Νέα

Πως θα αντιδρούσατε εαν ειχατε γιο και σας ελεγε οτι ειναι <γκει> ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως θα αντιδρούσατε εαν ειχατε γιο και σας ελεγε οτι ειναι <γκει> ?

• Θα το επερνα ψυχραιμα για να βρω λυση

Ψήφοι: 44 32,8%
  • Θα τον εδιωχνα απο το σπιτη

Ψήφοι: 12 9,0%
  • Η αγαπη μου προς αυτον δεν θα υπηρχε αλλο

Ψήφοι: 7 5,2%
  • Θα τον σκοτωνα επιτοπου

Ψήφοι: 16 11,9%
  • Δεν ξερω/Δεν απαντω

Ψήφοι: 18 13,4%
  • Θα τον εστελνα με τον λιλα για ταινια να βγαλει κανα φραγκο

Ψήφοι: 24 17,9%
  • Σιγα, και εγω πουστρα ειμαι ας μοιασει και αυτος σε μένα

Ψήφοι: 7 5,2%
  • Θα παθαινα εγκεφαλικο

Ψήφοι: 16 11,9%
  • Δεν εχω γιο, και ουτε σκοπευω να αποκτησω γενικα παιδια

Ψήφοι: 13 9,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εισαι ανθρωπος με οραμα.

Α, επισης:
34dlb7qpa0.jpg

Μουφα? :think:
1.αι νοου..απο μικρη μου το λεγανε ...
2.νομιζω πως ναι...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Κοίτα πιστεύω ότι ο χαρακτήρας δεν έχει να κάνει με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του κάθε ατόμου.

Ειναι λιγο τραβηγμενο, αλλα πιστευω οτι η υιοθετηση μιας γυναικειας συμπεριφορας καθως και τροπου ζωης φτιαχνει και γυναικειο χαρακτηρα. Υπαρχουν γυναικες με μπεσα? Ελαχιστοτατες (sorry ladies)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
και μονο το οτι μιλαμε ξεχωριστα γ αυτους μου κανει καπως...
"εχω φιλους γκευ"...
γτ δε λεμε αντιστοιχα"εχω ενα φιλο στρ8.."???
χμμμ...

Επισκέπτης
Ειναι λιγο τραβηγμενο, αλλα πιστευω οτι η υιοθετηση μιας γυναικειας συμπεριφορας καθως και τροπου ζωης φτιαχνει και γυναικειο χαρακτηρα. Υπαρχουν γυναικες με μπεσα? Ελαχιστοτατες (sorry ladies)

Έλα ρε χαρτ....με απογοητεύεις.....γιατί μόνο οι άνδρες έχουν μπέσα πιστεύεις;;;; :helpplea:

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
και μονο το οτι μιλαμε ξεχωριστα γ αυτους μου κανει καπως...
"εχω φιλους γκευ"...
γτ δε λεμε αντιστοιχα"εχω ενα φιλο στρ8.."???
χμμμ...

Γιατί οι πούστηδες είναι η ανωμαλία όχι οι straight. Αν είναι δυνατόν τι διαβάζουμε ρε πούστη

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γτ πλεον ποσοι αντρες υπαρχουν που τιμουν την λεξη;με πραγματικη μπεσα? :sunglasses:

Επισκέπτης
Άσε το άλλο που'χω ακούσει από κάποιους.....

"Οι γκέι είναι κακοί άνθρωποι"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γιατί οι πούστηδες είναι η ανωμαλία όχι οι straight. Αν είναι δυνατόν τι διαβάζουμε ρε πούστη
γ αυτους που το θεωρουν ανωμαλια....
εγω πχ δε το θεωρω...
ανωμαλια θεωρω πολλα αλλα που ακουω κατα καιρους απο καραστρ8 τυπους...
αλλα εκει παυει να ειναι ανωμαλια γτ ...?!κανεις δε ξερει...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εαν ειχα γιο γκει θα σπαζομουν πολυ αλλα δε νομιζω να μη του μιλουσα η τιποτα τετοιο.

στην τελικη αμα δε σου τυχει δε ξερεις και πως θα αντιδρασεις

Επισκέπτης
γ αυτους που το θεωρουν ανωμαλια....
εγω πχ δε το θεωρω...
ανωμαλια θεωρω πολλα αλλα που ακουω κατα καιρους απο καραστρ8 τυπους...
αλλα εκει παυει να ειναι ανωμαλια γτ ...?!κανεις δε ξερει...

Μπράβο ρε κοπελιά....εσύ καλά τα λες αλλά......άντε να βγάλεις άκρη με κάτι καραστρ8 εδώ μέσα.....

Εύχομαι πάντως ρε κουφάλες,κάποια μέρα να γυρίσει ο τροχός και τότε εσείς οι κωλοκαραστρ8 100% (τ'αρχίδια μου είστε,όσοι το παίζετε ανώτεροι αλλά τελοσπάντων) και εσείς να θεωρείστε ανώμαλοι...να δούμε τότε πως θα σας φανεί ;) ;) ;) ;) ;) ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
στο αλλο ακρο το πας.
σε εναν ιδανικο κοσμο δε θα επρεπε να θεωρουμε ανωμαλο τιποτα που γινεται μεταξυ ενηλικων και με κοινη συνενεση.

Επισκέπτης
Και έπειτα πάρτε μια αγοροπαρέα (κατά βάση αυτούς που -το παίζουν- 100% στρέιτ) που πάει σε μια Χ καφετέρια.....πόσο κωλοεπίπεδο έχουν.......γελάνε δυνατά,λένε μαλακίες,καρπαζώνουν ο ένας τον άλλον......ε ρίχνουν και κανά ρέψιμο.....και αν δε, παίζει και μπάλα....εκεί γίνεται της Πόπης :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Και μετά σας φταίνε οι γκέι να πούμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
την ανωμαλια την κρινει ο απεξω παντα,αυτος που την κανει δε το θεωρει ανωμαλο...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Και έπειτα πάρτε μια αγοροπαρέα (κατά βάση αυτούς που -το παίζουν- 100% στρέιτ) που πάει σε μια Χ καφετέρια.....πόσο κωλοεπίπεδο έχουν.......γελάνε δυνατά,λένε μαλακίες,καρπαζώνουν ο ένας τον άλλον......ε ρίχνουν και κανά ρέψιμο.....και αν δε, παίζει και μπάλα....εκεί γίνεται της Πόπης :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Και μετά σας φταίνε οι γκέι να πούμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τα κανουν αυτα αντρες μετα τα 15??? :think:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Έλα ρε χαρτ....με απογοητεύεις.....γιατί μόνο οι άνδρες έχουν μπέσα πιστεύεις;;;; :helpplea:

Δεν εχω γνωρισει και τους απειρους γκεη, αλλα αυτο που προσεξα ειναι οτι αλλα λενε και αλλα σκεφτονται. Η "μπεσα" παντως ειναι παραδοσιακα αντρικο γνωρισμα, οχι βεβαια οτι δεν εχουν και καποιες γυναικες τετοια.

Το οτι οι γκεη σκεφτονται γυναικεια ειναι κατι που το εχω δει κατ εξακολουθηση.

γτ πλεον ποσοι αντρες υπαρχουν που τιμουν την λεξη;με πραγματικη μπεσα? :sunglasses:

Αυτο ειναι σωστο, οι καιροι εχουν αλλαξει...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

νομιζω καλα σου λεει,το παρακανεις....

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
την ανωμαλια την κρινει ο απεξω παντα,αυτος που την κανει δε το θεωρει ανωμαλο...
Υπάρχουν 2 φύλα. Το άρρεν και το θύλη. Ότι ξεπετάγεται πέρα των 2 αυτών φύλων είναι μη ομαλό ήτοι ΑΝΏΜΑΛΟ.

Επισκέπτης
στο αλλο ακρο το πας.
σε εναν ιδανικο κοσμο δε θα επρεπε να θεωρουμε ανωμαλο τιποτα που γινεται μεταξυ ενηλικων και με κοινη συνενεση.

Σωστά.....

Αλλά θα ήθελα να τους "τσούξει και αυτούς λίγο.

τα κανουν αυτα αντρες μετα τα 15??? :think:

Δυστυχώς.....ναι

Και μιλάω ειδικά για την περίπτωση που παίζει μπάλα.....εκεί ακόμα και ο "σοβαρός" επιχειρηματίας,μόλις βάλει γκολ η "ομαδάρα" του......χοροπηδάει σαν 12χρονο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν εχω γνωρισει και τους απειρους γκεη, αλλα αυτο που προσεξα ειναι οτι αλλα λενε και αλλα σκεφτονται. Η "μπεσα" παντως ειναι παραδοσιακα αντρικο γνωρισμα, οχι βεβαια οτι δεν εχουν και καποιες γυναικες τετοια.

Μαλακίες που έλεγαν οι παππούδες μας...αυτά τελείωσαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom