John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.404
- Πόντοι
- 2.846
Δεν έχει σημασία.Πες μου
Δεν έχει σημασία.Πες μου
Δεν το κάνω επίτηδες..Δεν έχει σημασία.
Εγώ θα κοιμάμαι γιατί την επόμενη θα εργάζομαι από τα χαραματαΑπλά υπάρχουνε και άνθρωποι που την αλλαγή του χρόνου, θα την περασουνε με μια κοπέλα του χώρου...
Ενοχη βαλτε την μεσα στο κελι 33 η μηπως καλυτερα στο κελι 69?Αφεντικό αν διαβάσεις το νήμα αυτό να ξέρεις είμαι αθώα....
Φοβερή είσαι!!!!Αφεντικό αν διαβάσεις το νήμα αυτό να ξέρεις είμαι αθώα....
Για γλυκό προτιμώ εσένα εγώ....Για τους ενδιαφερόμενους κάνω υπέροχο αγριογούρουνο στιφάδο και κορμό red velvet..
Ολομόναχη???Ενοχη βαλτε την μεσα στο κελι 33 η μηπως καλυτερα στο κελι 69?
Να ρθω εγω.. ο νηματοθετηςΟλομόναχη???
Καλό θα ήταν όλες οι κοπέλες να αναφέρουν το menu όπως η @DiorPoison για να ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε
Αυτο χρειαζεται νεα ψηφοφορία Με ποιον θα θελατε να μοιραστειτε μαζι το κελιΟλομόναχη???
Το διαγωνισμο του μιστερ μαλακα ομως δεν βλεπω πουθεναΟύτε στο κόμμα κασελακη τόσες ψηφοφορίες εν εξελίξει αδέρφια....
Κάθε μέρα κι από ένα δημοψήφισμα είμαστε
Εκεί να δεις πάθος οταν ψηφίσουμε...Το διαγωνισμο του μιστερ μαλακα ομως δεν βλεπω πουθενα
εχουμε νικητη!ευχαριστουμεΓια τους ενδιαφερόμενους κάνω υπέροχο αγριογούρουνο στιφάδο και κορμό red velvet..
με το ποιες ξερουν να μαγειρευουν!ξεκαθαραΤύποι να ρωτήσω, όποιοι θέλουν απαντούν, με τι κριτήρια ψηφίζετε στο συγκεκριμένο ερώτημα?