Νέα

Πως να κάνεις μια κοπέλα να της αρέσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Πολλα ειπες.........

Δυο σουβλακια τυλιχτα στο χερι και μια κοκα-κολλα απο το περιπτερο αρκουν !!!!!!!!!!!!

ειδες κωνσταντινου κ ελενης σημερα?

ειχε το επεισοδειο με την ξενια που εκανε η ελενη την καθηγητρια

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
μου εχει τυχει ελλεεινιδα που οποιοςηταν εμφανισιμος στο κυκλο της κ περιπου στον δικο μου γτ ειχαμε κοινο περιβαλλον κ δεν της την επεφτε εβγαζε βρωμα οτι ηταν αδερφη σε οποιον κ αν μιλαγε

χαχαχα,οι ελλεηνιδες ειναι πιο σιχαμενες κι απο τα σκατα.με την μονη διαφορα οτι τα σκατα ειναι καπου χρησιμα,λιπασμα κλπ

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
βασικα ηταν κ κομματοσκυλο κ την αντιπαθουσε ολη η σχολη αλλα ειχε πολλες λυκοφιλιες επειδη εκανε συνδιαλαγες με μαθηματα σημειωσεις κ τετοια

Ε αφού συμπεριφερόταν έτσι και συκοφαντούσε τους πάντες λογικό. Λες να την έπαιρνε κανείς υπόψη του στα σοβαρά;  :cheesy:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αρχοντα θα σε κανω αναπηρε.
Να αναπηριασει το κεφαλι σου μαλακα ......

Παψε να ασχολησαι μαζι μου μποζο !!!!!!!!!!!

Τραβα να παρεις τα ψυχοφαρμακα σου ψυχακια και μην με ενοχλεις.  :sunglasses:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Άλλο ένα νήμα για/με συμβουλές....?

Οι γηγενείς, είναι μία κατηγορία από μόνες τους. :grin:

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
εαν της αρεσεις θα στο δειξει εαν οχι και το σουπερ μοντελο να εισαι θα φας αποριψη
μην ασχολειστε και τοσο με τις καριολες ελεος πολυ αξια τους εχουμε δωσει

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σοφα λογια. Αλλα σε ρωτησε κανεις;

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ρε παιδιά έλεος με τα thread του τύπου "πώς θα βρω γκόμενα".
Αηδία έχουμε καταντήσει πια.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
φιλε μου,η επαναληψη ειναι μητηρ μαθησεως...
εχουμε κ λεμε λοιπον
εμφανιση σπαλιαρα
εαν δεν...
καλο μπλα μπλα,τροποι,θαρρος,θρασος κ αυτοπεποιθεση

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
H καλύτερη λύση είναι να πηγαίνετε σε μπουρδέλα, ή studio, να παίρνετε call girls που έχουν αρχίσει και ρίχνουν και τις τιμές. Γαμάς όποια θέλεις όποτε θέλεις και βρίσκεις πολλές φορές απίθανα μουνάκια, ρώσικα, ρουμάνικα, βουλγάρικα χωρίς να σου πρίζουν τ΄ αρχίδια με  ανοησίες του στυλ "είμαι και πολύ μουνάρα σήμερα και άμα λάχει με κοιτάνε και 50 λιγουρομαλάκες άντρες". Δυστυχώς το ντόπιο προϊόν (ελλεηνίδες) έχει μάθει, όταν τις καρφώνουν στο δρόμο η αλλού να καβαλάνε το καλάμι ή άμα τις φτύνουνε να κατηγορούν, έτσι έχουν μάθει να συμπεριφέρονται από τον κύκλο τους. Για να είναι όμως κάποιος  και αντικειμενικός και όχι μονόπλευρος, θα πρέπει να λάβει στα υπόψη ότι  είναι ματαιόδοξο να προσπαθεί κάποιος να κάνει εφέ στις γκόμενες με την σωματάρα-ντουλάπα, λεφτά, αμάξια, σπίτια και κάνοντας τον κουλτουριάρη-διανοούμενο  για να τις ρίξει, μάλλον για μαλάκα θα τον περάσουν παρά για ωραίο τύπο. Εδώ έχουν και δίκιο και θέλει προσοχή μην γελοιοποιηθεί κανείς

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αυτο που δεν πρεπει να κανει καποιος,για να αρεσει σε μια κοπελα,ειναι ο καραγκιοζης...κ δυστηχως βλεπω πολλα νεα παιδια κανουν τον καραγκιοζο ειτε αυτο αφορα εμφανιση,ειτε συμπεριφορα,ειτε οτιδηποτε,προκειμενω να αρεσουν κ να καμακωσουν γκομενα... :P :P

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
κάνεις τον κλόουν και  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

mmastoras

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οσες φορες προσπαθησα να αρεσω σε καποια εφαγα τα μουτρα μου γιατι πολυ απλα πρεπει να πετυχεις αυτο ακριβως που εχουν στο μυαλο τους που στην ακρηβια δεν ξερουν καν τι θελουν οποτε μην προσπαθειτε να ειστε in να εχετε ανασφαλειες για το πως ντυνεστε και πως συμπεριφερεστε γιατι στο τελος για τα μουνια θα χασετε το εγω σας ....Κατα καιρους φιλες υπερμουνια μου εχουν εμπειστευτει για ποιον απο την παρεα και το περιγυρο καυλωνει το μουνι τους και με εχουν αφεισει μαλακα αυτα τα ατομα ουτε καν περναει απο το μυαλο τους οτι μπορουν να πιασουν την συγκεκριμενη κοπελα γκομενα γιατι πολυ απλα ειναι κομπλεξικοι (εχω περασει και εγω απο αυτην την φαση...)Παιδες χαλαρωστε και οτι κατσει και αν δεν κατσει μαθημενα τα βουνα στα χιονια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom