Νέα

Την συμβουλή σας....(πρόβλημα ναρκωτικών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr.blonde
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

demos6311

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μια ειναι η λυση. πες το στον πατερα σου η σε καποιον κοντινο σου, και παρακαλεσε τον να σε κλεισει για ενα 6 μηνο σε ενα υπογειο. να σου δινει μονο φαι και που και που οταν σε πιανουν κρισεις (λιγο δυσκολο μιας και εισαι μονο με μπαφιδια και κοκες) να σε πλακωνει στο ξυλο και να σε μπουγελωνει.
το ξερω οτι ακουγεται αγριο και δυσκολο αλλα ειναι η μοναδικη διεξοδος...

ειναι old school  μεθοδος αλλα λειτουργει αμα θες φυσικα και εσυ να ξεκοψεις.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
φιλε μια ειναι η λυση. πες το στον πατερα σου η σε καποιον κοντινο σου, και παρακαλεσε τον να σε κλεισει για ενα 6 μηνο σε ενα υπογειο. να σου δινει μονο φαι και που και που οταν σε πιανουν κρισεις (λιγο δυσκολο μιας και εισαι μονο με μπαφιδια και κοκες) να σε πλακωνει στο ξυλο και να σε μπουγελωνει.

ειναι old school  μεθοδος αλλα λειτουργει αμα θες φυσικα και εσυ να ξεκοψεις.
να μην τον βγαζει και μια βολτα με το λουρακι για το πιπι του.....  :idiot: :idiot: :idiot: τι λες ρε του παιδιου? εχουμε τρελαθει τελειως εδω μεσα.τραβατε καμια βολτα μερικοι να ξελαμπικαρετε, εχετε χαζεψει πισω απ'την οθονη!!!

Επισκέπτης

ειναι old school  μεθοδος αλλα λειτουργει αμα θες φυσικα και εσυ να ξεκοψεις.

Έχεις ντέμο ντισκς και έβαλες αυτό το νικ; :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:2funny: :2funny:

και να τον κρεμάει ανάποδα και να τον δέρνει με λουρίδα
και να του τραβάει τις ρώγες μέχρι να ξεχειλώσουν
και να του βγάζει τις τρίχες απ'τη μύτη με τσιμπιδάκι
και να τρίζει κιμωλία σε πίνακα
και να τον απειλεί ότι θα τον γαργαλήσει με φτερό και τελευταία στιγμή να κάνει πίσω

:rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• executioner.jpg
    executioner.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 19
  • vasamismos.jpg
    vasamismos.jpg
    186,5 KB · Εμφανίσεις: 47

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny:

και να τον κρεμάει ανάποδα και να τον δέρνει με λουρίδα
και να του τραβάει τις ρώγες μέχρι να ξεχειλώσουν
και να του βγάζει τις τρίχες απ'τη μύτη με τσιμπιδάκι
και να τρίζει κιμωλία σε πίνακα
και να τον απειλεί ότι θα τον γαργαλήσει με φτερό και τελευταία στιγμή να κάνει πίσω

:rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Άμα είναι φτιαγμένος μπορεί....αλλιώς ούτε μια πρόταση δε μπορεί να γράψει :lheel:
Νομιζω οτι αυτη η κατασταση που περιγραφεις ειναι για τα τελειωμενα πρεζονια...αυτος απ' οτι λεει δεν εχει πολυ καιρο..εχω δει ατομα σε μεγαλη ηλικια που πινουν κοκα για πολλα χρονια και ουτε που το καταλαβαινεις στο περπατημα τους, ομιλια τους, ματια τους και δουλευουν και συντηρουν οικογενεια..

Επισκέπτης
Πραγματικα ειναι τοσο ευκολα να φτανεις σε τετοιο σημειο ΜΟΝΟ απο το χορτο? Πρεπει να επινες τα κερατα σου αδερφε!
Οπως σου ειπαν και οι αλλοι ζητα βοηθεια και κοιτα να τα κοψεις...
Και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ επειδη συνηθως εκει καταληγουν οι περισσοτεροι που δε μπορουν να συγκρατησουν τον εαυτο τους... Ηρωινη=Θανατος
"Πρέζες υπάρχουνε πολλές.. Δεν είναι μόνο η ηρωίνη.. Αλλά η ηρωίνη σκοτώνει ! Αυτή είναι η μόνη διαφορά.."

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ΛΟΙΠΟΝ υποθετοντας οτι δε μας δουλεβεις και αφου εχεις διαπιστωσει οτι εφτασες σε σημειο που δεν ελεγχεις τον εαυτο σου τα παθη σου και τις αγορες σου, θα σου προτεινα να κανεις ενα οφφ αρχικα απολα και βλεπεις. αν εχεις συνηθησει να πινεις κοκα καθε μερα βρες τροπο να την κοψεις. το ιδιο και το χορτο. τα χαπια κοψτα τελευταια γιατι μπορουν να σε βοηθησουν με τις αυπνιες που θα εχεις αν μεχρι τωρα επινες μπαφους καθε μερα.
μια καλη λυση ειναι να πας κανα μηνα στο χωριο σου να κανεις οφφ.
αν πινεις και κανα μπαφο που και που δεν εγινε τπτ, μη ψωνιζεις ομως και πινεις μονος σου.

αν αισθανεσαι οτι δεν εχεις πιθανοτητες να κοψεις μονος σου υπαρχουν διαφορα κεντρα απεξαρτησης στην ευρωπη καλα, αλλα εγω δε θα σου προτεινα και τοσο να πας

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
δεν ξερω πως να ξεκινησω, μαλλον δεν θα το ποσταρω ουτε αυτη την φορα.. πφφφ.. ειναι αστειο.. το ποσο ευκολα μπορεις να χασεις το μετρο οταν δεν υπαρχει μετρο.. ολα.. δεν συμμετεχω και πολυ στο φορουμ αλλα που και που λεω καμια μαλακια.. ειναι αστειο.. ολα ειναι αλυσιδωτες αντιδρασεις.. ειδα ενα παλιο μου ποστ.. εκανα οτι δεν ηξερα και καλα τι εννοουσε ο τυπος στην ομονοια οταν μου ειπε μαυρο.. ποσο ωραια ηταν αυτη η περιοδος.. μακαρι να μπορουσα να γυρισω πισω.. σχεδον 8 μηνες μετα μου φαινεται τοσο μακρινος αυτος ο εαυτος μου.. εχω χαθει απο ολους τους φιλους μου.. με επαιρναν τηλεφωνο σχεδον καθε μερα ολοι τους αλλα εγω ημουν τοσο μαστουρωμενος που δεν μπορουσα ουτε να απαντησω.. τους επαιρνα μετα απο καμια βδομαδα και τους ελεγα μια μαλακια δικαιολογια οτι εχασα το κινητο ή δεν ειχα καρτα.. μετα απο 2-3 μερες παλι τα ιδια.. με μαθηματικη ακριβεια αποκοπηκαμε.. βρηκα αλλους ομως.. δεν καναμε τιποτα αλλο οταν βρισκομασταν περα απο το να την πινουμε.. κουραστηκα.. τι τα λεω εδω περα... δεν εχω που αλλου να τα πω... πριν φτασει καν το καλοκαιρι μαστουρωνα συνεχομενα κατα την διαρκεια της μερας.. για πολλες μερες.. εχασα το μετρημα.. πραγματικα δεν ηξερα τι μερα ηταν μονο απο το χορτο.. ζουσα σε ενα παραλληλο συμπαν το οποιο δεν εβγαζε πουθενα.. μετα απο ενα σημειο δεν με επιανε.. επεφτα σε καταθλιψη.. φαυλος κυκλος.. μεσολαβησε το καλοκαιρι.. κρατηθηκα 2 μηνες μιας κ δεν μπορουσα να βρω.. σεπτεμβρης.. μεχρι τοτε δεν ειχα καταλαβει που πηγαινε το πραγμα.. καπου εκει ομως τα πραγματα ξεφυγαν τελειως απο τον ελεγχο.. εκανα την μαλακια να παρω αντιψυχωτικα αντικαταθλιπτικα ενας θεος ξερει τι μπας κ κανουν κατι.. ολα μπερδευονταν.. το μυαλο μου τα επαιξε τελειως.. εγιναν καποια πραγματα που δεν θελω να αναφερω.. και φτανουμε στο σημερα.. το χορτο ειναι σαν ανεκδοτο μπροστα στην κοκα.. λογικα αυριο θα το μετανιωσω που καθομαι και τα λεω αλλα αυτο που εγινε σημερα δεν μπορουσα καν να το φανταστω οτι θα εφτανα σε αυτο το σημειο.. δεν ημουν εγω αυτος σημερα.. καποιος αλλος ηταν.. αρχιζω να τα χανω .. αλλα δεν μπορω να σταματησω.. ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΓΑΜΩΤΟ!!!! δεν θελω να παρω αυτο τον δρομο.. θελω να γινω παλι ο παλιος εγω αλλα δεν ξερω πως
και μονο που το λες ,οτι δεν γουσταρεις αυτην την κατασταση , εισαι σε καλο δρομο
η κοκαινη δεν κανει τοσο μεγαλη σωματικη εξαρτηση οσο η ηρωινη , αλλα κυριως ψυχικη
πηγαινε σε καποιον ψυχιατρο καλυτερα ,ειδικευμενο σε τετοιες καταστασεις και ακολουθησε τις οδηγιες του , μην κανεις αλχημειες μονος σου με τα ψυχοτροπα φαρμακα γιατι δεν μπορεις να τα ελεγξεις μονος σου και θα τα κανεις κωλο...αυτα και καληξ τυχη  ;)

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
απο το χορτο ρε αδελφε...δυσκολο μου φαινετε,πως το καταφερες?!δειξε εμπιστοσυνη στον εαυτο σου αλλα χρησιμοποιησε ειδικους,οικογενεια,φιλους να σε βοηθησουν-δεν ειμαι γιατρος κ γραφω μλκσ να περασει η ωρα μου αλλα νομιζω πως συνταγογραφηση στην περιπτωση σου θα βοηθουσε.ψυχολογοι κ συναφη δεν κανουν για σενα.
υπομονη φιλε-αλλα απο χορτο ρε γαμωτο??απο πρεζα σε νοιωθω κ σε καταλαβαινω-κουραγιο,δυσκολο εργαλειο η ανθρωπινη ψυχη.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και μονο που το λες ,οτι δεν γουσταρεις αυτην την κατασταση , εισαι σε καλο δρομο
η κοκαινη δεν κανει τοσο μεγαλη σωματικη εξαρτηση οσο η ηρωινη , αλλα κυριως ψυχικη
πηγαινε σε καποιον ψυχιατρο καλυτερα ,ειδικευμενο σε τετοιες καταστασεις και ακολουθησε τις οδηγιες του , μην κανεις αλχημειες μονος σου με τα ψυχοτροπα φαρμακα γιατι δεν μπορεις να τα ελεγξεις μονος σου και θα τα κανεις κωλο...αυτα και καληξ τυχη  ;)
σωστός.
η κόκα περιέχει μία ουσία που μας κάνει να είμαστε σε εγρήγορση και να νιώθουμε ευχάριστα.
αυτή λοιπόν, η ουσία παράγεται από έναν αδένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας και ευθύνεται για αυτές τις συγκεκριμένες διαθέσεις που έχουμε.
όταν λοιπόν προσλαμβάνουμε αυτή την ουσία από κάπου αλλού, και ειδικά σε μεγάλες ποσότητες, τότε αυτός ο αδένας σιγά σιγά παράγει όλο και λιγότερη από αυτή την ουσία γιατί ο οργανισμός όση χρειάζεται την παίρνει από την κόκα και με το παραπάνω.
γι'αυτό το λόγο η κόκα δεν σκοτώνει.
η εξάρτηση που έχει ο οργανισμός σου οφείλεται στην απουσία και αδυναμία του οργανισμού σου να εκκρίνει αυτή την ουσία μιας και ο αδένας αυτός ενεργοποιείται μετά από καιρό από την τελευταία χρήση κόκας.
αυτή είναι λίγο πολύ η επίδραση της κόκας στον οργανισμό.
δεν είναι επικίνδυνη όπως η ιρωίνη τα ψυχοφάρμακα lsd xtc και λοιπά ναρκωτικά, απλά σε αναγκάζει να την κυνηγάς γιατί χωρίς κόκα είναι ενα όρθιο ζόμπι χωρίς εκφράσεις.
υπάρχουν σε όλα τα μεγάλα νοσοκομεία ψυχολόγοι οι οποίοι είναι στον οκανά και προσφέρουν απλόχερα την βοήθειά τους.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
σωστός.
η κόκα περιέχει μία ουσία που μας κάνει να είμαστε σε εγρήγορση και να νιώθουμε ευχάριστα.
αυτή λοιπόν, η ουσία παράγεται από έναν αδένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας και ευθύνεται για αυτές τις συγκεκριμένες διαθέσεις που έχουμε.
όταν λοιπόν προσλαμβάνουμε αυτή την ουσία από κάπου αλλού, και ειδικά σε μεγάλες ποσότητες, τότε αυτός ο αδένας σιγά σιγά παράγει όλο και λιγότερη από αυτή την ουσία γιατί ο οργανισμός όση χρειάζεται την παίρνει από την κόκα και με το παραπάνω.
γι'αυτό το λόγο η κόκα δεν σκοτώνει.
η εξάρτηση που έχει ο οργανισμός σου οφείλεται στην απουσία και αδυναμία του οργανισμού σου να εκκρίνει αυτή την ουσία μιας και ο αδένας αυτός ενεργοποιείται μετά από καιρό από την τελευταία χρήση κόκας.
αυτή είναι λίγο πολύ η επίδραση της κόκας στον οργανισμό.
δεν είναι επικίνδυνη όπως η ιρωίνη τα ψυχοφάρμακα lsd xtc και λοιπά ναρκωτικά, απλά σε αναγκάζει να την κυνηγάς γιατί χωρίς κόκα είναι ενα όρθιο ζόμπι χωρίς εκφράσεις.
υπάρχουν σε όλα τα μεγάλα νοσοκομεία ψυχολόγοι οι οποίοι είναι στον οκανά και προσφέρουν απλόχερα την βοήθειά τους.
ξερεις τι μου θυμιζει αυτο?
οτι και μεις ολοι ειμαστε εθισμενοι ...οχι απο την κοκα , αλλα απο τις πουτανες :knockinb: :knockinb:
εγω αυριο πρεπει να παρω τη δοση μου , γιατι βλεπω το συνδρομο εθισμου να με χτυπαει στο κεφαλι , και αυτο ειναι χειροτερο απο ηρωινη  :2funny: :cheesy: ;)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.295
Πόντοι
3.715
σοβαρό πρόβλημα με τις ψυχοτρόπες ουσίες είναι ότι θρέφουν μία ''δαιμονική'' συνύπαρξη, παρασιτική, με το συναισθηματικό έσω του κάθε ενός, η οποία σφίγγει, αποκτά έλεγχο των κινήσεων συνδέοντας τα αποτελέσματα ως συνέχεια καθημερινών δραστηριοτήτων με λαχτάρα για ευθυμία. Δυσάρεστη είναι κι η απώλεια ενέργειας που φυσικά αντί να περιβάλλει πλέον το χρήστη της ουσίας, διοχετεύεται σε άλλα κανάλια και στερεύει την πηγή. 

Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τελικά ο συνάνθρωπος, αν δεν έχει το πρόθεμα συν- αλλά το περιεχόμενο ενός καμπινέ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Ρε μεγάλε γιατί αμολάς ότι παπαριές κατεβάσει η κούτρα σου;;;

Αδένας στο πίσω μέρος του εγκεφάλου δεν υπάρχει.

Αλλά και αυτός που είναι σχετικά πίσω ή καλλίτερα στο κέντρο και κάτω του εγκεφάλου, η υπόφυση, δεν έχει καμία σχέση με την κόκα και άλλες ουσίες.

(Πιθανόν έχεις ακούσει κάτι για την ντοπαμίνη η οποία είναι νευροδιαβιβαστής, αλλά........, καμία σχέση με ορμόνες...........

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γτ ξεθαβετε θεματα? :think:

Stories