Ναι αλλά δεν λέει ξεκάθαρα. Από αύριο σε αύριο και με γράφει στα αρχίδια του.
Ειναι σκατά η φάση. Να περιμενεις να παρεις τα λεφτά σου κ να ακους μόνο λόγια.
Χριστούγεννα ειναι και για τον εργαζόμενο ,οχι μονο για τον εργοδότη.
Ειναι δυνατόν να μην εχει ουτε ενα ευρω να σου δώσει?
Εστω τα μισα?
Αυτη η αδιαφορία κ η ανευθυνοτητα την ωρα της πληρωμης ειναι εκνευριστική.
Μου ετυχε κ εμενα εδω στην γερμανια ,αλλα επειδη εχω αποδειξεις κ ενα τυπικο συμβολαιο τα παιρνω εστω κ λιγα λιγα.
Δλδ ηταν να παρω 1050€ κ μου δινει 150€ τον μήνα. Πιστευω με εκδικειται επειδη του χωθηκα , δεν ειχα υπομονη να φερθω ευγενικα.
Τωρα εβαλα μυαλο. Στα μαυρα ενα μεροκαματο μονο, τελος βαρδιας κ πληρωμή ,αλλιως δεν ξαναπαω. Αυριο το ιδιο κοκ
Αυτη ομως ειναι η ελληνικη κωλονοοτροπία. Το βλεπω κ σε γνωστούς μου. Εναν φίλο τον χρωστάνε 2.000€ απο προπερσι κ τον κοροιδευουν. Ολο μετα κ μετα, του λεγαν πηγαινε την τάδε ωρα στην ταδε καφετερια θα σου αφησω την συμφωνημενη δόση. Πηγαινε αυτος ματαια. Δεν φτανει που δεν τον πληρωναν, τον κοροιδευαν κιολας. Στο τέλος τον απειλησαν κιολας ,λεγοντας του, μην κλεινεις την πόρτα μας, μπορει να μας ξαναχρειαστεις.
Τετοιες πορτες μονο για κλεισιμο ειναι.
Πολλα ειπα.
Στην θέση σου,ετσι οπως εγινε, θα το αφηνα για μετα τα φώτα. Θα τον επαιρνα ενα τελικο τηλεφωνο, και θα του ελεγα ξεκαθαρα, γιατι δεν με πληρωνεις? Εγω δεν ειμαι ανθρωπος? Δεν εχω αναγκες? Ολο αυριο κ μεθαυριο. Εγω δεν σου ελεγα ομως αυριο κ μεθαυριο οταν με φωναζες για δουλεια που με χρειαζοσουν.
Τι ακριβως συμβαινει? Ξεκαθαρα.
Μηπως δεν θελεις να με πληρωσεις? Αν ναι γιατι? Αλλιως δωσ μου μια συγκεκριμενη ημερα να τελειωνουμε. Εγω αυτα του ειπα γραπτως σε μηνυμα.
Αν δεν απανταει ,παρε τηλεφωνο απο το κινητο φιλου σου. Και ρωτα τον ευθεως γιατι δεν σου απανταει.
Ολα αυτα τα λες ευγενικα. Αν δεν βγαλεις ακρη ,τοτε τα ξαναλεμε