Νέα

Πως να κάνεις μια κοπέλα να της αρέσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Η συνταγη της επιτυχιας για να γαμας Ελλεηνιδες ειναι η εξης:

1. Εχε παρεες με Ελλεηνιδες, και διατηρησε τες, μη χαθεις. Μεσα απο τις παρεες αυτες δικτυωνεσαι και γνωριζεις συνεχως καινουρια μουνια. Αν δεν εισαι μαλακας ή/και κακασχημος εχεις σιγουρη επιτυχια.
2. Κρατα μια ψιλοεπαφη με τις πρωην σου. Με το fb ειναι τωρα πανευκολο. Οι πρωην εξελισσονται στις καλυτερες fuck buddies.
3. Γαμα πουτανες φουλ, ετσι ωστε να κρατιεσαι σε πνευματικη εκγρηγορση, διοτι αν δεν το κανεις κινδυνευεις να πεσεις στην παγιδα της αγαπουλιασης.

Και το πιο σημαντικο, ποτε μα ποτε μη στοχευσεις συγκεκριμενη γκομενα, μην κολλησεις σε μια, μην καψουρευτεις καμια, κτλ, ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ! Αν πεσεις σε αυτην την παγιδα το εχασες το παιχνιδι, και την γκομενα θα χασεις και το χρονο σου και την ψυχικη υγεια σου.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οσες φορες προσπαθησα να αρεσω σε καποια εφαγα τα μουτρα μου γιατι πολυ απλα πρεπει να πετυχεις αυτο ακριβως που εχουν στο μυαλο τους που στην ακρηβια δεν ξερουν καν τι θελουν οποτε μην προσπαθειτε να ειστε in να εχετε ανασφαλειες για το πως ντυνεστε και πως συμπεριφερεστε γιατι στο τελος για τα μουνια θα χασετε το εγω σας ....Κατα καιρους φιλες υπερμουνια μου εχουν εμπειστευτει για ποιον απο την παρεα και το περιγυρο καυλωνει το μουνι τους και με εχουν αφεισει μαλακα αυτα τα ατομα ουτε καν περναει απο το μυαλο τους οτι μπορουν να πιασουν την συγκεκριμενη κοπελα γκομενα γιατι πολυ απλα ειναι κομπλεξικοι (εχω περασει και εγω απο αυτην την φαση...)Παιδες χαλαρωστε και οτι κατσει και αν δεν κατσει μαθημενα τα βουνα στα χιονια!!!
URL]]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παλια πριν 10 χρονια ειχα παει γλυφαδα ηταν ενας τυπος ενταξη 150 κιλλα αυτο ενταξη λογικο καποιοι ειναι υπερβαροι κτλ ο τυπος σαν ομορφια ηταν νορμαλ καλοκερακι με ασπρα ρουχα αυτα που ειναι λες και ειναι απο ψαθα ψιλοδιαφανι ελαφρια.. Ολα αυτα καλα μαζι του ηταν 2 γκομενες που τοτε μου ειχε σηκωθει η ψωλη που τις κιταζα.. Τελως παντων για να μην μακρυγορω ο τυπος κανει μια φαση και βγαζει τα λεφτα απο την τσεπη τοτε ηταν με δραχμες κρατουσε στο χερι 1 εκατομμυριο δραχμες και πληρωσε τα σφηνακια πηρε τις γκομενες και εφυγα μετα πηγα σπιτι και αρχισα να πλεκω και να κενταω..Τα λεφτα μαγκες και μονο τα λεφτα εχεις εχεις γκομενα καλη δεν εχεις τρως κοιμασε χεζης αν εχεις δουλεια δουλευεις... :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ατιμο πραμα η κλαψομουνιαση.

Καλυτερα να πεθανεις παρθένος.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
παλια πριν 10 χρονια ειχα παει γλυφαδα ηταν ενας τυπος ενταξη 150 κιλλα αυτο ενταξη λογικο καποιοι ειναι υπερβαροι κτλ ο τυπος σαν ομορφια ηταν νορμαλ καλοκερακι με ασπρα ρουχα αυτα που ειναι λες και ειναι απο ψαθα ψιλοδιαφανι ελαφρια.. Ολα αυτα καλα μαζι του ηταν 2 γκομενες που τοτε μου ειχε σηκωθει η ψωλη που τις κιταζα.. Τελως παντων για να μην μακρυγορω ο τυπος κανει μια φαση και βγαζει τα λεφτα απο την τσεπη τοτε ηταν με δραχμες κρατουσε στο χερι 1 εκατομμυριο δραχμες και πληρωσε τα σφηνακια πηρε τις γκομενες και εφυγα μετα πηγα σπιτι και αρχισα να πλεκω και να κενταω..Τα λεφτα μαγκες και μονο τα λεφτα εχεις εχεις γκομενα καλη δεν εχεις τρως κοιμασε χεζης αν εχεις δουλεια δουλευεις... :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό είναι πασίγνωστο. Και τις πουτάνες με λεφτά τις γαμάμε ρε φίλε, με την ομορφιά τις γαμάμε ή με την μαγκιά μας;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό είναι πασίγνωστο. Και τις πουτάνες με λεφτά τις γαμάμε ρε φίλε, με την ομορφιά τις γαμάμε ή με την μαγκιά μας;

Eγω παλι βλεπω απιστευτη κατινια εκ μερους των αντρων - συναδελφων μου
και αυτο με χαλαει οσο να ναι φιλε.... καθονται και ασχολουνται με το τι κανουν οι αλλοι
και δεν κοιτανε να ανοιξουν λιγο τα στραβα τους να δουνε τι λάθος κάνουνε
να το φτιαξουν... ευκαιριες ειχαν και εχουν ολοι άσχημοι ή μή. Απλα η μη έχουν περισσοτερες
ειναι λογικο.

Οσοι απο την αλλη δεν θελουνε να φτιαξουν αυτο που τους αφηνει πισω... ας κοψουνε την μιρλα
γιατι ειναι μαλακια... κοροιδευουν τσαμπα το κοσμο και κλαιγονται δλδ.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
αρχίδια... το θέμα έπρεπε να είναι, όχι πως να κάνεις μια γκόμενα να σε γουστάρει... αλλά πως θα την κρατήσεις... αν μπορείς βέβαια...

αν είσαι παιδαράς και έχεις γκόμενα που σε γουστάρει... εύκολα κάποιος με χρήμα και προσφέροντας καλοπέραση μπορεί να στη γαμήσει... επίσης αν είσαι φραγκάτος και έχεις ωραία γκόμενα... μόλις βρει ευκαιρία θα σου πηδηχτεί με το παιδαρά...

τι ψάχνουμε τώρα...???? καργιόλες είναι όλες.........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Eγω παλι βλεπω απιστευτη κατινια εκ μερους των αντρων - συναδελφων μου
και αυτο με χαλαει οσο να ναι φιλε.... καθονται και ασχολουνται με το τι κανουν οι αλλοι
και δεν κοιτανε να ανοιξουν λιγο τα στραβα τους να δουνε τι λάθος κάνουνε
να το φτιαξουν... ευκαιριες ειχαν και εχουν ολοι άσχημοι ή μή. Απλα η μη έχουν περισσοτερες
ειναι λογικο.

Οσοι απο την αλλη δεν θελουνε να φτιαξουν αυτο που τους αφηνει πισω... ας κοψουνε την μιρλα
γιατι ειναι μαλακια... κοροιδευουν τσαμπα το κοσμο και κλαιγονται δλδ.
Για πρωτη φορα θα συμφωνησω μαζι σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom