You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως θα αντιδρούσατε εαν ειχατε γιο και σας ελεγε οτι ειναι <γκει> ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 353
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μα δε το ειπα γ σενα.ουτε συγκεκριμενα γ το φορουμ.απο(κομπλεξικους κατ'εμε)ακους συνεχεια τετοιες εκφρασεις με το αναλογο χλευαστικο υφος παντα.το πουστης δεν το ειπα προσβλητικα.Ειναι πιο ευκολο απο το να γραφεις ομοφυλοφιλος και πιο κατανοητο στην καθομιλουμενη.Αλλωστε αυτο ηταν και που ηθελα να τονισω πιο πολυ ας μην μας τρομαζουν οι λεξεις
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Δεν καταλαβα το αστειο που ειναι ?
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Σας έχει φάει η τηλεόραση ρε παπάρηδες... αλλά όταν νομίζεις ότι πούστης είναι ΜΟΝΟ ο Φίφης ο Παράβας και ο Γιάννης ο Μπέζος, λογικό είναι να έχεις απόψεις μολόχας.
Έχω γνωστό που όχι μόνο δεν τον κάνεις gay, το αντίθετο. Όλες οι Ελλεεινίδες members του bourdela θα έχυναν με τη μία, αν τον έβλεπαν. Το άτομο μπορεί να κάνει ασήκωτους τους περισσότερους εδώ μέσα και όσον αφορά το σεξ... οι gay/πούστηδες/αδερφές κλπ και τον παίρνουν και τον δίνουν. Alright?
Ευτυχώς βέβαια για το μικροαστό συντηρητικό νεο-έλληνα που υπάρχουν τα στερεότυπα ξεφωνημένης αδερφής τύπου Τρύφωνας Σαμαράς, γιατί κακά τα ψέματα... ο τύπος Βαλλιανάτου είναι που ενοχλεί.
Έχω γνωστό που όχι μόνο δεν τον κάνεις gay, το αντίθετο. Όλες οι Ελλεεινίδες members του bourdela θα έχυναν με τη μία, αν τον έβλεπαν. Το άτομο μπορεί να κάνει ασήκωτους τους περισσότερους εδώ μέσα και όσον αφορά το σεξ... οι gay/πούστηδες/αδερφές κλπ και τον παίρνουν και τον δίνουν. Alright?
Ευτυχώς βέβαια για το μικροαστό συντηρητικό νεο-έλληνα που υπάρχουν τα στερεότυπα ξεφωνημένης αδερφής τύπου Τρύφωνας Σαμαράς, γιατί κακά τα ψέματα... ο τύπος Βαλλιανάτου είναι που ενοχλεί.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εσβησα καποια πραγματα απο το ποστ σου.αυτα που αφησα τα βρηκα αστεια.Δεν καταλαβα το αστειο που ειναι ?
μη με κανεις να εξηγω αξημερωτα εχω να παω κ γ υπνο...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Σας έχει φάει η τηλεόραση ρε παπάρηδες... αλλά όταν νομίζεις ότι πούστης είναι ΜΟΝΟ ο Φίφης ο Παράβας και ο Γιάννης ο Μπέζος, λογικό είναι να έχεις απόψεις μολόχας.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
οκ καταλαβα....εσβησα καποια πραγματα απο το ποστ σου.αυτα που αφησα τα βρηκα αστεια.
μη με κανεις να εξηγω αξημερωτα εχω να παω κ γ υπνο...
Καλον υπνο....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
επειδη πινω καφε ακομα θα κανω τον κοπο...θα κανω ενα εντιτ στην παραθεση σου να εξηγησω.οκ καταλαβα....
Καλον υπνο....
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
αστο βρε συ....πφφφφφφφφεπειδη πινω καφε ακομα θα κανω τον κοπο...θα κανω ενα εντιτ στην παραθεση σου να εξηγησω.
MyNameIsNobody
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
(...)
ΣΩΩΩΣΤΟΣ!
Κακά τα ψέμματα η ομοφυλοφιλία παντού στον κόσμο είναι θέμα ταμπού.
Και επίσης η γενική αντίληψη του θέματος στην Ελλάδα, όπως περνάει στην καθημερινή φρασεολογία είναι αυτό που λέμε "μικροαστική"
Λέμε "Α, τον πούστη!" (δηλαδή: Α, τον παλιάνθρωπο, τον πονηρό!)
Ακόμα για κάποιο λόγο η ενεργητική ομοφυλοφυλία δεν είναι και τόσο κατακριτέα.
Ο μάτσο γαμιάς που άμα λάχει πηδάει και κανένα ανδρικό κωλαράκι παραμένει άντρας
Μην τον πάρει όμως! Τότε είναι πουστάρα του κερατά
Έτσι λοιπόν για τον πατέρα που διαπιστώνει ότι ο γιος του έχει κάποια σημάδια θηλυπρέπειας, είναι κατάρα. θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
Γιατί παρόλο που είναι γιός του, σπλάχνο του και θα τον αγαπά αλλά τι θα πει στον κόσμο τι θα πει στους συγγενείς;
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
1.καμια λογικη εξηγηση.ποσο μαλλον αυτες οι ανοητες γ μενα που δινεις.ετσι γεννηθηκε!!τελος.Μια λογικη εξηγηση θα μπορουσε να ειναι οτι μπορει να εχει φαει πολυ απορριψη το παλικαρι απο κοπελες του οικειου του περιββαλοντος, η να εχει δει την ασχημη πλευρα του ερωτα κατι οτιδηποτε .....
βαζοντας καποια ορια εφοσον ετυχε αυτο ..... Τι εννοω ορια ομως ?
Οχι να μου γυριζει στο σπιτι με φουστες και να μιλαει σαν ξεφωνημενη με χειρονομιες κτλ, ουτε να μου βαφεται και να το βλεπω....
και φυσικα θα τον πηγαινα σε ενα δυο ψυχολογους για περισσοτερη βοηθεια και κατανοηση του ολου θεματος.
2.ορια?!οκ... α)γκευ μονο σε επιθεωρησεις γελοιες εχετε δει???τι καρικατουρα ειναι αυτη που περιγραφεις?? β)ας πουμε οτι ειναι ετσι...ως τι θα του το απαγορεψεις αν ειναι ενηλικος και ετσι νιωθει ευτυχισμενος κ ελευθερος;(ενα φιλαρακι μου φοραει γυναικεια τζιν κ μπλουζες κ βαζει μασκαρα κ λιπ γκλος. ετσι νιωθει ομορφα.με τα αλλα καταπιεζεται.δε βγαινει εξω κ με μινι κ γοβες ομως.)
3.ψυχολογο????βοηθεια???λυση???ΣΕ ΤΙ????στο τι κανει στο κρεββατι του;;;;;;;;;;λολ!!!!
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
το σωστο ειναι
πουστης, αυτος που τον παιρνει
μπινες, αυτος που τον παιρνει και τον δινει
κωλομπαρας, αυτος που μονο τον δινει
ας μαθουμε σωστα τα ελληνικα
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Κουβεντα κανουμε κοπελια και θα μπορουσες αν ηθελες να μην εισαι τοσο ειρωνικη και αποτομη1.καμια λογικη εξηγηση.ποσο μαλλον αυτες οι ανοητες γ μενα που δινεις.ετσι γεννηθηκε!!τελος. δεν ειμαι και ειδικος επι του θεματος οπως και οι περισσοτεροι
2.ορια?!οκ... α)γκευ μονο σε επιθεωρησεις γελοιες εχετε δει???τι καρικατουρα ειναι αυτη που περιγραφεις??
Αυτη την ''καρικατουρα''(ολιγον ασχημη εκφραση) την εχω δει απο κοντα και ενιωθα πολυ αβολα να σου πω μα πολυ ομως.....
προσπαθουσα μεχρι δακρυων να μην γελασω με τα καμωματα του ενω τα εβαλα και με αυτον που τον εφερε (οχι μπροστα του ομως)
Οχι οτι εχω κατι με τους ομοφυλλοφιλους απλα ηταν περιεργη η φαση και δεν μπορω να εξηγω εδω τωρα επι αυτου
β)ας πουμε οτι ειναι ετσι...ως τι θα του το απαγορεψεις αν ειναι ενηλικος και ετσι νιωθει ευτυχισμενος κ ελευθερος;(ενα φιλαρακι μου φοραει γυναικεια τζιν κ μπλουζες κ βαζει μασκαρα κ λιπ γκλος. ετσι νιωθει ομορφα.με τα αλλα καταπιεζεται.δε βγαινει εξω κ με μινι κ γοβες ομως.) εδω μπορω να πω οτι εχεις ενα δικιο ....
3.ψυχολογο????βοηθεια???λυση???ΣΕ ΤΙ????στο τι κανει στο κρεββατι του;;;;;;;;;;λολ!!!! στο να κατανοησω καλυτερα τα αιτια (αν υπαρχουν και δεν ειναι γονιδιακο το προβλημα) που τον εφεραν εκει ισως ?
Και αν γινεται κατι ''καλο'' να δοκιμασουμε ....
Δεν ειναι δυνατον να τα γνωριζουμε ολα ..... ;)
Αντε να πεσεις για υπνο τωρα να ξεκουραστεις ;)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
1-Κουβεντα κανουμε κοπελια και θα μπορουσες αν ηθελες να μην εισαι τοσο ειρωνικη και αποτομη
Δεν ειναι δυνατον να τα γνωριζουμε ολα ..... ;)
Αντε να πεσεις για υπνο τωρα να ξεκουραστεις ;)
2.δεν ειναι ασχημη εκφραση.την χρησιμοποιω γ αυτους που δεν ειναι πραγματικοι γκευ και το παιζουν γ να προκαλεσουν η επειδη ειναι μοδα. ασχημα γτ ενιωσες???εσυ φορουσες το τακουνι;;;κλαιν μαιν.
3.α για σενα ο ψυχολογος???το δεχομαι..."το αν γινεται κατι καλο να δοκιμασουμε"κανω οτι δε το ειδα...ημαρτον...σιγα μην τον ξεματιαξεις κιολας γ να γινει ψευτοαντρουα.
θα την πεσω σε λιγο...μην αγχωνεσαι..
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
αχα .. μαλιστα....... οοοοοοκ1-
2.δεν ειναι ασχημη εκφραση.την χρησιμοποιω γ αυτους που δεν ειναι πραγματικοι γκευ και το παιζουν γ να προκαλεσουν η επειδη ειναι μοδα. ασχημα γτ ενιωσες???εσυ φορουσες το τακουνι;;;κλαιν μαιν.
3.α για σενα ο ψυχολογος???το δεχομαι..."το αν γινεται κατι καλο να δοκιμασουμε"κανω οτι δε το ειδα...ημαρτον...σιγα μην τον ξεματιαξεις κιολας γ να γινει ψευτοαντρουα.
θα την πεσω σε λιγο...μην αγχωνεσαι..
Δεν αγχωνομαι καθολου καθως δεν θα εργαζομαι μεχρι 1η σεμπτεβριου....
Πριν λιγο ξαναξυπνησα και τωρα θα κατεβω στην πλατεια για καφεδακι
bear74
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μέχρι στιγμής έχουμε διαβάσει πολλά και διάφορα..
Οσο και να το παιδεύουμε , όσο και να το συζητάμε , ότι και να πούμε δεν θα βγάλουμε άκρη..το να κάτσουμε να αναλύσουμε ένα θέμα που εδώ και κάμποσες ώρες μας έχει κολλησει στο τοίχο βγάζοντας μας σκέψεις "τεχνητές" ή φυσιολογικές είναι κάτι που δεν έχει τέλος..δεν θα μπω στη διαδικασία να πω την άποψη μου αναλυτικά γιατι ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα..
Ούτε θα μπω στη διαδικασία να δώσω υποκριτικές απαντήσεις..ούτε και να το παίξω κουλ..εντάξει..θα συμβεί ένα γεγονός..όπως ειπε κι ένας άλλος συναγωνιστής άν επιζήσω από εγκεφαλικό/έμφραγμα ή ότι διάολο μου έρθει πρώτο , θα το κουβεντιάσω απλά για ψυχολογικούς λόγους..ναι θα μου έρθει κάπως , θα φρικαρω αλλά θα το αποδεχτώ στη τελική γιατί θα είναι το παιδί μου (όποτε παντρευτώ και κάνω παιδιά δλδ)..τώρα το άν θα φταίω εγώ ή η οποιαδήποτε μέλλουσα γυναίκα μου ή το παρελθόν μας ή τα χρωμοσώματα , αντισώματα , κληρονομηκότητες ή η μη σωστή ανατροφή ή πολλή υπερπροσταία που δίνει συνήθως η μάνα ή το ότι δεν τον πήρα από τα 10 να τον πάω στα μπουρδέλα είναι μια άλλη ιστορία..
μου αρέσει που δεν θα έκανα ανάλυση..
Οσο και να το παιδεύουμε , όσο και να το συζητάμε , ότι και να πούμε δεν θα βγάλουμε άκρη..το να κάτσουμε να αναλύσουμε ένα θέμα που εδώ και κάμποσες ώρες μας έχει κολλησει στο τοίχο βγάζοντας μας σκέψεις "τεχνητές" ή φυσιολογικές είναι κάτι που δεν έχει τέλος..δεν θα μπω στη διαδικασία να πω την άποψη μου αναλυτικά γιατι ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα..
Ούτε θα μπω στη διαδικασία να δώσω υποκριτικές απαντήσεις..ούτε και να το παίξω κουλ..εντάξει..θα συμβεί ένα γεγονός..όπως ειπε κι ένας άλλος συναγωνιστής άν επιζήσω από εγκεφαλικό/έμφραγμα ή ότι διάολο μου έρθει πρώτο , θα το κουβεντιάσω απλά για ψυχολογικούς λόγους..ναι θα μου έρθει κάπως , θα φρικαρω αλλά θα το αποδεχτώ στη τελική γιατί θα είναι το παιδί μου (όποτε παντρευτώ και κάνω παιδιά δλδ)..τώρα το άν θα φταίω εγώ ή η οποιαδήποτε μέλλουσα γυναίκα μου ή το παρελθόν μας ή τα χρωμοσώματα , αντισώματα , κληρονομηκότητες ή η μη σωστή ανατροφή ή πολλή υπερπροσταία που δίνει συνήθως η μάνα ή το ότι δεν τον πήρα από τα 10 να τον πάω στα μπουρδέλα είναι μια άλλη ιστορία..
μου αρέσει που δεν θα έκανα ανάλυση..
Phineas.Freak
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Το τι θα κάνει ο γιός μου στο κρεβάτι του είναι δικός του λογαριασμός όμως... "Τα εν οίκω μη εν δήμω"
Θα προσπαθούσα να του εξηγήσω τι σημαίνει το παρακάτω ποίημα... αλλά αυτό θα το κάνω ούτως ή άλλως
Όσο μπορείς (1913)
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.
Μην την εξευτελίζεις πηγαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά κ' εκθέτοντάς την
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινήν ανοησία,
ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική.
Θα προσπαθούσα να του εξηγήσω τι σημαίνει το παρακάτω ποίημα... αλλά αυτό θα το κάνω ούτως ή άλλως
Όσο μπορείς (1913)
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.
Μην την εξευτελίζεις πηγαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά κ' εκθέτοντάς την
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινήν ανοησία,
ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική.
Επισκέπτης