Gigifiogkos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.352
- Πόντοι
- 2.596
ποσο ειναι το οριο για να μην εχει?αν κατεβαινει γρηγορα προσεξετο εχει σιγουρα γκομενο
ποσο ειναι το οριο για να μην εχει?αν κατεβαινει γρηγορα προσεξετο εχει σιγουρα γκομενο
μπορω να σου πω το οριο στο κασωμα της πορτας για να περνας απο κατω ξεγνιαστοςποσο ειναι το οριο για να μην εχει?
αγαπαω τα ζωακια τυπε αλλα οχι μ αυτο τον τροποανοιγεις νημα καινουργιο οτι θα πατε διακοπες σε καμπινγκ βαζεις και μερικα γουρουνια στην ιστορια και εχεις το νεο χιτ του καλοκαιριου στο μπου
ΒΡΕ μουνη σε εχει φαει το μουνι να πουμεΣτην αρχική σελίδα διάβασα : Πως είναι η ερωτική ζωή με χελώνα .
Τι έγινε λέω ρε μπούστη τόσο πολύ εξέλιξη ?
με γεια τα μάτια
μιλας απο προσωπικη πειρα η οχι εγω, ενας φιλος κτλμπορω να σου πω το οριο στο κασωμα της πορτας για να περνας απο κατω ξεγνιαστος
Άρα από ότι καταλαβαίνω, εσύ έχεις το "πρόβλημα". Εκείνη θέλει, εσύ θες, αλλά δεν είσαι και απόλυτα θερμός γιατί έχει πάρει παραπάνω κιλά.αρχισε να μου ζηταει ηδη στο 2μηνο. με καυλωνει φουλ αλλα με χαλανε και λιγο τα κιλα μεχρι να τα χασει
Σιγά ρε μοντελάκηδες όλοι. Παιδί έκανε κιλά πήρε . Κοιτα να το ευχαριστηθείς και να την ευχαριστείς αν το θέλει , γιατί θα την ποτίσει άλλοςαρχισε να μου ζηταει ηδη στο 2μηνο. με καυλωνει φουλ αλλα με χαλανε και λιγο τα κιλα μεχρι να τα χασει
καλο το αστειακι σου αλλα δε μιλησα καπου για προβλημα.Άρα από ότι καταλαβαίνω, εσύ έχεις το "πρόβλημα". Εκείνη θέλει, εσύ θες, αλλά δεν είσαι και απόλυτα θερμός γιατί έχει πάρει παραπάνω κιλά.
Τώρα τι να σου πω, εάν θέλει τόσο πολύ και την λυπάσαι να μένει αποτιστη, να βάλω ένα χεράκι βρε αδερφέ.
διαβασε λιγο καλυτερα το σχολιο μου, αν δυσκολευτεις παλι, πες μου.Σιγά ρε μοντελάκι δες όλοι. Παιδί έκανε κιλά πήρε . Κοιτα να το ευχαριστηθείς και να την ευχαριστείς αν το θέλει , γιατί θα την ποτίσει άλλος
Ρε θα πας να δουλεψεις επιτελους;ΒΡΕ μουνη σε εχει φαει το μουνι να πουμε
ρουφηξε την γνωση που σου προσφερει δωρεαν το μπου χωρις να κανεις ασκοπες ερωτησεις αργοτερα αν τραβηξει πολυ η ιστορια να μην γαμας θα ανοιγεις θρεντ κολλησα σμν απο πουτανα τι να κανω που ειμαι παντρεμενος αν λοιπον σταματησεις να κανεις ασκοπες ερωτησεις θα σου συνταγογραφησουμε τσαμπα φαντα μπλε και καφε του ερωτιαρη να γλιτωσεις τα χειροτερα αλλιως θα σε αφησουμε στα χερια των κομπογιαννιτων αφροδισιολογων διαλεγεις και παιρνειςμιλας απο προσωπικη πειρα η οχι εγω, ενας φιλος κτλ
ολιγοιλεπτο διαλειμμαΡε θα πας να δουλεψεις επιτελους;
δε βαρεθηκες την ιδια μαλακια τοσα χρονια? παλιωσε...ρουφηξε την γνωση που σου προσφερει δωρεαν το μπου χωρις να κανεις ασκοπες ερωτησεις αργοτερα αν τραβηξει πολυ η ιστορια να μην γαμας θα ανοιγεις θρεντ κολλησα σμν απο πουτανα τι να κανω που ειμαι παντρεμενος αν λοιπον σταματησεις να κανεις ασκοπες ερωτησεις θα σου συνταγογραφησουμε τσαμπα φαντα μπλε και καφε του ερωτιαρη να γλιτωσεις τα χειροτερα αλλιως θα σε αφησουμε στα χερια των κομπογιαννιτων αφροδισιολογων διαλεγεις και παιρνεις
Θεσμος πλεον, περισσοτερο και απο την εξαημερη εργασιαολιγοιλεπτο διαλειμμα
κανε τοτε τεστ παπ αν θες να δοκιμασεις νεες αποτελεσματικες τεχνικες αντιμετωπισης σμνδε βαρεθηκες την ιδια μαλακια τοσα χρονια? παλιωσε...
Δεν είναι δύσκολη η ανάγνωση , «σε χαλάνε τα κιλά που πήρε»διαβασε λιγο καλυτερα το σχολιο μου, αν δυσκολευτεις παλι, πες μου.
ενταξει τυπε θα βαλω τα δυνατα μουΔεν είναι δύσκολη η ανάγνωση , «σε χαλάνε τα κιλά που πήρε»
Γαμα λοιπόν τη λεχώνα να την βοηθήσεις στις καύσεις
Ααα και άλλαξε και καμία πάνα
Προσπάθησεενταξει τυπε θα βαλω τα δυνατα μου