Νέα

Πως να πάρω τα λεφτά μου από εργοδότη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Κριτικές
28
Like
2.233
Πόντοι
2.596
Του επρηξα τα αρχιδια στα τηλέφωνα. Τον έπαιρνα όλο το απόγευμα χθές δεν το σήκωνε και το έκλεισε. Τον άρχισα πάλι το πρωί και τελικά το σήκωσε και είπε έλα να σου δώσω κάτι. Πήρα τα 200 και μένουν 400 ακόμα.
Ε σιγά σιγά μπορεί να καταφέρεις εξόφληση
Το έχω περάσει..

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.842
Πόντοι
446
Θα σας κόψουν καί τών δύο τον κώλο
Πρόστιμο ο μάστορας που είχε ανασφάλιστο βοηθό
Πρόστιμο κι ο εργαζόμενος που δέχτηκε να δουλέψει μαύρα
Αυτά για τον νόμο ως έχει

Όσο δούλευες έπρεπε να πάς στην επιθεώρηση εργασίας να σας κάνουν τσακωμούς ότι δουλεύετε σε συγκεκριμένη οικοδομή και νά του κόψουν τα κακαλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
συγνωμη αγαπητε αλλα λες μπουρδες εχω φιλη δικηγορο που οποτε την εχω βαλει να παρει τηλεφωνο για μικρο ποσα ολοι τα εβαλαν αμεσως.
Επειδη εχεις κολλητή δικηγόρο που σου κάνει εξυπηρετήσεις, λεω εγω μπούρδες?

OP
OP
kiriakoboy

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Επικοινώνησα με την επιθεώρηση εργασίας. Μου είπε το παιδί εμπιστευτηκά ότι με καταγγελία και ανασφάλιστος δεν θα γίνει τίποτα.
Το καλύτερο είναι να ξαναπάω για δουλειά και να σφυρίξω ένα τηλέφωνο στην επιθεώρηση να έρθουν εκεί να με πιάσουν επ αφτοφώρω να εργάζομαι. Τότε του κόβουν τον κώλο.

OP
OP
kiriakoboy

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Σε συνέχεια του θέματος.
Έχω να πάω για δουλειά 2 μήνες. Με πήρε τηλέφωνο να πάμε για δουλειά πρίν κανά μήνα και τον μπιστόλιασα. Βρήκα μια δικαιολογία και δεν πήγα. Του είπα κιόλας στο τηλέφωνο ότι χρειάζομαι και λεφτά για μια υποχρέωση. Μου έλεγε μαλακίες να πάμε σε 2 δουλειές και θα πληρωθεί να μου δώσει. Πέρασε μια εβδομάδα λογικά πήγε στις δουλειές είτε με άλλον είτε μόνος του αλλά δεν μου είπε να μου δώσει τίποτα. Τον πήρα να του ξαναζητήσω και μου είπε ότι έχει μια καλή δουλειά στην επαρχία και να πάμε όλα πληρωμένα φαί διαμονή μεταφορικά. Του έριξα άκυρο (δεν μπορούσα να πάω κιόλας λόγω μια υποχρέωσης που είχα) και τον πήρα τηλέφωνο μετά από 10 μέρες την μέρα που ήξερα ότι γύρισε. Ο τύπος αντί να μου πει για λεφτά μου είπε να πάμε σε άλλες δουλειές και του ξακαθάρισα ότι δεν ξαναέρχομαι και θέλω να πληρωθώ. Μου είπε θα σε πάρω αύριο μεθαύριο να έρθεις να σου δώσω λεφτά. Με έγραψε στα αρχίδια του και τον πήρα πάλι μετά από 5 μέρες. Με διαβεβαίωσε ότι δεν με ξέχασε και να το βγάλω αυτό από το μυαλό μου και θα με πάρει σύντομα. Περάσαν άλλες 5 μέρες και όσο πήρε εσάς τόσο πήρε και εμένα.
Από την δουλειά στην επαρχία τόσο καιρό δεν παίζει να μην πληρώθηκε και πήρε πάνω από 3000 στάνταρ.

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Πας κλεβεις το αυτοκοκινητο του και του λες να σου δωσει 2 χιλιαρικα για να το παρει πισω αλλιως βενζινη και Ηλια ριχτο

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Σε συνέχεια του θέματος.
Έχω να πάω για δουλειά 2 μήνες. Με πήρε τηλέφωνο να πάμε για δουλειά πρίν κανά μήνα και τον μπιστόλιασα. Βρήκα μια δικαιολογία και δεν πήγα. Του είπα κιόλας στο τηλέφωνο ότι χρειάζομαι και λεφτά για μια υποχρέωση. Μου έλεγε μαλακίες να πάμε σε 2 δουλειές και θα πληρωθεί να μου δώσει. Πέρασε μια εβδομάδα λογικά πήγε στις δουλειές είτε με άλλον είτε μόνος του αλλά δεν μου είπε να μου δώσει τίποτα. Τον πήρα να του ξαναζητήσω και μου είπε ότι έχει μια καλή δουλειά στην επαρχία και να πάμε όλα πληρωμένα φαί διαμονή μεταφορικά. Του έριξα άκυρο (δεν μπορούσα να πάω κιόλας λόγω μια υποχρέωσης που είχα) και τον πήρα τηλέφωνο μετά από 10 μέρες την μέρα που ήξερα ότι γύρισε. Ο τύπος αντί να μου πει για λεφτά μου είπε να πάμε σε άλλες δουλειές και του ξακαθάρισα ότι δεν ξαναέρχομαι και θέλω να πληρωθώ. Μου είπε θα σε πάρω αύριο μεθαύριο να έρθεις να σου δώσω λεφτά. Με έγραψε στα αρχίδια του και τον πήρα πάλι μετά από 5 μέρες. Με διαβεβαίωσε ότι δεν με ξέχασε και να το βγάλω αυτό από το μυαλό μου και θα με πάρει σύντομα. Περάσαν άλλες 5 μέρες και όσο πήρε εσάς τόσο πήρε και εμένα.
Από την δουλειά στην επαρχία τόσο καιρό δεν παίζει να μην πληρώθηκε και πήρε πάνω από 3000 στάνταρ.
Κανε αυτο π σου ειπα μπουχεσα τον εχω κοψει με βαση τα λεγομενα μη μασας τραμπουκο θελει

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Σε συνέχεια του θέματος.
Τι δουλειά κάνει ...στην οικοδομή...σε ποιο κλάδο ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.897
Πόντοι
3.656
Επικοινώνησα με την επιθεώρηση εργασίας. Μου είπε το παιδί εμπιστευτηκά ότι με καταγγελία και ανασφάλιστος δεν θα γίνει τίποτα.
Το καλύτερο είναι να ξαναπάω για δουλειά και να σφυρίξω ένα τηλέφωνο στην επιθεώρηση να έρθουν εκεί να με πιάσουν επ αφτοφώρω να εργάζομαι. Τότε του κόβουν τον κώλο.
Τύπε δεν ισχύει 100% αυτό...η επιθεώρηση να σε δικαιώσει αν πχ πας για δουλειά υποτίθεται με πρόσληψη κανονικά και αυτός σε δουλεύει και δεν σου κολλάει ένσημα...αν εσύ δουλεύεις 6 μήνες black και μετά κάνεις καταγγελία....λογικά ούτε εσένα σε συμφέρει να το παραδεχτείς...γιατί μαζί με αυτόν έχεις διαπράξει και εσύ το αδίκημα.

Μαλάκια που σου καθυστέρησε τα λεφτά σου...αλλά για εμένα ο εργαζόμενος δεν πρέπει να δουλεύει ούτε 1 ώρα χωρίς πρόσληψη....αν το κάνει έχει συμφωνήσει δεν μπορεί να κάνει καταγγελία μετά.

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Γνωμη μου εδω παιζεις με λεπτες ανθρωπινες ισορροπιες.

Αν θες αποτελεσμα και τα λεφτα σου δε θα πηγαινα σε καταγγελιες. Για 500ε.
Αυτα ειναι για απελπισμενους κατατρεγμενους υπερ δικαιοσυνης και λοιπες φανφαρες.

1. Θα πηγαινα με ωραιο τροπο και πριξιμο στα τηλεφωνα. Με ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ σχεδον κωμικη.
2. Κλαμμα οτι τα εχεις αναγκη και δεν εχεις να ταισεις το παιδι σου. (99% πιανει-κανεις δε το κανει απο εγωισμο)
3. Ισως να βαλεις δικηγορο να ψιλομιλησει μαζι του. Με σκοπο να νιωσει οτι το κοστος της ταλαιπωριας για τον ιδιο θα ειναι μεγαλυτερο απο το ποσο και να στα δωσει.
3. Γενικα ο πολυς εγωισμος και πνιξιμο της αδικιας και κοντρα δε φερνει αποτελεσμα. Ειδικα για 500ε.

Γνωμη μου

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Θέλω να κάνω μια ερώτηση χωρίς ρατσισμό....ο εργοδότης τι εθνικότητας είναι ....και ο εργαζόμενος από που είναι ...και θα δώσω απάντηση πως θα πάρει τα λεφτά που του χρωστάει

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Τύπε δεν ισχύει 100% αυτό...η επιθεώρηση να σε δικαιώσει αν πχ πας για δουλειά υποτίθεται με πρόσληψη κανονικά και αυτός σε δουλεύει και δεν σου κολλάει ένσημα...αν εσύ δουλεύεις 6 μήνες black και μετά κάνεις καταγγελία....λογικά ούτε εσένα σε συμφέρει να το παραδεχτείς...γιατί μαζί με αυτόν έχεις διαπράξει και εσύ το αδίκημα.

Μαλάκια που σου καθυστέρησε τα λεφτά σου...αλλά για εμένα ο εργαζόμενος δεν πρέπει να δουλεύει ούτε 1 ώρα χωρίς πρόσληψη....αν το κάνει έχει συμφωνήσει δεν μπορεί να κάνει καταγγελία μετά.
Αυτό ακριβώς . Η επιθεώρηση υπάρχει για αυτόν τον λόγο . Πχ με έχουν προσλάβει , και δεν μου κολλάνε ένσημα , η μου χρωστάνε δεδουλευμένα ,κτλ Και όχι έκανα συμφωνία για μαύρα – φοροδιαφυγή – να μην παίρνει ούτε ένα ευρώ ο εφκα κτλ και με φέσωσαν .

northern406

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2022
Like
149
Πόντοι
0
Μετά κόπων χθές πήρα τα τελευταία. Ξεχρέωσα.
MΠΡΑΒΟ ρε φίλε . . . !!!! . . . κάνε τώρα ένα λογαριασμό πόσα έδωσες στα τηλέφωνα και σε βενζίνες ενδεχομένως όταν πήγαινες να τον βρεις . . . :) τεσπα . . . θέλει μεγάλη προσοχή!!!!

OP
OP
kiriakoboy

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86

Είχε πει τύπε ότι θα με ασφάλιζε λίγο καιρό μετά αν πηγαίναμε καλά στην δουλειά. Άλλωστε η επιθεώρηση η ίδια μου είπε το κόλπο να μας πιάσει επιτόπου εκεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θέλω να κάνω μια ερώτηση χωρίς ρατσισμό....ο εργοδότης τι εθνικότητας είναι ....και ο εργαζόμενος από που είναι ...και θα δώσω απάντηση πως θα πάρει τα λεφτά που του χρωστάει
Έλληνες και οι 2.

OP
OP
kiriakoboy

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Γνωμη μου εδω παιζεις με λεπτες ανθρωπινες ισορροπιες.

Αν θες αποτελεσμα και τα λεφτα σου δε θα πηγαινα σε καταγγελιες. Για 500ε.
Αυτα ειναι για απελπισμενους κατατρεγμενους υπερ δικαιοσυνης και λοιπες φανφαρες.

1. Θα πηγαινα με ωραιο τροπο και πριξιμο στα τηλεφωνα. Με ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ σχεδον κωμικη.
2. Κλαμμα οτι τα εχεις αναγκη και δεν εχεις να ταισεις το παιδι σου. (99% πιανει-κανεις δε το κανει απο εγωισμο)
3. Ισως να βαλεις δικηγορο να ψιλομιλησει μαζι του. Με σκοπο να νιωσει οτι το κοστος της ταλαιπωριας για τον ιδιο θα ειναι μεγαλυτερο απο το ποσο και να στα δωσει.
3. Γενικα ο πολυς εγωισμος και πνιξιμο της αδικιας και κοντρα δε φερνει αποτελεσμα. Ειδικα για 500ε.

Γνωμη μου
Φιλαράκι αυτό όπως το έγραψες έκανα. 4-5 μήνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom