loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
1.αι νοου..απο μικρη μου το λεγανε ...Εισαι ανθρωπος με οραμα.
Α, επισης:
Μουφα?
2.νομιζω πως ναι...
1.αι νοου..απο μικρη μου το λεγανε ...Εισαι ανθρωπος με οραμα.
Α, επισης:
Μουφα?
Κοίτα πιστεύω ότι ο χαρακτήρας δεν έχει να κάνει με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του κάθε ατόμου.
προτεινω μια νεα Σπινα λονγκα.
Ειναι λιγο τραβηγμενο, αλλα πιστευω οτι η υιοθετηση μιας γυναικειας συμπεριφορας καθως και τροπου ζωης φτιαχνει και γυναικειο χαρακτηρα. Υπαρχουν γυναικες με μπεσα? Ελαχιστοτατες (sorry ladies)
και μονο το οτι μιλαμε ξεχωριστα γ αυτους μου κανει καπως...
"εχω φιλους γκευ"...
γτ δε λεμε αντιστοιχα"εχω ενα φιλο στρ8.."???
χμμμ...
γτ πλεον ποσοι αντρες υπαρχουν που τιμουν την λεξη;με πραγματικη μπεσα?Ειναι λιγο τραβηγμενο, αλλα πιστευω οτι η υιοθετηση μιας γυναικειας συμπεριφορας καθως και τροπου ζωης φτιαχνει και γυναικειο χαρακτηρα. Υπαρχουν γυναικες με μπεσα? Ελαχιστοτατες (sorry ladies)
γ αυτους που το θεωρουν ανωμαλια....Γιατί οι πούστηδες είναι η ανωμαλία όχι οι straight. Αν είναι δυνατόν τι διαβάζουμε ρε πούστη
γ αυτους που το θεωρουν ανωμαλια....
εγω πχ δε το θεωρω...
ανωμαλια θεωρω πολλα αλλα που ακουω κατα καιρους απο καραστρ8 τυπους...
αλλα εκει παυει να ειναι ανωμαλια γτ ...?!κανεις δε ξερει...
τα κανουν αυτα αντρες μετα τα 15???Και έπειτα πάρτε μια αγοροπαρέα (κατά βάση αυτούς που -το παίζουν- 100% στρέιτ) που πάει σε μια Χ καφετέρια.....πόσο κωλοεπίπεδο έχουν.......γελάνε δυνατά,λένε μαλακίες,καρπαζώνουν ο ένας τον άλλον......ε ρίχνουν και κανά ρέψιμο.....και αν δε, παίζει και μπάλα....εκεί γίνεται της Πόπης
Και μετά σας φταίνε οι γκέι να πούμε
Έλα ρε χαρτ....με απογοητεύεις.....γιατί μόνο οι άνδρες έχουν μπέσα πιστεύεις;;;;
γτ πλεον ποσοι αντρες υπαρχουν που τιμουν την λεξη;με πραγματικη μπεσα?
νομιζω καλα σου λεει,το παρακανεις....Και έπειτα πάρτε μια αγοροπαρέα (κατά βάση αυτούς που -το παίζουν- 100% στρέιτ) που πάει σε μια Χ καφετέρια.....πόσο κωλοεπίπεδο έχουν.......γελάνε δυνατά,λένε μαλακίες,καρπαζώνουν ο ένας τον άλλον......ε ρίχνουν και κανά ρέψιμο.....και αν δε, παίζει και μπάλα....εκεί γίνεται της Πόπης
Και μετά σας φταίνε οι γκέι να πούμε
Υπάρχουν 2 φύλα. Το άρρεν και το θύλη. Ότι ξεπετάγεται πέρα των 2 αυτών φύλων είναι μη ομαλό ήτοι ΑΝΏΜΑΛΟ.την ανωμαλια την κρινει ο απεξω παντα,αυτος που την κανει δε το θεωρει ανωμαλο...
Υπάρχουν 2 φύλα. Το άρρεν και το θύλη. Ότι ξεπετάγεται πέρα των 2 αυτών φύλων είναι μη ομαλό ήτοι ΑΝΏΜΑΛΟ.
στο αλλο ακρο το πας.
σε εναν ιδανικο κοσμο δε θα επρεπε να θεωρουμε ανωμαλο τιποτα που γινεται μεταξυ ενηλικων και με κοινη συνενεση.
τα κανουν αυτα αντρες μετα τα 15???
Δεν εχω γνωρισει και τους απειρους γκεη, αλλα αυτο που προσεξα ειναι οτι αλλα λενε και αλλα σκεφτονται. Η "μπεσα" παντως ειναι παραδοσιακα αντρικο γνωρισμα, οχι βεβαια οτι δεν εχουν και καποιες γυναικες τετοια.