alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
:S Τι ανθρωπος εισαι εσυ??????????το πουλι σου? :o
ετσι
εντιτ εντιτ ! ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ , ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ
:S Τι ανθρωπος εισαι εσυ??????????το πουλι σου? :o
ετσι
εντιτ εντιτ ! ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ , ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ
με 5 μια και ενα σουβλάκι μου έκανε ακάποτοΑν κρατάς ένα 20e όλο κ κάποια θα σε λυπηθεί!!!
Αυτα που λεγαμε...το πουλι σου? :o
ετσι
Το σουβλάκι σε πίτα ή απλό;;;;με 5 μια και ενα σουβλάκι μου έκανε ακάποτο
Βαλτο στο systranMετάφραση για εμένας τους μη ξενόγλωσσους....
θα διαβασε το θρεντ με την αποποινικοποιηση και ειπε να γραψει το παραμυθακι του-τυχαιο...δεν νομιζω- ....Αγαπητε mr.blonde καλο το παραμυθι σου, αλλα αν εβαζες και κανα δρακο ή κανα φαντασμα θα αποκτουσε αλλο ενδιαφερον η ιστορια σου. Αν απαντησεις στον ektor κανε τον κοπο να απαντησεις και σε μενα.
Ποσο το παιρνεις το g την κοκα ? Τη φουντα ? Αυτα τα "χημικα" που λες οτι επινες τι ησαν ? Χαπια, σιροπια ? Απο που τα προμηθευοσουν ? Ερωτω γιατι αυτα δινονται με συνταγη γιατρου απο τα φαρμακια. Οχι πως δεν μπορεις να τα παρεις και χωρις συνταγη, αλλα εσενα δε σε κοβω για ατομο που μπορει.
Και κατι τελευταιο. Ατομα που ψωνιζουν φουντα απο αγνωστους στην Ομονοια ειναι για γελια. Εχεις καπνισει καβαλινα αγορι μου και νομιζες οτι την "ακουγες".
εγω σιχαινομαι αφανταστα κατι κλωνομαλακιστηρια σαν και εσενα..Η αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα μεχρι το τελος. Με εκνευριζουν τοσο πολυ τα κλαψομουνικα που απο ενα σημειο και μετα ουτε διαβαζω και κυριως ουτε ακουω.
Το κειμενο ειναι γραμμενο ωστε να προκαλει οικτο , ΚΑΙ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΟΙΚΤΟ.
Τελος , ποιος πουστης διαδιδει οτι εχουμε μελος στο μπου την Τενια Μακρη και ο καθε πικραμενος ποσταρει το προβλημα του? Τι ψαχνει ακριβως ο καμενος φιλος απο ενα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΑΪΤ γαμω τα καμενα εγκεφαλικα του κυτταρα?
γτ τι ειναι τα πρεζονια??μια χαρα τα κανουν ολα...Άμα ήσουν όντως πρεζόνι θα μπορούσες να γράψεις αυτό όοοοοοοοοολο το κατεβατό....μας δουλεύεις μου φαίνεται
Η αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα μεχρι το τελος. Με εκνευριζουν τοσο πολυ τα κλαψομουνικα που απο ενα σημειο και μετα ουτε διαβαζω και κυριως ουτε ακουω.
Το κειμενο ειναι γραμμενο ωστε να προκαλει οικτο , ΚΑΙ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΟΙΚΤΟ.
Τελος , ποιος πουστης διαδιδει οτι εχουμε μελος στο μπου την Τενια Μακρη και ο καθε πικραμενος ποσταρει το προβλημα του? Τι ψαχνει ακριβως ο καμενος φιλος απο ενα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΑΪΤ γαμω τα καμενα εγκεφαλικα του κυτταρα?
Αγαπητε mr.blonde καλο το παραμυθι σου, αλλα αν εβαζες και κανα δρακο ή κανα φαντασμα θα αποκτουσε αλλο ενδιαφερον η ιστορια σου. Αν απαντησεις στον ektor κανε τον κοπο να απαντησεις και σε μενα.
Ποσο το παιρνεις το g την κοκα ? Τη φουντα ? Αυτα τα "χημικα" που λες οτι επινες τι ησαν ? Χαπια, σιροπια ? Απο που τα προμηθευοσουν ? Ερωτω γιατι αυτα δινονται με συνταγη γιατρου απο τα φαρμακια. Οχι πως δεν μπορεις να τα παρεις και χωρις συνταγη, αλλα εσενα δε σε κοβω για ατομο που μπορει.
Και κατι τελευταιο. Ατομα που ψωνιζουν φουντα απο αγνωστους στην Ομονοια ειναι για γελια. Εχεις καπνισει καβαλινα αγορι μου και νομιζες οτι την "ακουγες".
δεν ξερω γιατι μπαινω στο τριπακι να σ αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.. αλλα δεν βαριεσαι, σημερα ειμαι καλα κ δεν με πειραζει τιποτα.. ειμαι φοιτητης και περα απο τα λεφτα που μου δινουν οι δικοι μου, δουλευω και part-time.. αυτη την στιγμη στο πορτοφολι μου παρολοαυτα εχω 20ε μεχρι το τελος του μηνα.. τον προηγουμενο μηνα ηταν χειροτερα στις πρωτες δεκαπεντε μερες ειχα σχεδον ξεμεινει.. ετρωγα μια φορα την μερα για να τα βγαλω.. 70ε το γραμμαριο, χορτο εχουμε κονε και περνουμε με ενα πενηνταρικο ελληνα.. τα χημικα ειναι υπνοστεντον του παππου μου κ δεν θελω να πω το ονομα του αντικαταθλιπτικου γιατι ολο και καποιοι θα τρεξουν στα φαρμακεια μολις μαθουν οτι το δινουν χωρις συνταγη.. τουλαχιστον εμενα δεν μου ζητησαν ποτε.. τελοσπαντων.. χθες ηταν μια στιγμη αδυναμιας.. η αληθεια ειναι πως πιο πριν απο χτες δεν ειχα πει πουθενα οτι ειχα προβλημα.. ουτε στον εαυτο μου δεν το παραδεχομουν.. σημερα ομως αφου τα σκεφτηκα ολα αυτα χθες το βραδυ νιωθω πιο δυνατος, πιο σιγουρος οτι θα τα καταφερω, ηδη το μυαλο μου εχει καθαρισει.. θα προσπαθησω τον μηνα που ερχεται μονος μου.. θα βρω μια κοπελα, μια καινουργια παρεα.. ουτε αλκοολ δεν θα πιω.. αν δεν τα καταφερω τοτε νομιζω οτι δεν εχω αλλη επιλογη απο το να δω καποιον ειδικο..
υγ θελω να παρακαλεσω τους μοντ αν γινεται να το σβησουν αυτο το τοπικ γιατι με κανει να νιωθω περιεργα κ ειναι οντως πολυ κλαψομουνικο
γτ τι ειναι τα πρεζονια??μια χαρα τα κανουν ολα...