Νέα

Την συμβουλή σας....(πρόβλημα ναρκωτικών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr.blonde
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Αυτά θα τα ήθελα και εγώ, που τα βρίσκεις ?
το οτι εισαι νεος ...ΟΚ το οτι εισαι τοοοοοσο ΜΑΛΑΚΑΣ ομως δεν γιατρευεται!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!!

και μουφα να ειναι αυτο που γραφει ο αλλος πλακα και τετοιες μαλακιες δεν σηκωνει το θεμα. γιαυτο ραφτο καλυτερα!

Επισκέπτης
πολλοι ειχαμε καει στους μπαφους πιτσιρικαδες αλλα με τον καιρο το γυρισαμε αλλου...
Εεε αν δεν κάνεις κ κανένα μπάφο http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/Ghelyon.gif[/img[/URL]] νέος τί θα κάνεις;;; ;D

Οι μαλακιούλες χρειάζονται,ομορφαίνουνε την ζωή...

Αλλά θέλει μέτρο...

Επισκέπτης
ρε αρχηγε μου πραγματικα αρχιζω να αναθεωρω.... ειχε δικιο η Ροξαλα τελικα..
εισαι 20 και δεν εχεις ιδεα για τιποτα ? που ζεις ?
ψαξου στο ιντερνετ τελος παντων.. .ρωτα σε καμια γραμμη να σου πουν ακριβως που θα πας...
πολλοι ειχαμε καει στους μπαφους πιτσιρικαδες αλλα με τον καιρο το γυρισαμε αλλου...
αν το προβλημα σου ειναι πραγματικα μεγαλυτερο.. πεσε για υπνο και πρωι πρωι αυριο παρε κανα τηλεφωνο...
η τελος παντων πεστο στη μανα σου να σου κανει κουμαντα...
sign20i_rule.gif

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Θα μιλησω σοβαρα, γιατι για πρωτη φορα θα συμφωνησω με τον ροχαλα κατα το ημισι, η κουβεντα ειναι  :jerking:

Το πρωτο βημα ειναι να το θελεις. Το δευτερο να αποφυγεις την εμφυτη αναγκη που απο οτι καταλαβαινω εχεις για μαστουρα. Η φουντα λογικο ειναι να μην σε πιανει αν πινεις ολη μερα, να δοκιμασεις να το κανεις μερα παρα μερα η 2 φορες την βδομαδα ακομα καλυτερα. Επισης το αν σε πιανει η οχι ειναι πρωτιστως θεμα ποιοτητας. Απο ομονοια ψωνιζεις ακομα?

Την κοκα θα την κοψεις αναγκαστικα καποια στιγμη, γιατι θα σου φαει ολα τα λεφτα και δεν θα εχεις να αγορασεις. Κομμενες μαχαιρι οι παρεες και αν μπορεις αλλαξε και σπιτι. Επανασυνδεση με φιλους μοιρασου το προβλημα με αυτους και ζητα υποστηριξη. Δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι επαγγελματικη βοηθεια σε αυτη την φαση, εκτος αν εχεις εθιστει στα μουρλοχαπα, θελεις ομως ενα ψυχολογο να σου πει ποιο κενο πας να γεμισεις και να σου δωσει εναλλακτικες. Βρες ενδιαφεροντα, βγες εξω και αν δεις οτι παει καπου καλα η δουλεια βρες και μια γυναικα. Μην βουτας στην απελπισια επιτηδες, γιατι στο τελος του παραμυθιου θα σε φαει ο λυκος.

OP
OP
M

mr.blonde

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τελοσπαντων.. σας κουρασα κι εσας, κουραστηκα κ εγω.. δεν εχω λογο να τρολλαρω.. απλα ηθελα να το ψαξω και δεν ηξερα απο που να το πιασω.. ολα εγιναν γρηγορα.. τελοσπαντων.. ευχαριστω για τις συμβουλες σας, τις χρειαζομουν γιατι ενιωθα χαλια οταν ξεκινησα να γραφω το μνμ.. αυτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Θα μιλησω σοβαρα, γιατι για πρωτη φορα θα συμφωνησω με τον ροχαλα κατα το ημισι, η κουβεντα ειναι  :jerking:

Το πρωτο βημα ειναι να το θελεις. Το δευτερο να αποφυγεις την εμφυτη αναγκη που απο οτι καταλαβαινω εχεις για μαστουρα. Η φουντα λογικο ειναι να μην σε πιανει αν πινεις ολη μερα, να δοκιμασεις να το κανεις μερα παρα μερα η 2 φορες την βδομαδα ακομα καλυτερα. Επισης το αν σε πιανει η οχι ειναι πρωτιστως θεμα ποιοτητας. Απο ομονοια ψωνιζεις ακομα?

Την κοκα θα την κοψεις αναγκαστικα καποια στιγμη, γιατι θα σου φαει ολα τα λεφτα και δεν θα εχεις να αγορασεις. Κομμενες μαχαιρι οι παρεες και αν μπορεις αλλαξε και σπιτι. Επανασυνδεση με φιλους μοιρασου το προβλημα με αυτους και ζητα υποστηριξη. Δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι επαγγελματικη βοηθεια σε αυτη την φαση, εκτος αν εχεις εθιστει στα μουρλοχαπα, θελεις ομως ενα ψυχολογο να σου πει ποιο κενο πας να γεμισεις και να σου δωσει εναλλακτικες. Βρες ενδιαφεροντα, βγες εξω και αν δεις οτι παει καπου καλα η δουλεια βρες και μια γυναικα. Μην βουτας στην απελπισια επιτηδες, γιατι στο τελος του παραμυθιου θα σε φαει ο λυκος.

Λες?

Επισκέπτης
Mαζέψου μωρή που πήρες αέρα αμέσως!!! :s&m_3:

ε αφου λενε καλα πραματα για μενα :grin:

για πρωτη φορα θα συμφωνησω με τον ροχαλα κατα το ημισι, η κουβεντα ειναι  :jerking:

Τι εννοεις για πρωτη φορα? Δεν με διαβαζεις γι' αυτο το λες μαλλον :tooth:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εγω παλι, ειμαι απο τις ευσυγκινητες, ΚΑΙ απο τις omg epic κλαψομουνες, αλλα πρωτη φορα ακουω τετοια εξαρτηση απο χορτο και δεν παρασυρομαι απο το αρχικο σου ποστ.. κ κυριως δεν μπορω να διανοηθω τοση αγνοια για το που θα ψαχτεις, εφοσον ομολογεις. στο νετ εισαι κ γραφεις. βγες απο το μπου, κ ψαξε.
δωρεαν ψυχολογικη υποστηριξη μπορεις να βρεις.
εφοσον νιωθεις ετσι αυτη τη στιγμη, κ εισαι χαμενος, τραβα ξυπνα τους γονεις σου, παρτους τηλ, γουατεβερ και ζητα απο αυτους βοηθεια. πες τι σου συμβαινει, τωρα που το εχεις αναγκη. το να κατσεις να τα πεις σε μας, ναι πιστευω οτι ισως σε βοηθησει παροδικα, επειδη δε μας ξερεις δε σε ξερουμε, δεν εκτιθεσαι, αλλα δεν βοηθας τον εαυτο σου ουσιαστικα.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εγω παλι, ειμαι απο τις ευσυγκινητες, ΚΑΙ απο τις omg epic κλαψομουνες, αλλα πρωτη φορα ακουω τετοια εξαρτηση απο χορτο και δεν παρασυρομαι απο το αρχικο σου ποστ.. κ κυριως δεν μπορω να διανοηθω τοση αγνοια για το που θα ψαχτεις, εφοσον ομολογεις. στο νετ εισαι κ γραφεις. βγες απο το μπου, κ ψαξε.
εφοσον νιωθεις ετσι αυτη τη στιγμη, κ εισαι χαμενος, τραβα ξυπνα τους γονεις σου, παρτους τηλ, γουατεβερ και ζητα απο αυτους βοηθεια. πες τι σου συμβαινει, τωρα που το εχεις αναγκη. το να κατσεις να τα πεις σε μας, ναι πιστευω οτι ισως σε βοηθησει παροδικα, επειδη δε μας ξερεις δε σε ξερουμε, δεν εκτιθεσαι, αλλα δεν βοηθας τον εαυτο σου ουσιαστικα.

οταν εκανε την κινηση αυτη, εχασε μαλλον την μπαλα
εκανα την μαλακια να παρω αντιψυχωτικα αντικαταθλιπτικα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Ειπα κι εγω, δεν θα πεταχτει απο καπου η Βελβυ?

Επισκέπτης

χα! Για να μη λεει "τυχαιο " ο Αλεξανδρος :birdman:

Εγω εχω αποφασισει να τον θεωρω αντρα, γιατι αν δεν ειναι θελει πολυ ξυλο για να στρωσει...
Χμμμ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μαγος ειμαι ? :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166