Νέα

Με ποιό ανεξάρτητο Call Cirl θα περνούσατε μαζί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Panos 1978
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά θα καλούσατε στο χώρο σας .. Παραμονή Πρωτοχρονιάς ;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
30.010
Πόντοι
22.936
ΓΚΡ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ @athinaios44 @dimigoall ινδικό σκορ γαμώ την ΑΕΚ και κωλόΓαυρο, φτου δεν το ψυλλιάστηκα, αλλά που να περιμένεις τέτοια μεγάλη απόδοση....
Μαραζώνει το κορίτσι μας ΓΚΡ με τους παλιοαλήτες, τέσπα καλύτερα να τα μαζεύω λίγα - λίγα, έτσι κι αλλιώς όσο καθυστερούν μπαίνουν και αμερικανικοί τόκοι στην Ντίβα bank :headbaning1:
Στο είπα το μεσημέρι . :woldman:

Δώσε σκόρ να κονομήσουμε :coffee:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.088
Πόντοι
1.346
Στο είπα το μεσημέρι . :woldman:

Δώσε σκόρ να κονομήσουμε :coffee:
Δεν είχα τη διάθεση να ποντάρω, ήμουν και ψιλοχάλια, τουλάχιστον σας έδωσα τον Άσσο....
Ήπια και δύο μπύρες μόνος κι έρημος στην ταβέρνα κι ήμουν σουρωμένος λίγο, αν το είχα ρίξει ένα 20ρικο ετοίμαζε βαλίτσες για Καλαμάτα από αύριο, άντε θα κοπάναγα (τραβούσα) και λίγα από την Εθνική να δω το Παραπονιάρικο έστω 2 ώρες να ηρεμήσει κι αυτή....
Γιατί ως 2-1/3-1 οποιαδήποτε στιγμή εντάξει δεν λέω έδωσε κάμποσα, όμως μιλάμε για άλλη φάση (συνοδεία κλπ κλπ)
Τουλάχιστον έκανα μια καλή μαγιά ώστε να ποντάρω χαμηλότερες αποδόσεις με τον ανάλογο πολλαπλασιαστή, σημασία έχει η συνάντηση, take it as it comes, don't move too fast...

Τελευταία τροποποίηση:

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.448
Πόντοι
456
Με όποια φτιάχνει καλά μελομακάρονα και βασιλόπιτα.

Αν μπορεί να στήσει και τη διαδιακασία για να κερδίσω το φλουρί ακόμα καλύτερα.

Ispanolatris

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
49
Πόντοι
0
Έχω περάσει νύχτα Μεγάλης Παρασκευής (!) το 2015 με Valeria από πρώην Spice models (μέγας έρωτας). Παραμονή πρωτοχρονιάς μόνο σε στριπτιτζάδικο έχω κάνει 2-3 φορές και αυτό μετά την αλλαγή.

Ωστόσο θα διάλεγα ευχαρίστως να με βρει ο νέος χρόνος να χύνω στις βυζάρες ή στα πατουσάκια της @Anna_Pipinaki

adesmeftostypos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
133
Πόντοι
1
Έχω περάσει νύχτα Μεγάλης Παρασκευής (!) το 2015 με Valeria από πρώην Spice models (μέγας έρωτας). Παραμονή πρωτοχρονιάς μόνο σε στριπτιτζάδικο έχω κάνει 2-3 φορές και αυτό μετά την αλλαγή.

Ωστόσο θα διάλεγα ευχαρίστως να με βρει ο νέος χρόνος να χύνω στις βυζάρες ή στα πατουσάκια της @Anna_Pipinaki
τοσο καλη η Αννουλα?

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.629
Πόντοι
11.146
...:cool2::cool2::cool2:

333-DeNo.jpg

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.125
Πόντοι
2.546
Θα ηθελα να βρεθω με την γυναικα που χαρη σε αυτην δεν πανικοβληκα περισσοτερο απο οσο ειμουν ηδη.Η γνωστη τσεχα της πλατειας βικτωριας το 2006 που βρικονταν εκεινα τα χρονια εκει περα.Με το τατου στο κωλομερι.Αυτη θα θελα και δε θα με νοιαζε αν καναμε η δε καναμε διοτι θα ταν πιο πολυ σαν ευχαριστω που δεν ηξερα τη τυφλα μου κ πηγα προωρα μιας και απο οτι αποδειχθηκε δεν ειμουν ετοιμος.Αν ηταν αλλη σκληρη δε θα την παλευα.Αυτη η Τσεχα ηταν ψυχολογα!Δεν θυμαμαι ονομα διοτι γενικως ανεφεροταν ως Τσεχα.Πριν απο αυτη μπηκα σε αλλο ρδελο στον ιδιο δρομο κ ειδα μια οπτασια ηταν νεαρη ισως και συνομιλκη μου τοτε αντε λιγο μεγαλυτερη σχιστοματα τερμα γλυκουλα την ειχα ερωτευτει καθως απειρος τη σκεφτομουν ως κανονικη σχεση μιλαμε για γλυκουλα στο τερμα.Αυτες τις 2 θα τις ηθελα για δειπνο ετσι σαν Γιωργος για οτι μου ''προσεφεραν'' τοτε που χα φοβηθει.Ειτε γελασετε ειτε οχι,εγω δεν ντρεπομαι να πω οτι την πρωτη φορα ειχα φοβηθει.

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.004
Πόντοι
206
Καλημέρα σε ολα τα μέλη και τους επισκέπτες του forum.

Με ποιά κοπέλα θα περνούσατε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ;

Σε ενα υποτιθέμενο σενάριο όπου οι κοπέλες της ψηφοφορίας, θα δουλεύανε εκείνη την ημέρα και εσείς θα θέλατε να περάσετε χρόνο με μια γυναίκα του χώρου.

Μια ψήφος.. θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε τα αποτελέσματα.
Για εσένα σίγουρα ξέρουμε . Παντρέψου την λιγότερα θα χαλάς πάντως

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.004
Πόντοι
206
αλοίμονο στον άνθρωπο που θα έχει ανάγκη να είναι με call girl τέτοια μέρα . Εδώ δεν μιλάμε απλά για ναυάγιο μιλάμε για τον τιτανικό τον ίδιο στην άβυσσο των μαριανων όχι στον ατλαντικό

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
25.111
αλοίμονο στον άνθρωπο που θα έχει ανάγκη να είναι με call girl τέτοια μέρα . Εδώ δεν μιλάμε απλά για ναυάγιο μιλάμε για τον τιτανικό τον ίδιο στην άβυσσο των μαριανων όχι στον ατλαντικό
Θα με συγχωρέσεις για την ενοχλητική μου παρέμβαση αλλά..
Θεωρώ ότι ουδείς είναι τέλειος, ούτε βιώνει τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο ή σύμμορφα προς τα ίδια πρότυπα.
Κάθε άτομο δικαιούται να επιλέγει με ποιόν και πώς θα περάσει τις γιορτές του, χωρίς να υπόκειται σε κριτική ή στιγματισμό, υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας χωρίς οικογένεια ενώ οι φίλοι τους γιορτάζουν με τις δικές τους οικογένειες.
Αντί να εστιάζουμε στα ελαττώματα ή τις διαφορές των άλλων, οφείλουμε να θυμόμαστε ότι όλοι διαθέτουμε ατέλειες και δικαιούμαστε την ίδια ελευθερία να ζούμε σύμφωνα με τις δικές μας επιθυμίες και επιλογές.

DiorPoison

Call-Girl
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
25.111
Και για να δώσω επιχειρήματα..
Η επιλογή ενός μοναχικού ατόμου να περάσει τις γιορτές με ένα call girl μπορεί να εξηγηθεί από την ανάγκη για προσωρινή συναισθηματική και σωματική επαφή, χωρίς τις υποχρεώσεις μιας παραδοσιακής σχέσης.

Η μοναξιά τείνει να εντείνεται κατά τις γιορτές και η επαφή αυτή προσφέρει μια διέξοδο για σύνδεση και τρυφερότητα, χωρίς συναισθηματική δέσμευση. Επίσης, η επιλογή αυτή προσφέρει έλεγχο και ασφάλεια, εν ολίγοις μια οριοθετημένη επαφή and both parties satisfied.

OP
OP
Panos 1978

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.584
Πόντοι
2.046
Η επιλογή ενός μοναχικού ατόμου να περάσει τις γιορτές με ένα call girl μπορεί να εξηγηθεί από την ανάγκη για προσωρινή συναισθηματική και σωματική επαφή, χωρίς τις υποχρεώσεις μιας παραδοσιακής σχέσης.

Η μοναξιά τείνει να εντείνεται κατά τις γιορτές και η επαφή αυτή προσφέρει μια διέξοδο για σύνδεση και τρυφερότητα, χωρίς συναισθηματική δέσμευση. Επίσης, η επιλογή αυτή προσφέρει έλεγχο και ασφάλεια, εν ολίγοις μια οριοθετημένη επαφή and both parties satisfied.
@DiorPoison Σε ευχαριστώ πολύ.

OP
OP
Panos 1978

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.584
Πόντοι
2.046
Τιτανικός είμαι. Σου εύχομαι να έχεις όμορφες γιορτές με την Οικογένειά σου. Δεν σε Ειρωνεύομαι.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.698
Πόντοι
8.346
Τιτανικός είμαι. Σου εύχομαι να έχεις όμορφες γιορτές με την Οικογένειά σου. Δεν σε Ειρωνεύομαι.
Πως νομίζουμε ότι είμαστε τις γιορτές με τν βζτ
titanic kate winslet GIF

Πως πραγματικά είμαστε
titanic night GIF

Ispanolatris

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
49
Πόντοι
0

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.004
Πόντοι
206

Έχω υπάρξει και εγώ τέτοιου είδους ναυάγιο επομένως κρίνω εξ ιδίων

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.004
Πόντοι
206
Έχω περάσει και εγώ από αυτήν τη φάση επομένως κρίνω από τον ίδιο μου τον εαυτό ακόμα και εάν τον κρίνω άσχημα δεν σε ειρωνεύομαι ειδικά εσένα που σε συμπαθώ κιόλας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom