Νέα

Πως θα αντιδρούσατε εαν ειχατε γιο και σας ελεγε οτι ειναι <γκει> ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως θα αντιδρούσατε εαν ειχατε γιο και σας ελεγε οτι ειναι <γκει> ?

• Θα το επερνα ψυχραιμα για να βρω λυση

Ψήφοι: 44 32,8%
  • Θα τον εδιωχνα απο το σπιτη

Ψήφοι: 12 9,0%
  • Η αγαπη μου προς αυτον δεν θα υπηρχε αλλο

Ψήφοι: 7 5,2%
  • Θα τον σκοτωνα επιτοπου

Ψήφοι: 16 11,9%
  • Δεν ξερω/Δεν απαντω

Ψήφοι: 18 13,4%
  • Θα τον εστελνα με τον λιλα για ταινια να βγαλει κανα φραγκο

Ψήφοι: 24 17,9%
  • Σιγα, και εγω πουστρα ειμαι ας μοιασει και αυτος σε μένα

Ψήφοι: 7 5,2%
  • Θα παθαινα εγκεφαλικο

Ψήφοι: 16 11,9%
  • Δεν εχω γιο, και ουτε σκοπευω να αποκτησω γενικα παιδια

Ψήφοι: 13 9,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εμένα παιδιά δεν θα με πείραζε αν ένας φίλος μου ή φίλη μου ήταν gay. Ειλικρινά.

Θα συνέχιζα να κάνω παρέα μαζί τους και θα εξακολουθούσα να τους αγαπώ το ίδιο.

Αλλά αν μάθαινα ότι ήταν ο γιος μου ή κόρη μου θα με πείραζε πολύ.

Κακά τα ψέματα. Δεν λέω ότι δεν θα αγαπούσα το παιδί μου. Αλλά δεν θα ήμουν και ευτυχισμένος.

Και βασικά δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα.

Ναι ακούγονται πολύ συντηρητικά όλα αυτά.

Αλλά έξω από το χορό πολλά μπορεί να πει κανείς.

Δεν ξέρω αν κάποιος γίνεται ή γεννιέται gay. Δεν είμαι ψυχολόγος. Μάλλον κάθε περίπτωση είναι χωριστή.

Αν κάποιος γεννιέται σίγουρα οι γονείς δεν φταίνε σε κάτι.

Αν κάποιος γίνεται (πρότυπα, μίμιση, τρόπος ανατροφής κλπ) εκεί υπάρχει ένα θέμα ευθύνης από το οικογενειακό περιβάλλον.

Αλλά από εκεί και πέρα ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του. Δεν είναι ιδιοκτησία των γονέων του. Σεβαστό.

Απλά πιστεύω ότι για το γονιό δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο.

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Μεγαλες κουβεντες, και εσεις που λετε για Καιαδες, και οτι θα πεταξετε το παιδι σας εξω απο το σπιτι! Παρτε το παιδι σας κοντα σας αυτη την στιγμη, κοιταξτε το στα ματια και μετα προσπαθηστε να το ξαναπειτε στον εαυτο σας αυτα που γραψατε εδω! Εγω προσωπικα εχω μια κορη! 6 εβδομαδων και το μονο που με νοιαζει οταν μεγαλωσει ειναι να ειναι ευτυχισμενη με αυτο που ειναι! Δεν υπαρχει τιποτα, που να με κανει να μην αγαπαω την κορη μου, οτι και να γινει...οτι και να κανει! Που να τα φτιαξει και με Σκοπιανη, οταν μεγαλωσει που λεει ο λογος! Ευτυχισμενη και γερη να ειναι! Μονο αυτο! και το ιδιο πιστευω οτι θα λεω και για τον γιο μου, οταν μας ερθει με το καλο!

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.654
Πόντοι
3.575

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ετσι ρε μαγκα.Να ξερεις οτι οι πιο μορφωμενοι εδω μεσα γαμουσαν κατσικες στο χωριο τους οχι να χειριστουν ενα παιδι δεν ξερουν...
Ναι φίλε. Η συμπεριφορά δεν είναι θέμα μόρφωσης. Είναι καθαρά θέμα προσωπικού χαράκτηρα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εμένα παιδιά δεν θα με πείραζε αν ένας φίλος μου ή φίλη μου ήταν gay. Ειλικρινά.

Κακά τα ψέματα. Δεν λέω ότι δεν θα αγαπούσα το παιδί μου. Αλλά δεν θα ήμουν και ευτυχισμένος.

Δεν ξέρω αν κάποιος γίνεται ή γεννιέται gay. Δεν είμαι ψυχολόγος. Μάλλον κάθε περίπτωση είναι χωριστή.

Αν κάποιος γίνεται (πρότυπα, μίμιση, τρόπος ανατροφής κλπ) εκεί υπάρχει ένα θέμα ευθύνης από το οικογενειακό περιβάλλον.

Αλλά από εκεί και πέρα ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του. Δεν είναι ιδιοκτησία των γονέων του. Σεβαστό.

ετσι ρε γατε

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.654
Πόντοι
3.575

:thumbsup: :cool2:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Aπο οτι εχω διαβασει, gay θα γινει ενα παιδι αν δεν εχει αντρικο προτυπο στην οικογενεια, δηλαδη αν ο μπαμπας του ειναι μαλακας με τον ενα η τον αλλο τροπο. Τοτε εχει δυο πιθανοτητες ή θα αναζητησει αντρικο προτυπο εκτος της οικογενειας με αμφιβολα αποτελεσμα γιατι συνηθως ειναι ηθοποιοι, τραγουδιστες κλπ, ή θα στραφει σε γυναικειο σε σπανιοτερες περιπτωσεις. Η επισης μπορει και να μην βρει τιποτα και να το ριξει στην πρεζα...

Σε καθε περιπτωση μια τετοια παρεκλιση οφειλεται στο περιβαλλον του δηλαδη την οικογενεια...Αρα λοιπον αφου φταιει ο μπαμπας, τι να του πει? Αν δεν του αρεσει ας κοπαναει το κεφαλι του στον τοιχο :headbang:

Πολύ καλό.....ποιός το έχει γράψει;

Ο-καπως γκει-Καβαφης :grin:

Επισκέπτης
Εγω λεω να τους κλεινουμε σε ψυχιατρεια μεχρι να θεραπευτουν. Να τους βοηθησουμε ρε παιδι μου. Τι σκατα πολιτισμενη κοινωνια ειμαστε. Τους αθεραπευτους ομως, φυλακη. Δε γινεται να κυκλοφορουν ελευθεροι. Πρεπει να σκεφτουμε και το καλο των παιδιων μας... Αφηστε που κανοντας αυτα που κανουν μεταξυ τους, διαπραττουν αμαρτια.

Βρε κωλόγερε,τι ψυχιατρεία και βλακείες λες;;;; Δεν είναι ασθένεια η ομοφυλοφιλία..... :jerking: :jerking: :jerking:

Αυτοί που θέλουν ψυχίατρο,να τους ξεκολήσει,είναι κάτι κολημένα μυαλά που νομίσουν ότι οι γκέι,είναι κατώτεροι από τους στρ8..... :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μεγαλες κουβεντες, και εσεις που λετε για Καιαδες, και οτι θα πεταξετε το παιδι σας εξω απο το σπιτι! Παρτε το παιδι σας κοντα σας αυτη την στιγμη, κοιταξτε το στα ματια και μετα προσπαθηστε να το ξαναπειτε στον εαυτο σας αυτα που γραψατε εδω! Εγω προσωπικα εχω μια κορη! 6 εβδομαδων και το μονο που με νοιαζει οταν μεγαλωσει ειναι να ειναι ευτυχισμενη με αυτο που ειναι! Δεν υπαρχει τιποτα, που να με κανει να μην αγαπαω την κορη μου, οτι και να γινει...οτι και να κανει! Που να τα φτιαξει και με Σκοπιανη, οταν μεγαλωσει που λεει ο λογος! Ευτυχισμενη και γερη να ειναι! Μονο αυτο! και το ιδιο πιστευω οτι θα λεω και για τον γιο μου, οταν μας ερθει με το καλο!
Πολύ ωραία τα έγραψες φίλε.

Αλλά πιστεύω για τους άντρες είναι ακόμα πιο ταμπού το θέμα.

Αν και να τα φτιάξει ο γιος σου με Σκοπιανή μια χαρά.  ;) Με Σκοπιανό όμως θα είναι λίγο ξενέρωμα ε;  :grin:

Καλά πλάκα κάνω φίλε μου.

Σας εύχομαι το καλύτερο για εσάς και τα παιδιά σας.  :)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

Μαλλον ηταν λαθος διατυπωση...Oμοφυλοφιλος ηταν, το καπως το εβαλα γιατι το θεωρουσε αρρωστια και ηθελε να ξεφυγει. Βεβαια ηταν και αλλοι καιροι και αλλες αντιληψεις, αν ζουσε σημερα ισως ηταν ξεφωνημενη :cheesy:

Παντως δεν μειωνει σε καμμια περιπτωση το τεραστιο εργο του, ουτε σε αυτον αλλα ουτε και σε κανενα απο τους λοιπους μεγαλους που ηταν πισωγλεντηδες

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εγω λεω να τους κλεινουμε σε ψυχιατρεια μεχρι να θεραπευτουν. Να τους βοηθησουμε ρε παιδι μου. Τι σκατα πολιτισμενη κοινωνια ειμαστε. Τους αθεραπευτους ομως, φυλακη. Δε γινεται να κυκλοφορουν ελευθεροι. Πρεπει να σκεφτουμε και το καλο των παιδιων μας... Αφηστε που κανοντας αυτα που κανουν μεταξυ τους, διαπραττουν αμαρτια.
προτεινω μια νεα Σπινα λονγκα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Παντως δεν μειωνει σε καμμια περιπτωση το τεραστιο εργο του, ουτε σε αυτον αλλα ουτε και σε κανενα απο τους λοιπους μεγαλους

Αυτό είναι, ένα ανοιχτό μυαλό, που σέβεται την ιδιαιτερότητα και τις επιλογές κάθε ατόμου .....

Η τα φαινόμενα απατούν;  :cheesy:

που ηταν πισωγλεντηδες

Χαχα! Δεν άντεξες τελικά , την είπες την καφρίλα σου!  :grin:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Χαχα! Δεν άντεξες τελικά , την είπες την καφρίλα σου!  :grin:

Ε τι να πω?  :2funny: :2funny: :2funny:

Tι ομοφυλοφυλοι, τι αδερφες, τι λουγκρες, τι γκεη....Το ιδιο πραγμα ειναι, στις λεξεις θα κολλησουμε? Δεν ειμαι πολυ του politically correct :grin:

Η αληθεια ειναι παντως οτι δεν τους εχω σε εκτιμηση, γιατι ειναι πουστηδες...Στην ψυχη εννοω, τουλαχιστον οσοι γνωρισα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
προτεινω μια νεα Σπινα λονγκα.
Εισαι ανθρωπος με οραμα.

Α, επισης:
34dlb7qpa0.jpg

Μουφα? :think:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ε τι να πω?  :2funny: :2funny: :2funny:

Tι ομοφυλοφυλοι, τι αδερφες, τι λουγκρες, τι γκεη....Το ιδιο πραγμα ειναι, στις λεξεις θα κολλησουμε? Δεν ειμαι πολυ του politically correct :grin:

Το καταλάβαμε .....  :grin:

Η αληθεια ειναι παντως οτι δεν τους εχω σε εκτιμηση, γιατι ειναι πουστηδες...Στην ψυχη εννοω, τουλαχιστον οσοι γνωρισα.

Κοίτα πιστεύω ότι ο χαρακτήρας δεν έχει να κάνει με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του κάθε ατόμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom