.. καπου εκει ομως τα πραγματα ξεφυγαν τελειως απο τον ελεγχο.. εκανα την μαλακια να παρω αντιψυχωτικα αντικαταθλιπτικα ενας θεος ξερει τι μπας κ κανουν κατι.. ολα μπερδευονταν.. το μυαλο μου τα επαιξε τελειως.. εγιναν καποια πραγματα που δεν θελω να αναφερω.. και φτανουμε στο σημερα.. το χορτο ειναι σαν ανεκδοτο μπροστα στην κοκα.. λογικα αυριο θα το μετανιωσω που καθομαι και τα λεω αλλα αυτο που εγινε σημερα δεν μπορουσα καν να το φανταστω οτι θα εφτανα σε αυτο το σημειο.. δεν ημουν εγω αυτος σημερα.. καποιος αλλος ηταν.. αρχιζω να τα χανω .. αλλα δεν μπορω να σταματησω.. ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΓΑΜΩΤΟ!!!! δεν θελω να παρω αυτο τον δρομο.. θελω να γινω παλι ο παλιος εγω αλλα δεν ξερω πως
ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ !!!!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δεν ημουν εγω αυτος σημερα.. καποιος αλλος ηταν.. αρχιζω να τα χανω .. αλλα δεν μπορω να σταματησω.. ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΓΑΜΩΤΟ!!!! δεν θελω να παρω αυτο τον δρομο.. θελω να γινω παλι ο παλιος εγω αλλα δεν ξερω πως

Επισκέπτης
χωρις να κρινω αν εχεις δικιο ή αδικο... αμα χαλιεσαι, μην παιζεις μπαλα εδω... παιξε σε αλλο γηπεδο...

χωρις να κρινω αν εχεις δικιο η αδικο....αμα χαλιεσαι απο αυτα που γραφω , μην τα διαβαζεις. Και κυριως μην απαντας. Αλλιως ας αρχισουμε την κολοκυθια.

πας καλα ρε?το προβλημα του λεει.τι οικτο και παπαριες λες?

Το να λες , θελω να κοψω αλλα δεν μπορωωωωωωωω , εχει λιγο καιρο που αρχισα την κοκα αλλα δεν μπορω να κοψωωωωω , δεν θελω να ειμαι ετσι αλλα (μαντεψτε ) δεν μπορωωωωωωωω , για μενα ειναι κλαψομουνιασμα. Και ναι φιλε Αλεξανδρε  πρεπει να ειμαστε σκληροι. Αλλιως ας καθησει να τον γαμανε κιολας για να εχει να πινει και να καλιει μετα για το που καταντησε.

Και στην τελικη , ολοι εσεις που θα το παιξετε και καλα συμπαρασταση εδω μεσα , εχει περασει απο το μυαλουδακι σας οτι μπορει να του κανετε χειροτερο κακο ? Πες τα να ξαλαφρωσεις του λεει ο αλλος. Σε ποιον να τα πει ρε? Στην οθονη του?  
20 χρονων και δεν ξερει οτι υπαρχουν ειδικοι να τον βοηθησου?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
χωρις να κρινω αν εχεις δικιο η αδικο....αμα χαλιεσαι απο αυτα που γραφω , μην τα διαβαζεις. Και κυριως μην απαντας. Αλλιως ας αρχισουμε την κολοκυθια.

Το να λες , θελω να κοψω αλλα δεν μπορωωωωωωωω , εχει λιγο καιρο που αρχισα την κοκα αλλα δεν μπορω να κοψωωωωω , δεν θελω να ειμαι ετσι αλλα (μαντεψτε ) δεν μπορωωωωωωωω , για μενα ειναι κλαψομουνιασμα. Και ναι φιλε Αλεξανδρε  πρεπει να ειμαστε σκληροι. Αλλιως ας καθησει να τον γαμανε κιολας για να εχει να πινει και να καλιει μετα για το που καταντησε.

Και στην τελικη , ολοι εσεις που θα το παιξετε και καλα συμπαρασταση εδω μεσα , εχει περασει απο το μυαλουδακι σας οτι μπορει να του κανετε χειροτερο κακο ? Πες τα να ξαλαφρωσεις του λεει ο αλλος. Σε ποιον να τα πει ρε? Στην οθονη του? 
ενω το να λες σε εναν ανθρωπο οτι τραβα γαμησου και κλαψε αλλου(αν λεει αληθεια)
ειναι το ημισι του παντως
τη πραγματικη βοηθεια αλλοι την χρειαζονται

Επισκέπτης
Εεε μερικοί έχουνε την μαλακιά στο κεφάλι κ κομπλάρουνε σε τέτοια θέματα,οπότε την βγάζουνε στο ίντερνετ που δεν αποτελεί φυσικά λύση...

Κακώς αλλά συμβαίνει.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Φίλε καλό θα ήταν να κάνεις και άλλα πράγματα.Να ξαναδεθείς με φιλαράκια που είχες καιρό να δεις και που είναι μακριά από τέτοια.Να βρεις και κανά γκομενάκι που είναι έξω από τη φάση που είπε και ένας συναγωνιστής.Αφού σε χαλάνε ρε αδερφέ τι τα πίνεις?Κανα τσιγαράκι που και που δεν κάνει κακό αλλά άμα χάνεται το μέτρο γάμησέ τα.Άμα δεν κάνεις τίποτα όλη μέρα η μόνη σου έγνοια θα είναι πως να μαστουρώσεις.Και μακριά από τον ποτισμένο με αμμωνία αλβανό της Ομόνοιας.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

Το να λες , θελω να κοψω αλλα δεν μπορωωωωωωωω , εχει λιγο καιρο που αρχισα την κοκα αλλα δεν μπορω να κοψωωωωω , δεν θελω να ειμαι ετσι αλλα (μαντεψτε ) δεν μπορωωωωωωωω , για μενα ειναι κλαψομουνιασμα. Και ναι φιλε Αλεξανδρε  πρεπει να ειμαστε σκληροι. Αλλιως ας καθησει να τον γαμανε κιολας για να εχει να πινει και να καλιει μετα για το που καταντησε.

σιγα μην βρει λυση απο δω μεσα.σε ειδικο θα παει και αυτο ειναι το σωστο!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
και ξανα στην τελικη λοιπον, με τη δικη σου λογικη, αν χαλαστηκες μ αυτα που εγραψε ας μην τα διαβαζες και κυριως ας μην τα απανταγες...

OP
OP
M

mr.blonde

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καταρχην δεν υπαρχει λογος για τσακωμους.. δεν παρεξηγω.. δεν αρνουμαι οτι ισως ειμαι στο μεταιχμιο.. απλα δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να κανουν στον οκανα για αυτο του ειδους την εξαρτηση.. δεν ειναι οτι εχω πεσει και στην πρεζα.. απλα ξερω οτι αν δεν σταματησω τωρα θα ειναι το επομενο σταδιο..

εννοειται οτι ειναι στο μυαλο ολα ρε φιλε.. αλλα μην μπερδευεσαι.. δεν μιλαω για εξαρτηση απο χορτο.. απλα το θεμα ειναι οτι το χορτο δεν με πιανει πλεον.. και βλεπω οτι σιγα σιγα παω στην αλλου.. και δεν εχω το κουραγιο να πω στον εαυτο μου οχι..αυτο λεω απλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom