professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.140
- Πόντοι
- 11.096
Με την φαντασία ίσωςΤύποι να ρωτήσω, όποιοι θέλουν απαντούν, με τι κριτήρια ψηφίζετε στο συγκεκριμένο ερώτημα?
Με την φαντασία ίσωςΤύποι να ρωτήσω, όποιοι θέλουν απαντούν, με τι κριτήρια ψηφίζετε στο συγκεκριμένο ερώτημα?
Να υποθεσω δλδ σπίτι σου...με το ποιες ξερουν να μαγειρευουν!ξεκαθαρα
παω και σπτι τους!δεν εχω προβλημα αρκει να φαμε!Να υποθεσω δλδ σπίτι σου...
ΘελουμεΓια τους ενδιαφερόμενους κάνω υπέροχο αγριογούρουνο στιφάδο και κορμό red velvet..
Εσταιτόριο, βόλτα παραλιακή ή σε κάποια θέα, καφέ, βραδινό και ύπνος!Επίσης να ρωτήσω πως θα επιλέγατε να περάσετε μαζί της την πρωτοχρονιά?
Αν, ας πούμε, είχατε ένα long time ραντεβού...
Όχι ρε φίλε θα βαρυστομαχιάσω, άσε που απεχθάνομαι τα γαμημένα επειδή έχουν οργώσει όλα τα χωράφια και γκρεμίσει τα πεζούλια, στο διάολο...Στιφάδο αγριογούρονο και στα καπάκια κορμός velvet..οτι καλυτερο.
Με απλά λόγια: να είναι υπάκουη μαθήτρια στο Δάσκαλο κι αυτός ήταν ο λόγος που έκανα αναφορά στο τραγούδι των Pink Floyd ότι γενικά βαρέθηκα. Ο χαρακτηρισμός που έδωσα δεν ήταν υποτιμητικός, κάθε άλλο υπάρχουν ένα σωρό όμορφες κοπέλες εκεί έξω που κάνουν και καλό σεξ, αλλά αυτά δεν μου αρκούν. Πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν τη διάθεση να μάθουν κάποια πράγματα με το Δάσκαλο.Αν, ας πούμε, είχατε ένα long time ραντεβού...
Lost in translation...Με απλά λόγια: να είναι υπάκουη μαθήτρια στο Δάσκαλο κι αυτός ήταν ο λόγος που έκανα αναφορά στο τραγούδι των Pink Floyd ότι γενικά βαρέθηκα. Ο χαρακτηρισμός που έδωσα δεν ήταν υποτιμητικός, κάθε άλλο υπάρχουν ένα σωρό όμορφες κοπέλες εκεί έξω που κάνουν και καλό σεξ, αλλά αυτά δεν μου αρκούν. Πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν τη διάθεση να μάθουν κάποια πράγματα με το Δάσκαλο.
γιορταζει αυριο κιολαςΚατερίνα είναι το αγαπημένο όνομα μου.
Εγω θα της ευχηθώ και ας μην μου πατησει ουαουγιορταζει αυριο κιολας
καλα θα κανεις ! ειπαμε κοινωνικοι πανω απ ολαΕγω θα της ευχηθώ και ας μην μου πατησει ουαου
.....εεεεε χαϊ τωρα και 'συLost in translation...
Τύπε πιστεύεις ειλικρινά ότι κάνω σπουδή πάνω στα σχόλια των μελών του μπου?Αφού χάνεις τη μετάφραση, δήθεν ότι και δεν έχεις διαβάσει κανένα παλαιότερο σχόλιο μου αλλού, πήγαινε σε κανένα ποδοσφαιρικό νήμα να γίνεις μπίλιες με τους άλλους κι άσε με ήσυχο να δω τα μεθαυριανά παιχνίδια.
Πουτίνιασέ τους όλους τύπε...Ακομα ενα πυρφορονημα. Τραγωδία είστε ρε πουστη
Μικρουλίτσα μουθα είμαι κοντά σε όσους το ζήτησαν!! ♥︎