Νέα

Πώς τελειώνει η κοπέλα/γυναίκα σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikolis97
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

PanosSt

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
20
Πόντοι
0
Αυτο που θέλω να πω είναι ότι, είναι σύνηθες να βάζουν χέρι οι γυναίκες ενώ είσαι μέσα τους για να χύσουν, ή μήπως κάτι δεν κάνω εγώ καλα;;

Χύνει κατευθείαν χωρίς χέρι μόνο όταν είναι απο επάνω λόγω τριβής εκεί κάτω
Το φαντάστηκα από την αρχή, πως αυτό είναι που σε προβληματίζει. Όχι, δεν κάνεις κάτι λάθος. Η κοπέλα είναι κλειτοριδική. Πιθανότατα περνάει τέλεια μαζί σου, το χέρι απλώς βοηθάει. Αν θέλεις σώνει και καλά να τελειώνει χωρίς χέρι, τότε δοκίμασε στάσεις όπου πιέζεις την κλειτορίδα της. Δηλαδή: cowgirl, ιεραποστολικό (όπου δεν μπαινοβγαίνεις πολύ ώστε να έχεις επαφή) και στο πλάι.

PanosSt

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
20
Πόντοι
0
Μπορεί φίλε, ωστόσο αρκετές φορές παραπονιέται γιατί μπαίνει βαθιά.
Τι να πώ, κανείς δεν ξέρει..
Μην του κάνετε πλάκα. Δεν έχει βιολογική σχέση ο κλειτοριδικός οργασμός με το μήκος.

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
1.526
Πόντοι
201
Η γυναίκα μου χύνει με όλους τους τρόπους, κλειτοριδικά, με αρκετή προσπάθεια πλέον είναι η αλήθεια αλλά με απίστευτη ένταση, κολπικά πολύ εύκολα και συνήθως δυνατά, ειδικά στα 4 με γερό σφυροκόπημα. Ακόμα και από κώλο τις περισσότερες φορές, όταν έχουμε τον χρόνο μας όμως. Είχα γκόμενα που έχυνε μόνο κλειτοριδικά όσο και να την πηδούσα και με όποιο τρόπο...Είναι αλήθεια ότι αν θες καλό γαμήσι πρέπει να της γαμήσεις το μυαλό και σαυτό κάθε γυναίκα είναι μοναδική περίπτωση

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.940
Πόντοι
4.655

Πως τελειώνει η κοπέλα/γυναίκα σας;​

όταν παραδίνεται στην ηδονή

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.911
Πόντοι
2.606
Ποιος θυμάται την Ναταλία Δραγούμη στην θυληκη εταιρεία που τελείωνε με το τηλέφωνο του ντους..
σημεια των καιρων τυπε τωρα τελειωνουν με αιφον 16 προ μαξ τυλιγμενο σε κορδελα :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom