Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.504
- Πόντοι
- 2.046
Κατερίνα είναι το αγαπημένο όνομα μου.
Έχει ξοδευτεί πολύ χρήμα (δραχμές) τότε για παρόμοιες καταστάσεις!!!Στον κουβά λοιπόν τύπε το εγχείρημα αυτό, αφού μετά την Ελένη το χάος, άσε σήμερα δεν παίζω Στοίχημα λόγω συναισθηματικής φόρτισης, γιατί θα πάω κάδο και με περιμένουν κάτι αλλοδαπά τούβλα από Δευτέρα
51-52 τώρα αν έχεις νοιώσει ανάλογα συναισθήματα με κάποια κοπέλα (εξυπακούεται ότι θα έχεις πάει πολλές φορές μαζί της) κράτησε τις θετικές εντυπώσεις ως μια γλυκιά ανάμνηση από το παρελθόν.
Μαν δώσε πρόγνωση για σήμερα Ολυμπιακός - Αεκ σκόρ να σπρώξω να κονομήσωΣτον κουβά λοιπόν τύπε το εγχείρημα αυτό, αφού μετά την Ελένη το χάος, άσε σήμερα δεν παίζω Στοίχημα λόγω συναισθηματικής φόρτισης, γιατί θα πάω κάδο και με περιμένουν κάτι αλλοδαπά τούβλα από Δευτέρα
51-52 τώρα αν έχεις νοιώσει ανάλογα συναισθήματα με κάποια κοπέλα (εξυπακούεται ότι θα έχεις πάει πολλές φορές μαζί της) κράτησε τις θετικές εντυπώσεις ως μια γλυκιά ανάμνηση από το παρελθόν.
Προσωπικά , δεν με ενδιαφέρει η συμμετοχή σε τέτοια νήματα , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ…Συγγνωμη Κατερίνα.. δεν εχω κάποια κριτήρια. Απο αυτές που γνωρίζω.
Στη ντούντα σου αφού πέρασες καλά...Έχει ξοδευτεί πολύ χρήμα (δραχμές) τότε για παρόμοιες καταστάσεις!!!
Εχεις να μου προτείνεις κάποια ; Αψυχολόγητες γιατί ; τα κορίτσια που έβαλα εχουνε νήμα στο forum.Προσωπικά , δεν με ενδιαφέρει η συμμετοχή σε τέτοια νήματα , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ…
Απλά μου φάνηκαν λίγο αψυχολόγητες οι επιλογές.
Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.
Εννοείται αδερφέ... ΠΌΤΕΣτη ντούντα σου αφού πέρασες καλά...
Και να μην μετανοιώσεις ΠΟΤΕ για αυτά που έκανες!
Όπα...Ναι συμφωνω.. δεν το εκανα επίτηδες.
ΔιπλοΜαν δώσε πρόγνωση για σήμερα Ολυμπιακός - Αεκ σκόρ να σπρώξω να κονομήσω
13 08 1978Όπα...
Το 1978 είσαι γεννημένος ωρέ;
23-12-1978 τα γεννέθλια της Ελένης...
....ομοιως, τρελα καβλακια μου βγηκαν!Λες?
Πάντως η προσωπική μου εμπειρία με κατερίνες είναι άψογη
ΟυυυυυυυΔιπλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
13 08 1978
Μαν δώσε πρόγνωση για σήμερα Ολυμπιακός - Αεκ σκόρ να σπρώξω να κονομήσω
.....ανοιξε κ ενα νημα με ψηφοφορια " Ποια ανεξαρτητη θα επιλεγατε να γιορτασετε το αποτελεσμα του αγωνα"
Κι εμένα…Κατερίνα είναι το αγαπημένο όνομα μου.
Τσερνόμπιλ ημέρα του 1973 εγώ...13 08 1978
Να τα κατοστήσεις με αειθαλή ντούντα φίλε χωρίς βοηθητικά!
Αλλά και 13 κιόλας του ΠΡΟΠΟ, ρε πώς μας παίζει η Μοίρα και οι αριθμοί, ώρα να σας αφήσω αρκετά έγραψα εδώ μέσα
Είσαι θεωρω από τα καλύτερα παιδιά .. και το εννοώ..Συγγνωμη Ιωάννα. Σε έσβησα
Εννοείται ότι έγινε με καλή διάθεση...Αν και δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους και άλλες παρόμοιες ψηφοφορίες ούτε θέλω νά συμμετέχω σέ αυτές γενικώς για πολλούς και διάφορους λόγους, νομίζω όμως ότι πιάσατε από τόν λαιμό τόν νηματοθετη καί τόν στήνεται στήν γωνία.
Πιστεύω ότι έγινε με καλή καί χιουμοριστική διάθεση από τόν ίδιο.
Γνώμη μου πάντα.
.....ωχχχχχχχ!!! "Ειχαμε" ΠανουληΕίσαι από τα καλύτερα παιδιά σε καρδιά & ψυχή.. Κ το εννοώ..
Θα τα πουμε
Πανούλη μου την Αριάδνη το σκέφτηκες πολύ να την συμπεριλάβεις για να την περιμένεις παραμονή Πρωτοχρονιάς ?