Νέα

Πως θα αντιδρούσατε εαν ειχατε γιο και σας ελεγε οτι ειναι <γκει> ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως θα αντιδρούσατε εαν ειχατε γιο και σας ελεγε οτι ειναι <γκει> ?

• Θα το επερνα ψυχραιμα για να βρω λυση

Ψήφοι: 44 32,8%
  • Θα τον εδιωχνα απο το σπιτη

Ψήφοι: 12 9,0%
  • Η αγαπη μου προς αυτον δεν θα υπηρχε αλλο

Ψήφοι: 7 5,2%
  • Θα τον σκοτωνα επιτοπου

Ψήφοι: 16 11,9%
  • Δεν ξερω/Δεν απαντω

Ψήφοι: 18 13,4%
  • Θα τον εστελνα με τον λιλα για ταινια να βγαλει κανα φραγκο

Ψήφοι: 24 17,9%
  • Σιγα, και εγω πουστρα ειμαι ας μοιασει και αυτος σε μένα

Ψήφοι: 7 5,2%
  • Θα παθαινα εγκεφαλικο

Ψήφοι: 16 11,9%
  • Δεν εχω γιο, και ουτε σκοπευω να αποκτησω γενικα παιδια

Ψήφοι: 13 9,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
76268_145810625466294_137689322945091_221066_5326364_n.jpg

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Έτσι,έτσι,.....καμάρωνε σα γύφτικο σκερπάνι,που είσαι άσκημος,απλά δεν είσαι πούστης............α πα πα....είναι φτου κακά να είναι κάποιος πούστης....δε πα να'ναι και ωραίος...έτσι ρε μεγάλε;;; :2funny:

Έτσι ρε,δείξτε κι άλλο,πόσο προχωρημένα μυαλά είστε εσείς οι Έλληνες........έλα πάμε και οι υπόλοιποι...είμαι βέβαιος ότι εδώ μέσα θα βρεις πάνω από 1000 με τέτοιες απόψεις.....άντε ντε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχω κανονισει πλαστικη...ετσι και πετυχει και γινω ωραιος ισως το σκεφτω να το γυρισω.. :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.654
Πόντοι
3.575
Θεωρω οτι υπερβαλετε στις απαντησεις σας μερικοι ....

Οι γονεις που να φταινε δηλαδη ?

Μια λογικη εξηγηση θα μπορουσε να ειναι οτι μπορει να εχει φαει πολυ απορριψη το παλικαρι απο κοπελες του οικειου του περιββαλοντος, η να εχει δει την ασχημη πλευρα του ερωτα κατι οτιδηποτε .....

Εγω προσωπικα θα το αποδεχομουν με βαρια καρδια βαζοντας καποια ορια εφοσον ετυχε αυτο ..... Αφου ετσι κι αλλιως το αιμα νερο δεν γινεται...
Τι εννοω ορια ομως ?
Οχι να μου γυριζει στο σπιτι με φουστες και να μιλαει σαν ξεφωνημενη με χειρονομιες κτλ, ουτε να μου βαφεται και να το βλεπω....

Θα κοιτουσα να του σταθω σε οποια επιλλογη του βαζοντας την ευτυχια του πρωτα απο ολα
και φυσικα θα τον πηγαινα σε ενα δυο ψυχολογους για περισσοτερη βοηθεια και κατανοηση του ολου θεματος.

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχω γιο για να ξέρω από πρώτο χέρι.
Κατ' αρχήν σίγουρα θα ξίνιζα. Όσο και ανοιχτόμυαλος και αν το παίζω σίγουρα θα με ενοχλούσε.
Πάντως έχω στο περιβάλλον μου κάμποσους γκέι, μερικοί είναι και φίλοι μου, και γνωρίζω και τους γονείς τους, τυπικοί μικρο/μεσοαστοί. Έτσι βλέπω τις αντιδράσεις τους.
Βλέπεις ότι κάτι μέσα τους τους καίει και τους τρώει όταν το θέμα είναι "τι κάνει ο γιός σου;"
Οι γιοι τους πια είναι σε ηλικία που είναι αδύνατον να κρυφτούν.
Συνήθως έχουν απομακρυνθεί αρκετά από την οικογένεια, μερικοί έχουν φύγει στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη.
Όλοι οι γονείς εθελοτυφλούν. Σου αναφέρουν "ε, να βρει και καμια κοπέλα, να αποκατασταθεί" (το λένε και το πιστεύουν)
Σε κάθε περίπτωση όμως καταλαβαίνεις ότι τους αγαπούν, είναι σπλάχνα τους.
Δε μου έχει τύχει σε κανέναν από αυτούς να ακούσω για βίαιες αντιδράσεις, χειροδικίες, αποκληρώσεις κλπ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μια λογικη εξηγηση θα μπορουσε να ειναι οτι μπορει να εχει φαει πολυ απορριψη το παλικαρι απο κοπελες του οικειου του περιββαλοντος, η να εχει δει την ασχημη πλευρα του ερωτα κατι οτιδηποτε .....

βαζοντας καποια ορια εφοσον ετυχε αυτο ..... Αφου ετσι κι αλλιως το αιμα νερο δεν γινεται...
Τι εννοω ορια ομως ?
Οχι να μου γυριζει στο σπιτι με φουστες και να μιλαει σαν ξεφωνημενη με χειρονομιες κτλ, ουτε να μου βαφεται και να το βλεπω....

και φυσικα θα τον πηγαινα σε ενα δυο ψυχολογους για περισσοτερη βοηθεια και κατανοηση του ολου θεματος.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Αν επιζησω του εγκεφαλικου,κατι θα κανω για να ζησω με αυτο.....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
8 στης 10 αποψεις ειναι για τα πανηγυρια.Αλλος νομιζει οτι φταινε οι γονεις,αλλος οτι παλιοτερα υπηρχαν λιγοτεροι,αλλος οτι ειναι το ποιο φυσιολογικο πραγμα του κοσμου,αλλος οτι πουστης εισαι αν τον τρως μονο οχι αν γαμας τριχωτους κωλους....το μονο που εχω βιωση ειναι οτι οι ποιο πολυ ειναι κομπλεξικοι οχι απο γενησημιου τους αλλα λογω κοινωνιας.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
8 στης 10 αποψεις ειναι για τα πανηγυρια.Αλλος νομιζει οτι φταινε οι γονεις,αλλος οτι παλιοτερα υπηρχαν λιγοτεροι,αλλος οτι ειναι το ποιο φυσιολογικο πραγμα του κοσμου,αλλος οτι πουστης εισαι αν τον τρως μονο οχι αν γαμας τριχωτους κωλους....το μονο που εχω βιωση ειναι οτι οι ποιο πολυ ειναι κομπλεξικοι οχι απο γενησημιου τους αλλα λογω κοινωνιας.

αυτος που γαμαει τριχωτους κωλους ειναι κωλομπαρας. μην μπερδευομαστε

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και? πουστης δεν ειναι και αυτος?ομοφυλοφιλος του αρεσει να πηγαινει με το ιδιο φυλο.Η λεξη σε χαλαει ε?

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
και? πουστης δεν ειναι και αυτος?ομοφυλοφιλος του αρεσει να πηγαινει με το ιδιο φυλο.Η λεξη σε χαλαει ε?

το σωστο ειναι

πουστης, αυτος που τον παιρνει

μπινες, αυτος που τον παιρνει και τον δινει

κωλομπαρας, αυτος που μονο τον δινει

ας μαθουμε σωστα τα ελληνικα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οκ . Και οι 3 ομοφυλοφιλοι,σωστα?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
και αυτες οι εκφρασεις πια...ελεος...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τι σε πειραξε εσενα?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τι σε πειραξε εσενα?
οι εκφρασεις που χρησιμοποιουνται προσβλητικα ...
πουστης/αδερφη νταξει/...αντε...που κ παλι αλλα οκ...
αλλα μπινες/κωλομπαρας και αλλα τετοια...πφ...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το πουστης δεν το ειπα προσβλητικα.Ειναι πιο ευκολο απο το να γραφεις ομοφυλοφιλος και πιο κατανοητο στην καθομιλουμενη.Αλλωστε αυτο ηταν και που ηθελα να τονισω πιο πολυ ας μην μας τρομαζουν οι λεξεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom