Νέα

Την συμβουλή σας....(πρόβλημα ναρκωτικών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr.blonde
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δεν ξερω πως να ξεκινησω, μαλλον δεν θα το ποσταρω ουτε αυτη την φορα.. πφφφ.. ειναι αστειο.. το ποσο ευκολα μπορεις να χασεις το μετρο οταν δεν υπαρχει μετρο.. ολα.. δεν συμμετεχω και πολυ στο φορουμ αλλα που και που λεω καμια μαλακια.. ειναι αστειο.. ολα ειναι αλυσιδωτες αντιδρασεις.. ειδα ενα παλιο μου ποστ.. εκανα οτι δεν ηξερα και καλα τι εννοουσε ο τυπος στην ομονοια οταν μου ειπε μαυρο.. ποσο ωραια ηταν αυτη η περιοδος.. μακαρι να μπορουσα να γυρισω πισω.. σχεδον 8 μηνες μετα μου φαινεται τοσο μακρινος αυτος ο εαυτος μου.. εχω χαθει απο ολους τους φιλους μου.. με επαιρναν τηλεφωνο σχεδον καθε μερα ολοι τους αλλα εγω ημουν τοσο μαστουρωμενος που δεν μπορουσα ουτε να απαντησω.. τους επαιρνα μετα απο καμια βδομαδα και τους ελεγα μια μαλακια δικαιολογια οτι εχασα το κινητο ή δεν ειχα καρτα.. μετα απο 2-3 μερες παλι τα ιδια.. με μαθηματικη ακριβεια αποκοπηκαμε.. βρηκα αλλους ομως.. δεν καναμε τιποτα αλλο οταν βρισκομασταν περα απο το να την πινουμε.. κουραστηκα.. τι τα λεω εδω περα... δεν εχω που αλλου να τα πω... πριν φτασει καν το καλοκαιρι μαστουρωνα συνεχομενα κατα την διαρκεια της μερας.. για πολλες μερες.. εχασα το μετρημα.. πραγματικα δεν ηξερα τι μερα ηταν μονο απο το χορτο.. ζουσα σε ενα παραλληλο συμπαν το οποιο δεν εβγαζε πουθενα.. μετα απο ενα σημειο δεν με επιανε.. επεφτα σε καταθλιψη.. φαυλος κυκλος.. μεσολαβησε το καλοκαιρι.. κρατηθηκα 2 μηνες μιας κ δεν μπορουσα να βρω.. σεπτεμβρης.. μεχρι τοτε δεν ειχα καταλαβει που πηγαινε το πραγμα.. καπου εκει ομως τα πραγματα ξεφυγαν τελειως απο τον ελεγχο.. εκανα την μαλακια να παρω αντιψυχωτικα αντικαταθλιπτικα ενας θεος ξερει τι μπας κ κανουν κατι.. ολα μπερδευονταν.. το μυαλο μου τα επαιξε τελειως.. εγιναν καποια πραγματα που δεν θελω να αναφερω.. και φτανουμε στο σημερα.. το χορτο ειναι σαν ανεκδοτο μπροστα στην κοκα.. λογικα αυριο θα το μετανιωσω που καθομαι και τα λεω αλλα αυτο που εγινε σημερα δεν μπορουσα καν να το φανταστω οτι θα εφτανα σε αυτο το σημειο.. δεν ημουν εγω αυτος σημερα.. καποιος αλλος ηταν.. αρχιζω να τα χανω .. αλλα δεν μπορω να σταματησω.. ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΓΑΜΩΤΟ!!!! δεν θελω να παρω αυτο τον δρομο.. θελω να γινω παλι ο παλιος εγω αλλα δεν ξερω πως
επειδή έχω φίλο που είναι στην ίδια φάση πάνω-κάτω θα σου πώ το εξής και άκου το καλά...
τον παίρνω τηλ. κάθε μέρα να πάμε για καφέ,ποτό,ότι σκατά θέλει,μόνο να βγεί από το σπίτι...
να ξεφύγει από αυτό το κλείσιμο...
και ποτέ δεν μου απαντάει ή όταν μου απαντάει μου λέει κάποια μαλακία από αυτές που λές και εσύ...
η συμβουλή μου???
απάντησε στα τηλέφωνα των φίλων σου...βγές έξω...κάνε παρέα με άτομα που δεν έχουν σχέση με τα ναρκωτικά...
μία-δύο-τρείς θα δείς κάποια πρόοδο...
δυστηχώς δεν πιστεύω στους ειδικούς και στους ψυχολόγους αλλά στην ανθρώπινη δύναμη που πηγάζει μέσα από ομαδικότητα εκτός φυσικά από την προσωπική...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
χωρις να κρινω αν εχεις δικιο η αδικο....αμα χαλιεσαι απο αυτα που γραφω , μην τα διαβαζεις. Και κυριως μην απαντας. Αλλιως ας αρχισουμε την κολοκυθια.

Το να λες , θελω να κοψω αλλα δεν μπορωωωωωωωω , εχει λιγο καιρο που αρχισα την κοκα αλλα δεν μπορω να κοψωωωωω , δεν θελω να ειμαι ετσι αλλα (μαντεψτε ) δεν μπορωωωωωωωω , για μενα ειναι κλαψομουνιασμα. Και ναι φιλε Αλεξανδρε  πρεπει να ειμαστε σκληροι. Αλλιως ας καθησει να τον γαμανε κιολας για να εχει να πινει και να καλιει μετα για το που καταντησε.

Και στην τελικη , ολοι εσεις που θα το παιξετε και καλα συμπαρασταση εδω μεσα , εχει περασει απο το μυαλουδακι σας οτι μπορει να του κανετε χειροτερο κακο ? Πες τα να ξαλαφρωσεις του λεει ο αλλος. Σε ποιον να τα πει ρε? Στην οθονη του?  
20 χρονων και δεν ξερει οτι υπαρχουν ειδικοι να τον βοηθησου?

Κυπριωτοπούλα, επειδη σε συμπαθω και το ξερεις, να σου εξηγησω ότι αντεδρασα στην παρεμβασή σου λιγο ακομψα επειδη σοκαριστηκα απο την κυνικοτητα που εβγαλες. Εχουμε ισως διαφορετικη σταση ζωης. Ας συμφωνησουμε στο οτι διαφωνουμε.

Επισκέπτης
σιγα μην βρει λυση απο δω μεσα.σε ειδικο θα παει και αυτο ειναι το σωστο!
Βρείτε κανέναν 2-3 ψυχολόγους κ ανοίξτε θρεντ ψυχολογικής υποστήριξης...

Μπορείτε να βάλετε κ διεφημίσεις από γραφεία δίπλα στα βυζιά!!! :cheesy:

Αντέ να ανέβει η επιχείρηση!!! :2funny:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
καταρχην δεν υπαρχει λογος για τσακωμους.. δεν παρεξηγω.. δεν αρνουμαι οτι ισως ειμαι στο μεταιχμιο.. απλα δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να κανουν στον οκανα για αυτο του ειδους την εξαρτηση.. δεν ειναι οτι εχω πεσει και στην πρεζα.. απλα ξερω οτι αν δεν σταματησω τωρα θα ειναι το επομενο σταδιο..

εννοειται οτι ειναι στο μυαλο ολα ρε φιλε.. αλλα μην μπερδευεσαι.. δεν μιλαω για εξαρτηση απο χορτο.. απλα το θεμα ειναι οτι το χορτο δεν με πιανει πλεον.. και βλεπω οτι σιγα σιγα παω στην αλλου.. και δεν εχω το κουραγιο να πω στον εαυτο μου οχι..αυτο λεω απλα
παροτι τσακωνομαστε χωρις λογο... ολοι το ιδιο σου λεμε... βρες βοηθεια!
θες σε γιατρο, στον ΟΚΑΝΑ , σε μοναστήρι...whatever...ψαξτο...στο 2010 ειμαστε...

Επισκέπτης
καταρχην δεν υπαρχει λογος για τσακωμους.. δεν παρεξηγω.. δεν αρνουμαι οτι ισως ειμαι στο μεταιχμιο.. απλα δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να κανουν στον οκανα για αυτο του ειδους την εξαρτηση.. δεν ειναι οτι εχω πεσει και στην πρεζα.. απλα ξερω οτι αν δεν σταματησω τωρα θα ειναι το επομενο σταδιο..

εννοειται οτι ειναι στο μυαλο ολα ρε φιλε.. αλλα μην μπερδευεσαι.. δεν μιλαω για εξαρτηση απο χορτο.. απλα το θεμα ειναι οτι το χορτο δεν με πιανει πλεον.. και βλεπω οτι σιγα σιγα παω στην αλλου.. και δεν εχω το κουραγιο να πω στον εαυτο μου οχι..αυτο λεω απλα
Εεε τότε βρες κάποιο ψυχολόγο ή ψυχίατρο...

Αν δεν έχεις λεφτά υπάρχουνε διάφορα κοινοτικά κέντρα.

Η άλλη επιλογή είναι οι φίλοι αλλά πρέπει να είναι αξιόλογοι κ όχι μέσα στην φάση.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σε καθε ειδους θρεντ η/ο roxala θα την πετάξει την υπερμαλακία...  :jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ειδατε ομως??? οι αντρες προσπαθησαν να προσεγγισουν τον μικρο, ενω η μονη γυναικα που απαντησε, τον ξεχεσε! Τυχαιο?????????????????

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
last post απο μενα για το θεμα συτο.κανεις ιατρος/προγραμμα δεν θα θα σε βοηθησει ουσιαστικά.μονο εσυ μπορεις να παρεις την αποφαση να ξεκόψεις.ολα ειναι στο μυαλο σου.και να ξερεις οτι αμα πιστεψεις στον εαυτο σου/δυναμεις σου,ξεκοβεις γισ πλακα.χωρις προγράμματα φαρμακα κλτ

Επισκέπτης
Κυπριωτοπούλα, επειδη σε συμπαθω και το ξερεις, να σου εξηγησω ότι αντεδρασα στην παρεμβασή σου λιγο ακομψα επειδη σοκαριστηκα απο την κυνικοτητα που εβγαλες. Εχουμε ισως διαφορετικη σταση ζωης. Ας συμφωνησουμε στο οτι διαφωνουμε.

Οπ! Δεν το'ξερα. Αν σε βρισω πανω σε καμια συζητηση τοτε , να ξερεις οτι ειναι φιλικα :2funny:

Σε καθε ειδους θρεντ η/ο roxala θα την πετάξει την υπερμαλακία...  :jerking: :jerking: :jerking:

Ενω εσυ ,παντα με τις βαθυστοχαστες αναλυσεις :jerking: :jerking: :jerking:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

Επισκέπτης
Ειδατε ομως??? οι αντρες προσπαθησαν να προσεγγισουν τον μικρο, ενω η μονη γυναικα που απαντησε, τον ξεχεσε! Τυχαιο?????????????????

Δεν ξερουμε...ειναι τυχαιο? Ηθελες να πιαστεις απο τα δικα μου ποστ για να εξαγεις  συμπερασματα για τις γυναικες?

Περιμενε να απαντησουν ακομα δυο τρεις κοπελες να εχεις πιο σφαιρικη αποψη για το φυλο μας :birdman:

OP
OP
M

mr.blonde

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον.. οταν λετε ειδικο.. εννοειται ψυχολογο? που θα του δινω κανα κατοσταρικο την ωρα, καθε μερα απλα για να μιλαω??

Επισκέπτης
last post απο μενα για το θεμα συτο.κανεις ιατρος/προγραμμα δεν θα θα σε βοηθησει ουσιαστικά.μονο εσυ μπορεις να παρεις την αποφαση να ξεκόψεις.ολα ειναι στο μυαλο σου.και να ξερεις οτι αμα πιστεψεις στον εαυτο σου/δυναμεις σου,ξεκοβεις γισ πλσκσ.χωρις προγράμματα φαρμακα κλτ
Για να το καταφέρεις μόνος θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη...

Με βοήθεια είναι πιο εύκολο...

Οι δε γιατροί απλά σου δείχνουνε τον δρόμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν ξερουμε...ειναι τυχαιο? Ηθελες να πιαστεις απο τα δικα μου ποστ για να εξαγεις  συμπερασματα για τις γυναικες?

Περιμενε να απαντησουν ακομα δυο τρεις κοπελες να εχεις πιο σφαιρικη αποψη για το φυλο μας :birdman:

Στα 40 μου πλεον, μαλλον τετραγωνη αποψη θα αποκτησω, οχι σφαιρικη. Θα το θυμαμαι παντως οτι αν με βρισεις καποτε, θα ειναι φιλικα.... :2funny:

Επισκέπτης
λοιπον.. οταν λετε ειδικο.. εννοειται ψυχολογο? που θα του δινω κανα κατοσταρικο την ωρα, καθε μερα απλα για να μιλαω??
Yeap,κάπου στο 30-50e είναι ρε χαλάρωσε...

Τώρα αν δεν έχεις υπάρχουνε τα διάφορα κοινοτικά κέντρα ψυχικής υγείας:

Aντέ ζαλάδα είσαι ή μας δουλευείς κ έχει δίκιο η Ροχ...

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Το προβλημα σου φιλε ειναι καθαρα ψυχολογικο.
Με χασισι και ακομα και κοκαινη στα πρωιμα σταδια ειναι απιθανο να εχει δημιουργηθει  σωματικη εξαρτηση.
Πρεπει να δεις ψυχολογικα τι σου παει λαθος πχ δουλεια,προσωπικα κτλ και γιατι θες να πινεις χορτο για να ξεχνιεσαι.
Το Οκανα ειναι για χρονιους χρηστες βαριων ναρκωτικων εσενα τι να σε κανει να σου δωσει μεθαδονη που ειναι χειροτερη απο το χασις?
Επισκεψου ενα ψυχολογο καταρχας να μπορεσεις να ξαλαφρωσεις και να στρωσεις ψυχολογικα και μετα εναν ψυχιατρο να σου γραψει καποια b blockers και καποια αλλα βραχειας χρησης για να μπορεσεις με το που κοψεις το χασις και την κοκα να αισθανεσαι νορμαλ
Μετα αλλαξε περιοχη που μενεις,κοψε τις τωρινες παρεες βρες μια δουλεια και ξεκινα απο το μηδεν,ακομα και τις παλιες παρεες για μενα μην τις αναζητησεις παλι
Γραψου γυμναστηριο και βαλε στοχο μεχρι το καλοκαιρι να κανεις γραμμωση και μυς
Και θυμησου οτι η εξαρτηση σου ειναι ψυχολογικη και οχι σωματικη,δηλαδη αμα δε παρεις για μια βδομαδα δε θα εχεις σωματικα συμπτωματα

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ρε αρχηγε μου πραγματικα αρχιζω να αναθεωρω.... ειχε δικιο η Ροξαλα τελικα..
εισαι 20 και δεν εχεις ιδεα για τιποτα ? που ζεις ?
ψαξου στο ιντερνετ τελος παντων.. .ρωτα σε καμια γραμμη να σου πουν ακριβως που θα πας...
πολλοι ειχαμε καει στους μπαφους πιτσιρικαδες αλλα με τον καιρο το γυρισαμε αλλου...
αν το προβλημα σου ειναι πραγματικα μεγαλυτερο.. πεσε για υπνο και πρωι πρωι αυριο παρε κανα τηλεφωνο...
η τελος παντων πεστο στη μανα σου να σου κανει κουμαντα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom