Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.504
- Πόντοι
- 2.046
Εγω τα εμπλεξα .. τα μπούτια μου..με τα μπούτια της Λαίδης.Σιγά παιδιά , μπλέξαμε τα μπούτια μας
Εγω τα εμπλεξα .. τα μπούτια μου..με τα μπούτια της Λαίδης.Σιγά παιδιά , μπλέξαμε τα μπούτια μας
Η Αννα μαγειρεύει.. εχω διαβάσει οτι ξέρει να κάνει μουσακά.Εγω σημερα καταλαβα οτι καμια κοπελα δεν ξερει να μαγειρεύει!ολες για sex μας θελουν μαγκες
....με 1,60 μποϊ δεν με λες ακριβως "ενας", 3/4 ειναι πιο ακριβης προσδιορισμοςΧαχαχα είσαι εσύ ένας...!!!
Υποτιθεται οτι ειναι για ανεξαρτητες και εχεις βαλει και την σοφια μεσα και τη δεσποινα που ειναι απο γραφειο ,Υποτίθεται στην ερώτηση της ψηφοφορίας, οτι έχεις αποφασίσει να περάσεις χρόνο με μια κοπέλα.
Να γλείψω ποια ρε φίλε ; την Σοφία δεν την γνωρίζω..Υποτιθεται οτι ειναι για ανεξαρτητες και εχεις βαλει και την σοφια μεσα και τη δεσποινα που ειναι απο γραφειο ,
Για νημα γλυψιματος το κοβω εγω
Να γλείψω ποια ρε φίλε ;Υποτιθεται οτι ειναι για ανεξαρτητες και εχεις βαλει και την σοφια μεσα και τη δεσποινα που ειναι απο γραφειο ,
Για νημα γλυψιματος το κοβω εγω
Αυτο καταλαβες εσυ απ αυτα που γραψα?Να γλείψω ποια ρε φίλε ; την Σοφία δεν την γνωρίζω..
Οχι εκανα λάθος.. δεν μπορω να τις βγάλω διοτι η Σοφία εχει ψήφους..Αυτο καταλαβες εσυ απ αυτα που γραψα?
Ο τιτλος του νηματος λεει "Ανεξαρτητες" ειναι η σοφια και η δεσποινα ανεξαρτητες?
Κ πολύ καλά θα κάνεις!!!Κυριακάτικο νήμα,θα πω την γνώμη μου μιας κ αναφέρεται τ όνομα μου....
Οικογενειακή γιορτή!
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που όντως είναι μόνοι και θέλουν παρέα ήδη έχω προτάσεις,αρα το διαπιστώνω! με μεγάλη μου χαρά επίσης,μην περιλαμβάνεται ολες τις κοπέλες του χώρου όταν λέτε πως επειδή είναι οικογενειακή γιορτή δεν θα δουλέψουν. Στην ουσία αυτό καταλαβαίνει κ κάθε άνθρωπος.δεν είναι έτσι ,είμαι εγώ μια από αυτές που εστω και καποιες ωρες θα είμαι κοντά σε όσους το ζήτησαν!! ♥︎
Εκανα λάθος μεγαλο βουνο..Με ποιο κριτήριο μπήκαν κορίτσια γραφείου σε ψηφοφορία που αναφέρεται σε ανεξάρτητες;
Ηρέμησε τέκνο μου, δε θα τιμωρηθείς (ακόμα)....Αφεντικό αν διαβάσεις το νήμα αυτό να ξέρεις είμαι αθώα....
τύπε υπαρχουν και χειροτερα να πουμε. νήμα ρεβεγιόν στο μπου θα χτυπησει το λιγοτερο 300 μέλη ονλαην και αλλα τοσα μουνοπανα επισκέπτες παραμονη πρωτοχρονιάςΜε κανένα...
Αυτές είναι οικογενειακές γιορτές αδερφέ!! υπάρχουν τόσες άλλες μέρες να βρεθείς με όποιο κορίτσι θέλεις!!!
Γνώμη μου!!
Πάλι ξέχασες...Απλά υπάρχουνε και άνθρωποι που την αλλαγή του χρόνου, θα την περασουνε με μια κοπέλα του χώρου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ενταξει Κατερινα.. βαζω τώρα..
Πες μουΠάλι ξέχασες...